benim de eşimde sorun vardı, önce hiç hareketli sperm çıkmamıştı testte hamile kalamazsın dedikleri ay kalmıştım ama düştü, sonra yeniden test yaptırdı bu kez biraz değerleri düzeldi E vitamini falan kullanmıştık yine hamile kaldım y,ne olmadı. Ürologlar kaliteli sperm döllemediği için olmuş olabilir demişti fakat kadın doğumculara sorduğumuzda kalitesiz spermin dölleme yeteneği olmaz yolda zaten elenir demişlerdi. Bize direk raporu yazalım tüp yapın demişlerdi ki eşim ben ameliyat olacağım dedi. Oldu ve koca bi sebepsiz infertilite oldu sonumuz. İyileşme gösterdi morfoloji ve sayımız arttı. artık sorun tamamen ortadan kalktı ama hamile kalamadım bir yıldır. Yanıyorum geçen zamana ben böyle dediğime ben seni riske atmak istemedim ya ben sebep oluyorsam diyor, kıyamıyorum. İyi düşünüp karar vermeniz için yazmak istedim. 8 yıldır beklemek insanı gerçekten yoruyor, şimdi ilk aşılama sonrasında direk tüp bebek yaptırasım var raporu falan beklemeden ama kendime engel olmaya çalışıyorum bi zamanı vardır bekle diyerek. Umarım hakkınızda hayırlısı olur çok geçmiş. üzmeyin birbirinizi erkekler sorun kendilerinde çıktı mı bi mahçup hissediyorlar kendilerini