Yeni Anne arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz?

Eki Görüntüle 667163

Trdede vardir, ben burda internetten sparis ettim La Redoute sitesinden

ne kadar güzel ve işlevli...toruncuğum daha küçük iken görseydim derhal edinirdim. zira bizimkisi de bembeyaz güneşten koruyacağız diye yazlıkta hep akşam üzeri giderdik denize...

google de aratınca bahsi geçen site çıkıyor...yaseku bilgine...

Son düzenleme:
Canim benimkiler ikiz ve ben almanyadan türkiyeye geldim onlarla,ama bizimki kabus dolu bi tatil oldu....ucaktan ini inmez kizim havale gecirdi...geri kalan 5 haftanin, en az 3 haftadini hastanede gecirdik, sürekli hasta oldular, bu dönem 1 yasindalardi.. Gecen sene gitdimizde sükürler olsun cok rahatdim hic bi sorun olmadi...bizde 1hafta antalyaya gitcektik ama rezarvasyonuzu iptal etmisdik ilk senemizde...mayis ayinda gene gelcez tr ye bakalim bu defa nasil olcak...... Allah yardimcin olur ,esinde yardim eden birisi,ayni benimki gibi,insallah birsey olmaz.

bebeğinin uyumuna bağlı bazısı yol çekemez hemen ağlar :)) bazısıda yol boyu uyur :)))
gittiğin yerde sorun yasamassın ama önemli olan yol :) bebeğini az çok tanırsın

Bende 1.5 yaşındayken gitmiştim.yola gece çıkmamıza rağmen
6 saatlik yolculuk çok zor geçti.bazen emerek bazen ağlayarak..
hiç durmadı.haliyle sürekli terledi.terledikçe üzerini değiştirdim.
yolculuk dışında tatil çocuklar için çok güzel oluyor.deniz,güneş,kum...
benimki çok mutlu olmuştu,kumla oynarken.
sana tavsiyem ise, arabada olsun,oda da olsun klimayı açma.
eğer ek gıdaya geçtiysen, yedekte hazır kavanoz mamalarından bulundur.
bizimki tatilde çok iştahsızdı.aşçılar oğlum için günlük sevdiği çorbalardan yapıyorlardı.
ama yinede içiremedim.benim kurtarıcım oldu resmen.
birde fethiye ve marmaris yazın çok sıcak oluyor.
ben kaç kere tatili yarıda bıraktığımı bilirim.sıcaktan sivrisinekten gına gelmişti.
o yüzden temmuz ve ağustos aylarını tercih etmemen daha yerinde olur bence.

bizde ilk tatilimizi kızım 2.5 aylıkken yapmıştık 4-5 saat uzaklıkta bir yerdi.birde otel değilde plaja yakın bir ev tutmuştuk ablalarda vardı.güzel bir tatil olmuştu hiç sıkıntı çekmemiştik hatta yakın yerlere geziye bile gitmiştik.kızım daha 2.5 aylıkken asosu bile gördü.
yanlız tek sorun kızım karanlıkta arabada olmayı sevmiyordu uyumadığı zamanda

Biz kızım 10 aylıkken gittik.İstanbul'dan Marmaris'e.Çok da güzel geçti.Eylül ayında gittiğimiz için de hava tam istediğimiz gibiydi.Yalnız şu avantajımız vardı.Arkadaşlarımız vardı.Çocukla hpimiz ilgilenince güzel bi tatil geçirdik.Arabada yolculuk bebekle çok zor.Kızımla memlekete de gittik 6 saatlik yol zorlandık epey.Ben uçak yolculuğunu tavsiye ederim.En azından kısa sürüyor.

canım ben 2 aylık bebekle gitmiştim benim ve eşim için sıkıntı olmadı ama çevreden herkes aaa küçücük nasıl geldiniz diyince sinir geliyordu. şimdi 2. bebeğimizi bekliyoruz ve kızım 4 yaşına gelecek bebek doğunca eee onun suçu ne kardeşi geldi diye tatilden gerimi kalsın mecbur gidilicek yine iki bıdıkla bebek benim kız babasının idare edeceğiz

bende ılk cıktıgımda buyuk kızım 3 yasında kucuk kızım 6 aylıkdı hıc zorlanmadım ablamız babayla bebek benımleydı ben zaten denıze falan gırmeyı dusunmemıstım sırf kızlar mutlu olsun dedım ama arada bebegım uyudu babamızı basında bırakıp gırmıstım gayette guzel gectı sonrasında da her sene gıttık bu sene 3. kızım geldıgınde yıne gıderız gıbıme gelıyor fakat esım yurt dısında gorevlı ıznını ayarlayamadıgı zamanlar oldu ve ben kızlarımla yalnızda gıttım kac sefer... hıc korkma gayet guzel gecıyor rahatlıyorsun aılenın mutlulugunu gormek de cabası tabııı

Geçen yaz kızım 5 aylıkken ve 7 aylıkken 2 kez tatile çıktık, ilkine uçakla 2.ye arabayla gittik, kızımın kronik uyku ve beslenme sorunu olduğu halde hiçbir sıkıntı yaşamadım, uçakla seyahat çok rahat zaten, arabada da bolca oyuncak ıvır zıvır almıştım yanımıza, oyaladık bir şekilde, üstelik 7 aylıkken gittiğimiz tatilde ilk dişini çıkardı benim kuzu
açıkcası ek gıda öncesi tatilimiz daha kolaydı, bence 4 aylık bebekle tatil 1.5 yaşındakinden daha kolay olur, beslenmesi v.s. sorun olmaz, koyduğunuz yerde durur
güneş kremini ihmal etmeyin, öğle saatlerinde dışarı çıkmayın yeter, şimdiden iyi tatiller

Yorum yazan tecrübelerini paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ederim
Beni cesaretlendirdiniz...kararsız ve korkak halimi yendim sanırım tecrübeleriniz
çok işime yarayacakgitmeye karar verdim artık tatil zehir olursa burnumdan
gelirsede yapacak birşey yok böyle tecrübe edinip bir sonraki seneye daha donanımlı
olurum Nihayetinde bebekle tatile giden bir ben değilmişim en fazla biraz strese girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…