Yeni Anne arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz?

ayyyy mesajınızı okuyunca heyecan ve mutluluk duydum...8 yıllık özlem vuslatla son bulsun, bebeğinize sağlıkla kavuşun...cinsiyeti nedir merak yaptım şimdi...

Benim oğlum da 5.ayı doldurdu bizde her sene tatile gideriz ama bu sene 8-9 aylıkken gidelim diyoruz ama yemek saatlerinde falan uyursa ne yapacağız onu düşünüyorum bende..:))

ayyyy mesajınızı okuyunca heyecan ve mutluluk duydum...8 yıllık özlem vuslatla son bulsun, bebeğinize sağlıkla kavuşun...cinsiyeti nedir merak yaptım şimdi...

Allah razı olsun heyecanıma ve mutluluğuma ortak olduğun için.Aminn inşallah.Kızım olacak Allah nasip ederse.
Allah seninde gönlüne göre versin.

şimdi kavanoz kavanoz yemekler satılıyor bebişler için düşünmeye ne gerek var, bizim zamanımızdaydı muhallebi pişir,sebze çorbası yap...hatta en zoru bez yıka...şimdi ne olcak ki, gezin, tatil yapın bebişlerinizle birlikte hayatın tadına varın kızlar...

Benim oğlum da 5.ayı doldurdu bizde her sene tatile gideriz ama bu sene 8-9 aylıkken gidelim diyoruz ama yemek saatlerinde falan uyursa ne yapacağız onu düşünüyorum bende..:))

Odada nöbetleşe bekelr sırayla inersiniz yemeğe yada eşin iner yer sana odaya yemek çıkarır öyle olmazmı ki:44:

Son düzenleme:
Allah razı olsun heyecanıma ve mutluluğuma ortak olduğun için.Aminn inşallah.Kızım olacak Allah nasip ederse.
Allah seninde gönlüne göre versin.

Oyyy oyyy allah kucağınıza almayı nasip kılsın, doğum günlerimiz aynı olacak... benim de bir kız toruncuğum var 6 yaşında dünya tatlısı, yaşam enerjisi...

Kesinlikle klimalardan uzak tut çunku onlar bakteri saçiyor ve bebegini hasta edebilir ! dolayisiyla havalar çok isinmadan gitmenizde fayda var..
Duzenli olarak bebegin cildine uygun gunes kremi (golgede bile, zaten gunesten uzak tut ozellikle 12-16)
Kesinlikle sapka ve golgede bile ince bir t-shirt
Emzirmiyorsan sutunu nasil isitacaksin onu dusun, biberonlar nasil yikanacak vs..
Havuza girmemeli, deniz olabilir
Son olarak ultraviole geçirmeyen çadir almani tavsiye ederim, içine birde yatak ayarlarsan, bebegin plajda çadirinda oynar, yatar..
Benim kizim 6 aylikken gittik biz ve hiç ama hiç sIkIntI yasamadik, cildinde en ufak bir kizariklik bile olmadi, zaten bugday tenli biraz daha bugday olup dondu benim civcivim

abuelacım senin yorumlarına bayılıyorum biliryormusun çok haklısın gençken herşeyin tadı daha başka yaşlandığımızda belkide tatile çıkmak bu kadar keyifli gelmeyecek annemde hep öyle söyler gençken gezmenin giyinmenin yemek yemenin keyfi daha bir başka oluyor diye
söylediğin doğru gerçekten ben ne zaman gergin ve panik halinde olsam kızım daha fazla ağlıyor uyumuyor hatta sesi çıkabildiği kadar keyfii bağırıyor minik cadım:26: Bu arada İzmir'i çoookkkkk severim geçen yıl İzmir Kuşadasındaydık 2 hafta kaldık çok keyifli bir tatil geçirdim bu yılda başka yerleri keşfedelim diyor eşim... ben zaten her yıl mutlaka 1 hafta İzmir'e geliyorum abimin eşi İzmirli onunla geliyoruz ama bu yıl gelemeyeceğim keşke seni tanıma fırsatım olsaydı:26:
Canım benim biliyorum heycanını az çok tahmin edebiliyorum sabırsızlığını Biliyorsun ilk ben hamile kalmıştım ve sen o aralar aşılama denemiştin senin 8 yıl boyunca bebeğinin olmadığını okuyunca ilk sana dua etmiştim hatta bunuda sana yazmıştım biliyorsun değil mi inan o kadar mutlu olmuştum ki hamile olduğunu okuyunca sanki tanıdığım birinden güzel haber almış gibi hissetmiştim sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişin canım

Biz tatil yaptigimiz yerde bir restoranla gorustuk, bize sebzeli yemekleri falan paket yapiyolardi sefer tasinda isitmak için her ihtimale karsi yanima minnacik bir elektrik ocak aldim ama otelin mutfaginda da isittik 2-3 kere
soz konusu bebek olunca herkes o kadar anlayis gosteriyorki

Benim bebişim çok beyaz ve geçen hafta havalar iyiydi biraz dışarı çıktık azıcık güneşte isilik oldu yavrum:26:
doktora götürdüm sarışın ve çok açık tenli bebeklerin cildi daha hassas olur dikat etmelisiniz dedi krem verdi
Birde kız çocukları 2 yaşına kadar denize havuza girmemeli diye biliyorum enfeksiyon kapmaması açısından...
Bu arada family odalarından rezervasyon yaptırıcaz... ufak bir mutfakları oluyor ihtiyaçların karşılanması için...
önerileriniz için ayrıca teşekkürler

Son düzenleme:

yaseku kalp kalbe karşıymış... gerçekten yıllar çok çabuk gelip geçiyor o nedenle biz bizi geçtik de, siz çocuklarımızın doyasıya hayatın tadına varmanızı istiyoruz, buna hiç bir şey engel olmamalı...

bu arada belki de tanışma fırsatımız doğar bir gün, belli mi olur hayat bu...

Oyyy oyyy allah kucağınıza almayı nasip kılsın, doğum günlerimiz aynı olacak... benim de bir kız toruncuğum var 6 yaşında dünya tatlısı, yaşam enerjisi...

Aminn.Allah toronunuzu size bağışlasın benşm anneminde ilk torunu oacak Allah kısmet ederse.
Benim doğum yapacağım tarih sizin doğum gününüzmü 7 nisan?
Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun Allah torunlarınızla çocuklarınızla daha nice mutlu yıllar görmeyi nasip etsin size.

Cildi çok hassas ise kesinlikle gunes isinlarini geçirmeyen çadir al ! tatilde isime en çok yarayan sey diyebilirim..
Gitmeden doktoruma sordum ama havuz yasak deniz olabilir dedi, zaten gittigim yerin denizi çok temizdi, turkuaz su dibi gorunen belki de oyle olmasaydi bebegim enfeksiyon kapacakti :26: ben de o zaman doktorla gorusurdum !!!
birde kuçuk eczane al, uff olur, sinek isirir falan..

Aminnnnn.....sonsuz teşekkürler...

Size kızınızı, Annenize de toruncuğunu kollarınıza almayı nasip kılsın yaradan...dünyanın en güzel tadı, en büyük hazzı..

7 nisanı birlikte kutlayalım inşallah....güzel haberinizin takibindeyim....tekrardan sağlıklı doğumlar...

Bir de, Meraklıyım ya, 8 yıl sonra gelen bebişin ismi ne olacak şimdi de onu merak yaptım...

Son düzenleme:

rica etsem aldığınız çadırın markasını bana özelde yazabilirmisiniz :26:

Aminnn.Çok teşekkür ederim ilginiz ve iyi dilekleriniz için.
Kızımızın adı Kübra olacak Allah nasip ederse.

baya büyük bu sanırım ben ilk kez gördüm bu çadırı chıcco'nun var hem oyun halısı hem çadır oluyor çanta gibi katlanıp rahalıkla taşınabilen bir ürün görmüşsünüzdür belki...

pek buyuk degil aslinda 120 cm galiba, bu da toplaniyor ve çantasi var pratik yani ama Trde bu marka yok galiba
Chicco'nunkini gormedim ama kesinlikle guvendigim bir marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…