Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bizde keçiboynuzu kullanıyoruz
20 gün oldu
pekmezinide kullanıyoruz
yanında balık yağı q 10 , folik asit , b 12 , çinko da kullanıyor
biz 6 senedir morfolojiyi hiç artıramadık
hızıda
inşallah bu ay bi mucize olur

İnşallahh olur canım bu birazda psikolojik çok kişi biliyorum kendi haline bırakınca bikaç ay içinde hamile kalıyorlar.İçimizi ferah tutup duamızı edelim.Bİr kişinin bir başkası için ettiği dua da kabul olurmuş :Özellikle su günlerde üm bebek isteyenler için dua ediyorum.Mucize gelsin hepimizi bulsun :)

selam kızlar bende ayın beşinde yaptırdım aşılamamı ank gazide şimdi snuç bekliyoruz inşaallah gelmiştir miafirimiz ramazan hediyesi olarak....

benimde aşılamam 5 temmuzda yapıldı. umarım hayırlı haberler alırız. Allah bize minik meleklerimizi gönderir inşallah :)

allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Dediiniz gibi şu mübarek günlerde birbirimiz için bol bol dua edelim
benim adım Tuğba
cumartesi akşam adet oldum
pzt doktora gidiyoruz
Allah hayırlı eylesin inşallah

Kızlar benim aşılamam yapıldı Cumartesi gunü ayın 27 sinde kan testi yaptıracağım şimdi crinone diye bir jel kullanıyorum bakalım bu benim ilk aşılamam bu mübarek günler hürmetine kim istiyorsa versin Rabbim tez zamanda dualarınız da unutmayın

merhaba arkadaslar bende dun asilama oldum bu saate kadar da uyku tutmadi simdiden basladim suram agriyo acaba hamilemiyim demeye :) cok sikintili bir surec bu mubarek gunlerde Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah... bizide morfoloji yakti... hayirli haberlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar beklemek kadar kötü bir şey yok bende iğnelerimi kullandım bitirdim perşembe doktora gidicem çatlatma vurucak sanırım cuma aşılamam yapılacak.Kızlar çok heyecanlıyım.Allahım hepimize güzel müjdeli haberler ver bu güzel ayda AMİN :)

aleynasa hadi bakalim heyecan yapma desemde elde degil biliyorum ama esine belli etmemeye calis hayirli haberlerini bekliyoruz...

arkadaşlar bende 3. aşılamam için koşturuyorum dün kont vardı sol taraf ta bi yumurtam şimdilik 12mm olmuş perşembe günü yine kont var inş o zaman kadar daha da büyür menogon kullanıyorum 50 vurduruyorum rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşş bu mübarek ayın hürmetine
eğer buda olmazsa tüp bebeğe geçilcek :18::18:inşş olur güzel allahım

allah yardımcın olsun canım
ben de dün başladım iğnelere
75 lik menapur kullanıyorum
cumada kontrol var
vallaaa eşimin değerlerini görünce bu değerler ile aşılama olmaz dediler
bizde kaan hoca öyle istedi dedik
öyle bi konuştularki zaten en başından tutmayacak derler gibiydi
Allah büyük umut kesilmez ama insan nın morali bozuluyor
bizde sayı dünkü testtee 21 milyon
%5 de hız
bizimki bir mucize olacak ama yiede yaptırıyoruz
birbirimize bol bol dua edelin ne olur
Yarabbiim hepimizin sesini duysun
inanırmısınız dün hastanede kadının biri hüngür hüngür ağlıyordu
telefonda eşi ile konuşuyordu ağlayarak
bebeğimiz dawn sendromluymuş isterseniz alalım diyorlar ben nasıl kıyarım ona benim tek çocuğum oo ne olur sende yanıma gel diyordu kadıncağız herhalde rutin kontrolleri için doktora gelmiş
birazdan ikili test mi dedi anlamadım tam onda yeniden bakacaklarmış nasıl ağlıyordu inanır mısınız kendi derdimi unuttum onun için dua ettiim allah kimseyi çaresiz bırakmasın dermansız dert vermesin

tedavin hayırlı olsun canım
allah hayırlısı ile yüzünü güldürsün
benim ilk aşılamam dünde ilk iğnemi oldum
bizim aşılamamızın tutması mucize ama yinede yaptırıyoruz bize direk tüp bebek dediler
ama ben artık eşimle kendimizi onada hazırladık
ilk başta çok korkuyorduk
demekkii ANA BABA OLMAK KOLAY DEĞİLMİŞ :))))
Şu mübarek günlerde birbirimize çok dua edelim
ben 75 lik menapur kullanıyorum
aşılama öncesinde dikkat etmemiz gerekenler varmı acaba
yeme içme gibi

Hasretim inşallah olur sende stres yapmamaya çalış.Herşeyin hayırlısı umudumuzu kaybetmeyelim duamızı edelim :)

Amin zaten herşeyin hayırlısı demiyormuyuz alla doğru zamanda hayırlısıyla bize versin inşallah bu arada canım hiç kafana takma bende de var öyle sinirimi bozan moral çok önemli ben birşey okumuştum kızın birisi doğuştan rahmi yok bebek istiyolar olmuyor doktora gidince anlıyolar rahmin olmadığını yapay rahim yapıyorlar vücudundan aldıkları dokuyla ve inanırmısın o kadın hamile kalıp çocuğunu dünyaya getiriyor.Onun için hiç umutsuzluğa kapılma yumurtaya can veren allah yeter ki istesin bizde duamızı edelim :)

Kimse yokmu kızlar nerelerdesiniz yahu :) hadi hamiş adaylari ben hissediyorum bu ay burdan hamisler cikacak :) mübarek günler hurmetine Rabbim bizede o mukaddes annelik duygusunu tattiricak insallah...

Kimse yokmu kızlar nerelerdesiniz yahu :) hadi hamiş adaylari ben hissediyorum bu ay burdan hamisler cikacak :) mübarek günler hurmetine Rabbim bizede o mukaddes annelik duygusunu tattiricak insallah...

İNŞALLAHHHHH İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN.bİR GÜN HEPİMİZİN O MÜJDELİ HABERLİ ALACAĞIMIZ GÜNLER GELECEK :)

İNŞALLAHHHHH İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUN.bİR GÜN HEPİMİZİN O MÜJDELİ HABERLİ ALACAĞIMIZ GÜNLER GELECEK :)

İnsallah canim ben inaniyorum Rabbimin izniyle olmayacak hicbir sey yok yeterki ol desin. Yeri gogu yaratan Rabbim Hz. Meryem‘e babasiz evlat vermis ve bu evladi peygamber olarak gondermis. Rabbimin rahmeti ve merhameti o kadaar buyuk ki bizede insallah bir evlat nasip eder. çunku ona zor yok o herseyden ustun ve buyuk...

çok doğru söylüyorsun canım
yaradan çok büyük
biz dilimizden duamızı düşürmeyelim
benim bi sorum olacak
aşılama yaptırırken eşimizle birlikte olacak mıyız yoksa yasak mı
bazı doktorlar öneriyorlar bazıları önermiyor
sizin bir bilginiz var mı acaba

Canim ben devlet hastanesinde yaptirdim esimi iceri almadilar(zaten bizde oyle bi teklifte bulunmamistik),ama asilama sonrasi dr. hemsireye esini cagirabilirsiniz dedi. gerci hemsire cagiramadi cunku acil bi bayani getirdiler iceri. ama ozel de yaptiriyorsan bence alirlar gibime geliyo
.Aslinda bakarsan dr. insiyatifine kalmis ozelde ol devlette ol dr. hosgorulu ise aliyo sonuçta ameliyata girmiyoruz... sen ne zaman olcaksin canim asilama...

canim k.bakma sanirim cinsel birliktelikten bahsetmissin ben yanlis anladim :) Bence sen dr. guven cunku onlar hastanin durumuna gore soyluyorlar yumurta sayina catlamayan yumurtalarina yumurtanin mm ne gore soyluyorlar bana dr. asilama gununun aksami ve ertesi gun sabah onerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…