- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Truman Show
Oncelikle cok tesekkur ederimMerhaba AhlarAgaci,burnunuza baktım bence çok güzel olmuş,inanın insan aynada başkasının göremediği ayrıntılara takılıyor şekil olarak bence çok güzel bir iş çıkarmış doktorunuz.Ben de ameliyat olalı 10 gün oldu ama burun deliğimin biri tam olmasa da açık diğeri kapalı.Kendimi çok inceliyorum telefonumun ışığı ile sürekli içine bakıyorum tıkalı olanın içindeki burun etleri yapışık gibişeklini bile düşünemiyorum nefes alamamak geceleri tıkanarak uyanmak ağzımın taş gibi kuruması benim moralimi çok bozuyor.Acaba ameliyat sonrası bi komplikasyon mu gelişti diye içim içimi yiyor.Tıkanıklık ne zaman açılırmış? Doktorunuz ne diyor?
Benim nefes problemim yoktu ama hala bir burun deligim aciksa digeri cok tikali oluyor. Arada ikisi birden aciliyor cok iyi oluyor mesela aglayinca ikisi de tikaniyor nefes alamiyorum ameliyat oncesi boyle bir durum yoktu. Doktor tikanikliklarin zamanla azalacagini soyledi. Kapali ameliyat olduysaniz dikislerde iceride oldugundan yapisik gormeniz ondan olabilir. Daha sizinkisi cok cok yeni umarim zamanla hem nefesiniz hem burnunuz istediginiz gibi olacaktir.
Ben bu sabah bir kalktim mesela yatis seklimden sanirim sol tarafimin odemi maximum boyuta ulasmisti. Simdi simdi biraz iniyor. Inan ben de o kadar inceliyorum ki elimde olmadan.