Yeni ameliyat oldum sürekli kötü hisler içindeyim

Merhaba AhlarAgaci,burnunuza baktım bence çok güzel olmuş,inanın insan aynada başkasının göremediği ayrıntılara takılıyor şekil olarak bence çok güzel bir iş çıkarmış doktorunuz.Ben de ameliyat olalı 10 gün oldu ama burun deliğimin biri tam olmasa da açık diğeri kapalı.Kendimi çok inceliyorum telefonumun ışığı ile sürekli içine bakıyorum tıkalı olanın içindeki burun etleri yapışık gibi :KK43: şeklini bile düşünemiyorum nefes alamamak geceleri tıkanarak uyanmak ağzımın taş gibi kuruması benim moralimi çok bozuyor.Acaba ameliyat sonrası bi komplikasyon mu gelişti diye içim içimi yiyor.Tıkanıklık ne zaman açılırmış? Doktorunuz ne diyor?
Oncelikle cok tesekkur ederim
Benim nefes problemim yoktu ama hala bir burun deligim aciksa digeri cok tikali oluyor. Arada ikisi birden aciliyor cok iyi oluyor mesela aglayinca ikisi de tikaniyor nefes alamiyorum ameliyat oncesi boyle bir durum yoktu. Doktor tikanikliklarin zamanla azalacagini soyledi. Kapali ameliyat olduysaniz dikislerde iceride oldugundan yapisik gormeniz ondan olabilir. Daha sizinkisi cok cok yeni umarim zamanla hem nefesiniz hem burnunuz istediginiz gibi olacaktir.
Ben bu sabah bir kalktim mesela yatis seklimden sanirim sol tarafimin odemi maximum boyuta ulasmisti. Simdi simdi biraz iniyor. Inan ben de o kadar inceliyorum ki elimde olmadan.

Merhaba AhlarAgaci,burnunuza baktım bence çok güzel olmuş,inanın insan aynada başkasının göremediği ayrıntılara takılıyor şekil olarak bence çok güzel bir iş çıkarmış doktorunuz.Ben de ameliyat olalı 10 gün oldu ama burun deliğimin biri tam olmasa da açık diğeri kapalı.Kendimi çok inceliyorum telefonumun ışığı ile sürekli içine bakıyorum tıkalı olanın içindeki burun etleri yapışık gibi :KK43: şeklini bile düşünemiyorum nefes alamamak geceleri tıkanarak uyanmak ağzımın taş gibi kuruması benim moralimi çok bozuyor.Acaba ameliyat sonrası bi komplikasyon mu gelişti diye içim içimi yiyor.Tıkanıklık ne zaman açılırmış? Doktorunuz ne diyor?
Benim tam 1 ay oldu. İnan onların hepsi geçicek. Alışkanlıktan dolayı da ağzından nefes alıyo olabilirsin. Benim hala sol tarafım sağ taragıma göre az da olsa tıkalı ama burnumdan nefes alabiliyorum. Sen de alışıcaksın. Bi zaman sonra burnunun içindeki kan pıhtılaro dökülecek.

Arkadaşlar benim sol tarafım çok şiş. Bildiğiniz kemik gibi. İçindeki dikişlerden dolayı kemik daha belirgin belki bilemiyorum. Bi fikriniz var mı?

Canım onların hepsi geçicek okyanus suyu sık. Krem sür burun deliklerine. Hepsi geçicek en fazla 1.ayında. Ben valla nasılım bilmiyorum. Nefes almamda hiçbir sorun yok. 1 buçuk ay oldu. Ama sol tarafdaki kemik çok yukarda. Büyük ihtimal tekrar ameliyat olucam.

Canım onların hepsi geçicek okyanus suyu sık. Krem sür burun deliklerine. Hepsi geçicek en fazla 1.ayında. Ben valla nasılım bilmiyorum. Nefes almamda hiçbir sorun yok. 1 buçuk ay oldu. Ama sol tarafdaki kemik çok yukarda. Büyük ihtimal tekrar ameliyat olucam.
Benim de aynaya baktığımda bir tarafım daha şiş hatta fotoda daha çok belli oluyor,1.5 ay sanki biraz erken gibi geldi bana.İkinci operasyon olursa daha kolay olur hiç korkma sakın canını da sıkma ama bana doktor son hali kalın deride 1-2 yıl dedi

Bende salı ameliyat oldum bugun tampon çıkarıldı. tampon cikarken akıntı kanama vs hic bişe olmadı. hastaneden eve dönene kadar burnum cok tıkandı. hic nefes alamiyorum. bayada okyanus suyuyla yikiyorum

Kan pıftıları var şu an burnunuzun içinde. Onlar zamanla kuruyup dökülücek o yüzden bol bol sıkıp krem sürün. Ben ameliyat olan çok insan gördüm 4 haftanın sonunda burnunun şeklini anlayabiliyorsun. Sonrasında oturmasını beklemek kalıyor. Benim burnum sağa doğru. Oturması demek sola doğru kayacağı anlamına gelmiyo her şeyin farkındayım. Valla 2 ay oldu ama revizyon için doktor araştırmaya başladım. İnşallah sizin burnunuz sorunsuz bi şekilde iyileşir :) nefes alamamaktan korkmayın onlar hemen geçiyor.

Kizlar burun ucu odemim ve sol tarafimin daha sis olmasi disinda cok iyiyim. Teyzeme gitmistim baska sehre birkac gundur her goren cok begendi ayni kendi burnun gibi cok yakismis yuzune dediler cok moral dolu donuyorum eve :)))

Ben de dün halamdaydım ve tıkılıp eve geldim. İnsanların söylediği tek şey burnunun ucu çok mu uzun ne??!

Ilk sayfaya oncesi sonrasi guncelleme yaptim. Alcinin ilk ciktigi gunden cok farkli. Bakalim daha ne kadar degisecek:KK45:

Back
X