Yeni ameliyat oldum sürekli kötü hisler içindeyim

Kızlar benim de ağrılarım çok vardı geçti, ödemlerimin çoğu indi. Burnum eskiye göre çok çok iyi durumda. Gören çok beğeniyo. 10 günü geçti ameliyat olalı. Ama hala rahat nefes alamıyorum. Sanırım ödemden kaynaklı. Sizin nefes almalarınız ne durumda?
Benim bir burun deligimden iyi alirken oteki tikaniyo. Sirayla tikanip duruyolar. Doktorum gececegini soyledi.
Merhaba kızlar, ben 2007 de ameliyat oldum. Tamponlar alindiktan sonra bantli ve şiş suratla calistim. Beyaz tenliyim morluklar vardi. Bazilari hatta dayak mi yedin diyordu:KK57:. Ama ben hic takmadim. Cok ameliyat olan var. Sokakta bile bantli gezen var. Bazilari aman ne gerek var dese de bazilari normal karsiladi. Hic takmayin cevrenizdekileri kumisi yadirgasada elinde imkan olsa bastan asagi yeniler kendini. İki kez ameliyat oldum dusmustu burnum. İkinci daha kolaydi. Ama cokda duzgun degil. Hatlar yan lar duzgun olunca daha iui oluyo sanki. Ama yinede memnunum.
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz

Bugun kontrolum vardi. Doktor cok icimi rahatlatti. Burun sirtimin odemi ucuna gore daha cabuk iniyor. Ama ucu hala cok odemli tabi. 6 aya kadar sabret odemler insin seni mutsuz gondermicem hic merak etme burnun cok degisecek dedi. Masaj da vermedi.

Burnum bir gun cok hosuma gitse oteki gun cok uzuluyorum. Bir saginsisiyor bir solu sisiyor ucu zaten hep sis bana misin demiyor. Artik hep sirtustu de yatamiyorum elimde degil acaba yatis pozisyonumdan mi? Bir ayda cok yoruldum :(

Hep sırtüstü yatın yan yattığınızda o tarafa ödem oluyor bende her dakika aynada bakıyorum daha 11.günüm sürekli masaj yapıyorum ödemler gitsin diye ucu top gibi hissetmiyorum en şiş ucu bir de soyuluyor ama bu hali bile güzel maşallah diyorum.:)

Arkadaşlar merhaba. Ben ameliyat olalı 1 ay oldu. Burnumun ucu top gibi ve sol tarafımda ödem çok fazla olduğu için burnum sağa doğru gözüküyor. Sizde de böyle problemler olmuş muydu?

Hep sırtüstü yatın yan yattığınızda o tarafa ödem oluyor bende her dakika aynada bakıyorum daha 11.günüm sürekli masaj yapıyorum ödemler gitsin diye ucu top gibi hissetmiyorum en şiş ucu bir de soyuluyor ama bu hali bile güzel maşallah diyorum.:)

Gece yatacagim zaman odem anca inmis oluyor o halini seviyorum ama sabah korkunccc. Sirt ustu yatsam da zabah bir kalkiyorum yan donmusum:/

Arkadaşlar merhaba. Ben ameliyat olalı 1 ay oldu. Burnumun ucu top gibi ve sol tarafımda ödem çok fazla olduğu için burnum sağa doğru gözüküyor. Sizde de böyle problemler olmuş muydu?

Aynen oyle sol taraf saga gore daha sis ama benim onceden de sol tarafim saga gore daha fenaydi ve o kisma daha cok islem uygulandigi icin daha cok odem olmasi normal dedi doktorum. Ucunu soylemiyorum bile top gibi:bicak:

Kizlar ben zaten cok kuruntulu bir insanim burada 1 aylik ameliyat olmus birinin fotolarini gordum ters v deformitesi olmus com uzgundu :( ben de iyice paranoyak oldum her sabah kalkar kalkmaz burnumu kontrol ediyorum o tarz bir sey var mi diye:110::110:
Cok yoruldum kendimi yipratmaktan:duduk:

Gece yatacagim zaman odem anca inmis oluyor o halini seviyorum ama sabah korkunccc. Sirt ustu yatsam da zabah bir kalkiyorum yan donmusum:/

Aynen oyle sol taraf saga gore daha sis ama benim onceden de sol tarafim saga gore daha fenaydi ve o kisma daha cok islem uygulandigi icin daha cok odem olmasi normal dedi doktorum. Ucunu soylemiyorum bile top gibi:bicak:

Kizlar ben zaten cok kuruntulu bir insanim burada 1 aylik ameliyat olmus birinin fotolarini gordum ters v deformitesi olmus com uzgundu :KK43: ben de iyice paranoyak oldum her sabah kalkar kalkmaz burnumu kontrol ediyorum o tarz bir sey var mi diye:110::110:
Cok yoruldum kendimi yipratmaktan:duduk:
Ters v ne oluyor ki Allah korusunnn neler çıkıyor

AhlarAgaci merhaba
Hemen hemen ayni zamanlarda olmustuk sebinle benim 37 un oldu ilk alci ciktiginda begenmistim fakat suan fazla dogal geliyor ben kavisli kalkik istemistim ucu cok sis daha
Belki diyorum zamanla kavis alir ama inancim yok pek
Ha kötu demiyorum ama kalkiklikta yok biraz moral bozmuyo degilim
Nefes almam ise en basindan beri super hic tikanmadi ama iste odem ucunda toplandi

bigunmutlaka bigunmutlaka benim burnum hala cok sık tikaniyor ama tikanmadigi zamanlarda nefes almam guzel.
Ben de dogal bir burun duz burun sirti istemistim kalkiklik istememistim dusuklugu toparlasin istemistim sadece bunlar tamam ama burnumun ucunda oyle bir odem var ki sabahlari ozellikle kimseye gorunmek istemiyorum. O odemin hepsi gecmezse naparim bilmiyorum. Doktor alti ay bekle surasini begenmedim dersen 10 dklik bi islemle duzeltirim bu kapidan mutlu cikacaksin bana guven dedi ama burnu dusenleri tera v olanlari gordukce zamanla oyle olur diye korkuyorum cunku babam olmami hic istememisti o zaman revizyonu nasil olurum bilmiyorum:/

Kotu dusunme aklina kotu seyler getirme sonucta nadir rastlanan bisey e suanda da iyisin odemler disinda sikayetin yok ne guzel revizyona gerek olcak bi durum yok cok sukur burun ameliyati esittir sabir demek psikolojik acidnda cok yoruyor bu arada nick degistirdim cankuslarinannesi idi eski nick
Konusmustuk ilk olugunda da
Ben senin istediginin tam dersini istemistim kavisli kalkik kucuk bi burun yine kucuk ama kavis ve kalkiklik belli olmuyor

Kotu dusunme aklina kotu seyler getirme sonucta nadir rastlanan bisey e suanda da iyisin odemler disinda sikayetin yok ne guzel revizyona gerek olcak bi durum yok cok sukur burun ameliyati esittir sabir demek psikolojik acidnda cok yoruyor bu arada nick degistirdim cankuslarinannesi idi eski nick
Konusmustuk ilk olugunda da
Ben senin istediginin tam dersini istemistim kavisli kalkik kucuk bi burun yine kucuk ama kavis ve kalkiklik belli olmuyor
Evet canim anladim sen oldugunu:) kesinlikle sabir isi cok yipraticii disariya kulaklari kapatmak gerek
Senin fotolarini gordum aslinda burnun tam senin istedigin gibi ucundaki odem inince kavis daha belli olur belki

Valla bende ucu ve kesinin oldugu yerler sis ve sert tek umudum oralarin inmesi eger inerse kalkar burnum
Moral bozmak icin cok erken daha yeni sayiliriz hele bi yaz gelsin insallah hersey istedigimiz gibi olur o zaman

Valla bende ucu ve kesinin oldugu yerler sis ve sert tek umudum oralarin inmesi eger inerse kalkar burnum
Moral bozmak icin cok erken daha yeni sayiliriz hele bi yaz gelsin insallah hersey istedigimiz gibi olur o zaman
Insallah canim istedigimiz gibi olur.

Arkadaşlar benim burnumun ucu çok uzun duruyor. Kalkık ve kavisli burnum şu an. Tabi o 6 aya kadar başa düşücek ama uzunluk gider mi bilmiyorum. Burnumun ucu top gibi. Belki uzunluk ondandır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar benim burnumun ucu çok uzun duruyor. Kalkık ve kavisli burnum şu an. Tabi o 6 aya kadar başa düşücek ama uzunluk gider mi bilmiyorum. Burnumun ucu top gibi. Belki uzunluk ondandır diye düşünüyorum.
Burun ucu kisalir mi bilmiyorum ama top gibi olusu odem kaynakli. Sabirla gecmesini beklicez

Burun ucu kisalir mi bilmiyorum ama top gibi olusu odem kaynakli. Sabirla gecmesini beklicez

Merhaba AhlarAgaci,burnunuza baktım bence çok güzel olmuş,inanın insan aynada başkasının göremediği ayrıntılara takılıyor şekil olarak bence çok güzel bir iş çıkarmış doktorunuz.Ben de ameliyat olalı 10 gün oldu ama burun deliğimin biri tam olmasa da açık diğeri kapalı.Kendimi çok inceliyorum telefonumun ışığı ile sürekli içine bakıyorum tıkalı olanın içindeki burun etleri yapışık gibi :KK43: şeklini bile düşünemiyorum nefes alamamak geceleri tıkanarak uyanmak ağzımın taş gibi kuruması benim moralimi çok bozuyor.Acaba ameliyat sonrası bi komplikasyon mu gelişti diye içim içimi yiyor.Tıkanıklık ne zaman açılırmış? Doktorunuz ne diyor?

Back
X