Aşılama Yeni Aşılama olanlar burayaaa....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bence kan testi yaptırmalisin sonuçta adet görmedin daha idrar testi yapıp moralini her seferinde bozacagina git kan ver kesin sonucu öğren en azından yolunu Ona göre çizersin

Ben cumartesiye kadar adet olmazsam kan vericem boşuna moral bozmak istemediğim için idrar testi hiç yapmiycam

Bende korkuyorum adet olucam die.cok umit umut bagladim.korkuyorum.ayni adrtvbelirtim var akuntim da basladi
Ya bende vajinal jel kullanıyorum ama benim akıntı falan hiç bişey yok herkesde farklı etki yapıyo galiba normal adet günüm 6 mayıs benimde

12.gunum daha benim ne idrar ne kaan testi yaptirdim korkuorum negatif gorcem die.şok etkisi yaratsin adet olursam
bile bile adet beklemekten yoruldum:( 6si adet gunum.bekleyim diorum

12.gunum daha benim ne idrar ne kaan testi yaptirdim korkuorum negatif gorcem die.şok etkisi yaratsin adet olursam
bile bile adet beklemekten yoruldum:KK43: 6si adet gunum.bekleyim diorum
Aynen canım sende 6 sında yaptır kan testi bence forumlarda okuduğum kadarıyla 12. Gün bile kan testiyle öğrenenler var bizde pozitif sonuç alırız inşallah kendimle birlikte sizleri de çok merak ediyorum

Adet agrumla birebir. Gogus agrim bigun basladi.hassasiyeti vardi ama agrisi bugun oldugu icin adettir ya. Umidim kirilio:*(

Ya benimde sol kasığımdan alt karın bölgeme Doğru ağrı olmaya başladı gelip gidiyo zonklama gibi bende adet olucam galiba adet zamanımda olurdu karın ağrısı ama öncesinde de hiç yaşamadım

Mrhaba kizlar nasil gidiooo gunleriniz nasil ahrilar var mi.13.gune girdim ben. Ha adet oldum olucam
Merhaba canım hala adet olmadığımıza göre umut var demektir benimde 11. Günüm değişen bişey yok ama bende adet olacakmışım gibi hissediyorum artık çatlatma ignesinin etkisi kalmamıştır herhalde dimi 13 gün oldu iğneyi yapalı

Kizlar asilamayla hamile kalan varmi bende bu ay yaptircam gonalf verdi 6 gun 75lik yaptim.simdide 100 e cikardi 10 12 mm olmus iki tane .adetin kacinci gunu yaptirdiniz asilamyi benimki cokmu kucuk acaba adetin 9 .gunundeyim

Kizlar asilamayla hamile kalan varmi bende bu ay yaptircam gonalf verdi 6 gun 75lik yaptim.simdide 100 e cikardi 10 12 mm olmus iki tane .adetin kacinci gunu yaptirdiniz asilamyi benimki cokmu kucuk acaba adetin 9 .gunundeyim
Hayırlı olsun canım bence normal yumurtaların benim 17.gün çatlatma ignem yapıldı 19.günde aşılamam yapıldı yavaş büyüdü herkesin aynı olmuyor

Back
X