Yeni ama beni üzen bi sonuc :-(

ay canım toprağı arada parmağınla eşelemen lazım, aslında kış ayında gerek olmaz buna ama evin sıcak demekki. neyse üzülme öğrenmiş oldun bi daha dikkat edersin

Bugun otobuste baya oksuruk tuttu bu aksamdan itibaren yine astim ilacina baslicam yoksa cok cabuk ilerliyo oksuruk gecmek bilmiyo o zaman.

Sigara hic kullanmadim evdede icilmiyo icen biri yuzume bi kere uflese ölürüm zaten

Astimi bende daha onemli goruyorum cektiklerimden bilrim

Son düzenleme:
ay canım toprağı arada parmağınla eşelemen lazım, aslında kış ayında gerek olmaz buna ama evin sıcak demekki. neyse üzülme öğrenmiş oldun bi daha dikkat edersin

Aynen canim ya kaktusum gittikten sonra tecrube edindim buyuk cicegin dibini kurcaliyim bari oda ölmesin 1 m den buyuk onun kaybi daha belli olur

evet kalp çarpıntısı genetiktir birazda hormonal daha doğrusu buna taşikardi denilir başlıca sebeplerinden biri stres sıkıntı ve kansızlıktır

Canım,

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin.

Ben de aynı şikayetlerle doktora gittim. Aritmi ve hipertiroidi tanısı kondu bana da. Kafana takmayacaksın, güçlü olacaksın, tedavine bakacaksın.

Allah'ın izniyle çocukların da çok sağlıklı olacaklar.

"Güzel gören, güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır."

Arkadaslar aynı sorun bende de var habire ağrılar giriyor kalbime korku içerisindeyim sürekli ya bisey olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…