• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbim inşallah hepimizin sesini duyarda kucaklarımızı boş bırakmaz.bende bugun aşılama yaptırdım bende de aşırı yumurtlama sendromu çıktı.çok sancım var kasıklarda beni mahvediyor.inşallah bu acıları çektiğimize değer:::KK43:((

Canim bende bugun yaptırdım aşılamamı.yatiyorum öyle.nasil gecti senin kaç milyon spermle aşılaman yapıldı?İnsallah hayırlı guzel haber alırız

Berraksu 20 den fazla yumurtalık ve 24 milyon sperm.doktor çok olumlu %90 ihtimal ama ilk aşılama olduğu için ümidim Yok. agrım çok fazla var şimdi.

Senin sperm sayısı yumurtalıklar
Canim bende bugun yaptırdım aşılamamı.yatiyorum öyle.nasil gecti senin kaç milyon spermle aşılaman yapıldı?İnsallah hayırlı guzel haber alırız

Senin nasıl peki yumurtalık sperm sayısı?agrın var mı bu arada benm kasıklar patlayacak gibi

Berraksu 20 den fazla yumurtalık ve 24 milyon sperm.doktor çok olumlu %90 ihtimal ama ilk aşılama olduğu için ümidim Yok. agrım çok fazla var şimdi.

Anladım canim benim doktorum şartlar iyi ama hayirlisi olsun dedi.baska da bişey demedi.20 den fazla yumurtalık Ne oluyor canim anlayamadım?benimde kasiklarimda yumurtalıklarım da agri var her ikisinde de.bazen biri agriyor.bazen diğeri agriyor.Bence ilk veya kaçıncı aşılama olduğunun bir önemi yok gibi onemli olan yeterli koşulların oluşturulup gerisi Allah'a kalıyor diyorum.rabbimden umudumu kesmek istemiyorum.kac dk yattın 25 dk zor dayandim ben idarara sıkışık olunca :/insallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur.kac yumurtan vardı canim??bu süreci beraber bekleselim mi :)

Senin sperm sayısı yumurtalıklar

Senin nasıl peki yumurtalık sperm sayısı?agrın var mı bu arada benm kasıklar patlayacak gibi

Canim yıkama sonrası 16 milyon sperm ile aşılamam yapıldı.iki tane yumurtam vardı.asilama yapıldıktan sonra sağ tarafımda ince kıl gibi ama uzun vadeli bi yerimde agrim oldu sanki aktı gitti içeriye 5 dk filan sağda agrim oldu ama öyle kötü bir agri degil tatlı tatlı sancılandım.

Canim yıkama sonrası 16 milyon sperm ile aşılamam yapıldı.iki tane yumurtam vardı.asilama yapıldıktan sonra sağ tarafımda ince kıl gibi ama uzun vadeli bi yerimde agrim oldu sanki aktı gitti içeriye 5 dk filan sağda agrim oldu ama öyle kötü bir agri degil tatlı tatlı sancılandım.

Canm bende aşırı yumurtlama sendromu oldu.pkoluyum ben gonal f ile yumurtalıklar geliştirilirdi.ama bukadar olucagını doktorumda kestiremedi.ben sancıdan kıvranıodum hatta hastane yatışı bile olabilir dedi.şimdilik biraz daha toparladım.hani yumurtanın az olmasıda sorun çok olmasıda.rabbim önce bizim sağlığımızı bize bagışlasın sonrada evlatlarımızı...

Anladım canim benim doktorum şartlar iyi ama hayirlisi olsun dedi.baska da bişey demedi.20 den fazla yumurtalık Ne oluyor canim anlayamadım?benimde kasiklarimda yumurtalıklarım da agri var her ikisinde de.bazen biri agriyor.bazen diğeri agriyor.Bence ilk veya kaçıncı aşılama olduğunun bir önemi yok gibi onemli olan yeterli koşulların oluşturulup gerisi Allah'a kalıyor diyorum.rabbimden umudumu kesmek istemiyorum.kac dk yattın 25 dk zor dayandim ben idarara sıkışık olunca :/insallah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur.kac yumurtan vardı canim??bu süreci beraber bekleselim mi :)
Tabikide benimde bir arkadaşa çok ihtiyacım var birbirimize destek olalım.çevreye bişey anlatılmıo.anlatsan bi dert anlatmasan bi dert.ben artık kimseye bişey anlatmıyorum.rabbim nezaman kısmet ettiyse diyorum.ve buraya üye oldum:)ilk arkadaşımda sen oldun

Bu arada senin sonuç nezaman canm?Ben 2 gün sonra kan tahlili yapıcam doktorum degerlerime bakıcak.

Bizde Variz kızlar her nekadar hüsranla sonuçlansa da asilamamiz devam edicez 1.de olmadı 2.yi denicez napalim rabbim hayırlısını versin hepimize

Bizde Variz kızlar her nekadar hüsranla sonuçlansa da asilamamiz devam edicez 1.de olmadı 2.yi denicez napalim rabbim hayırlısını versin hepimize

Olsun canm Allah sabır ve kuvvet versin bize er geç olucak inşallah.inşallah 2. De tutunur bebiş:)senin ki nasıldı peki neden ilk olmadı?

Olsun canm Allah sabır ve kuvvet versin bize er geç olucak inşallah.inşallah 2. De tutunur bebiş:)senin ki nasıldı peki neden ilk olmadı?

Kuzum bende senin gb 2 gün var doktorumun değerlerime bakmasına fakat regle oldum bugün oyüzden 1.olmadı diyorum yerleşme kanaması sandım ilk başta dayanamadım 2 gün beklemeyi bugün bthcg baktırdım 0.77 çıktı olumsuz yani bakalım ne diyecek çarşamba günü doktorum hayırlısı napalim:KK43:

Kuzum bende senin gb 2 gün var doktorumun değerlerime bakmasına fakat regle oldum bugün oyüzden 1.olmadı diyorum yerleşme kanaması sandım ilk başta dayanamadım 2 gün beklemeyi bugün bthcg baktırdım 0.77 çıktı olumsuz yani bakalım ne diyecek çarşamba günü doktorum hayırlısı napalim:KK43:[/
Olsun canm bak maşallah ne güzel 2. Ye başlamışsın ümidimizi yitirmeyelim.biz elimizden geleninyapalım tevekkülü Allah'a...bende heyecanla bekliyorum inşallah tutar bakalım.tabbim hepimize isteyen herkeze nasip etsin.anne baba duygusunu taddırsın.

Başlamadim cnm.daha çarşamba günü 1.aşılama sonucu için kontrol e gidicem sonucu biliyorum sadece sonuç olumsuz olduğu için 2.yi deneriz diye düşünüyorum bakalım doktorum ne diyecek

Başlamadim cnm.daha çarşamba günü 1.aşılama sonucu için kontrol e gidicem sonucu biliyorum sadece sonuç olumsuz olduğu için 2.yi deneriz diye düşünüyorum bakalım doktorum ne diyecek

İnşallah yanılgı olmuştur yada geç döllenme falan.sen çift seans mı yaptın tek mi?

Back
X