Kızlar bende bugün dr a gittim 8 tane yumurtam olmuş dr çok beğendi 3 te çatlatma iğnemi vuruldum.Yarın saat 1 de aşılamam yapılacak.Kendimi sakineştirmeye çalışıyorum ama çok heyecanlıyım.Allahım nolur bizlerin bu emeğini boşa çıkarma hepimizin muradını ver .
Hanimlar hiç uzulmeyin hersey de bir hayir vardir..
Ben kisa bir ozetleyim durumumu size..
Asilama olcaktim Bu ayin basinda ve de asilamadan 3 hafta sonra Turkiyeye tatile gidecektim..
Icimde korkular basladi ya tutarda basina bisi gelirse yolculukta felan filan dua ettim Allahim yardim diye, hem annemi gormek istiyorum hem bebegim olsun istiyorum iki arada kaldim..
sonunda ne mi oldu :)
Adetim gec geldi, doktor da tatile cikti tesadufe bak
Izinden sonra rahat rahat yaptircam Allahin izniyle..
Hiç uzulmeyin Rabbim bir ananin evladina olan merhametinden daha cok merhametlidir..
Hayirlisi olmasi icin bekletiyor bizleri.. Rabbim kollarimizi bos birakmiycak suphesiz..
Hayir ve dua ile kardeslerim...
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve 15 aydır korunmuyoruz. Ayın 15'inde aşılama oldum ve beklemedeyim. Doktor 10 gün sonra kontrole gelmemi istedi. Eşimde morfoloji ( %3) ve kısmen ileri hareket problemi vardı, sayımız iyiydi çok şükür. Yıkamadan sonra gelen kağıtta 30 mil./ml ileri hareketli %90- orta hareketli %10 yazıyordu geriye kalanların tamamı sıfırdı. Bende herhangi bir sıkıntı çıkmadı . Yalnız yumurtamın biri aşılama öncesi çok fazla büyümüştü - 12. gün 25 mm. idi- diğerlerinin büyümesi için - biri 18 mm. diğeri 11 mm idi 12. gün- bir gün daha bekletti ve çatlatma iğnesini öyle vurduk. Değerlerin, sağlıklı olma ya da olmamanın çok da önemli olmadığını görüyorum burada okuduklarımdan yola çıkarak. nasipte varsa oluyor belki ama insan kendisine söz geçiremiyor.
Beklemek gerçekten çok bunaltıcı ve insanı sıkıntıya sokuyor.
Allah şu güzel mübarek günlerde dualarımızı makbul ve kabul olanlardan eylesin ; isteyen herkese bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasib etsin.
Ruzgargulu senin adina cok sevindim herseyde bi hayr vardir elbet. Bizde esimle ramazandan sonra tatile cikmayi planliyorduk asilama isi birden ortaya cikti simdi bende asilamam tutarsa evdeyim yollarda bebegimi riske atamam:) hem annenin elini op duasini al oyle git yaptir icin rahatlar kendini bu ise adepte edersin aksi taktirde aklin anneciginde kalirdi :) simdiden hayirli olsun canim :)
Hanimlar hiç uzulmeyin hersey de bir hayir vardir..
Ben kisa bir ozetleyim durumumu size..
Asilama olcaktim Bu ayin basinda ve de asilamadan 3 hafta sonra Turkiyeye tatile gidecektim..
Icimde korkular basladi ya tutarda basina bisi gelirse yolculukta felan filan dua ettim Allahim yardim diye, hem annemi gormek istiyorum hem bebegim olsun istiyorum iki arada kaldim..
sonunda ne mi oldu :)
Adetim gec geldi, doktor da tatile cikti tesadufe bak
Izinden sonra rahat rahat yaptircam Allahin izniyle..
Hiç uzulmeyin Rabbim bir ananin evladina olan merhametinden daha cok merhametlidir..
Hayirlisi olmasi icin bekletiyor bizleri.. Rabbim kollarimizi bos birakmiycak suphesiz..
Hayir ve dua ile kardeslerim...
Aleynasa cok sevindim canim masallah yumoslardan yana bi sıkıntı yok onlar hazir bekliyorlar :) heyecan yapma desemde yaparsin ama cok sikma kendini bilhassa esine hic belli etme rahatlat onu olursa olur olmassa canimiz sagolsun der gibi yaklas. Zaten dogrusuuda bu degil mi :) cunku esler stresten o anda bile tam olarak sperm ornegi veremeyebilirler panik olabilirler o yuzden cok rahat olmanizi tavsiye edebilirim asilamadan sonra haberlerini bekliyoruz Allaha emanet ol
Aşılamam yaklaşık 2 saat önce gerçekleşti nasıl dua ettim canım inşallah srende çoook güzel haberler alacalsın hepimiizn aşılaması tutsun inş.wmwklweimiz boşa çıkmasın şimdi geldik en gıcık şeye beklemek :)
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Bende adet olmayı bekliyorum. Adetim başladıktan sonra bu ay bende aşılama sürecine girmek istiyorum. İnşallah rabbim şu mübarek ayda dualarımızı kabul eder ve emeklerimizkarmaz...[
Merhaba canim hosgeldin ins. hersey yolunda ve istedigin gibi olur simiden bu surecte yolun acik olsun guzel haberlerini ve gelismelerini bekliyoruz :)
Canim merhaba bende ayin 15 de asilama oldum bekliyorum kendimde belirti ariyorum biliyorum cok sacma hem 4. Gunde belirti olmaz hemde kimde nasil bi belirti olucagi belli olmaz hic belirti olmadan da hamis olabiliriz ama yinede sormadan edemiycem :) herhangibi bir belirti varmi yada kasik agrisi vs. Simdiden hayirli olsun canim Allahim emeklerimizin karsiligini verir insallahh...
Hayirli olsun canim Allahim dualarmizi kabul etsin ins. Dogru soyluyosun onceleri asilama olayimda su ignelerden kurtulayim diyodum. doktora git gel muayene ol igneler falan zor geliyodu ama simdi anladim ki beklemek cok aha zormuş. Gunler gecmiyo resmen :)
sağol bitanem inşş hepimizin tedavisi hayırlarla sonuçlanır rabbim bu mübarek ayın hürmetine hepimizi evlatlarımıza kavuşturur allahın izniyletedavin hayırlı olsun canım
allah hayırlısı ile yüzünü güldürsün
benim ilk aşılamam dünde ilk iğnemi oldum
bizim aşılamamızın tutması mucize ama yinede yaptırıyoruz bize direk tüp bebek dediler
ama ben artık eşimle kendimizi onada hazırladık
ilk başta çok korkuyorduk
demekkii ANA BABA OLMAK KOLAY DEĞİLMİŞ :))))
Şu mübarek günlerde birbirimize çok dua edelim
ben 75 lik menapur kullanıyorum
aşılama öncesinde dikkat etmemiz gerekenler varmı acaba
yeme içme gibi
Hasretim inşallah olur sende stres yapmamaya çalış.Herşeyin hayırlısı umudumuzu kaybetmeyelim duamızı edelim :)
canım pzt son kontrolüm var
galiba çarşamba günüde aşılama olur
iğneler yüzünden canım çok yanıyor
ben kalçadan iğne oluyorum
çatlatma iğnesi koldan mı göbekten mi bide kendiniz mi yaptınız
ayrıca araştırdım genelde aşılama akşamı ve bir gün sonrasıda ilişki öneriliyor
bizim aşılama şansımız düşük çok düşük hemde
sayı 21 milyon
hız %5
Yaradana sığınıyorum
herşeyde bir hayır vardır
esasında ben kendimi tüp bebeğe hazırladım
hastaneden o kadar olumsuz konuştularki bende ümit bile yok
acaba mucize yaşayanlar var mı çok merak ediyorum bizlerede umut olurlar
Kızlar bende bugün dr a gittim 8 tane yumurtam olmuş dr çok beğendi 3 te çatlatma iğnemi vuruldum.Yarın saat 1 de aşılamam yapılacak.Kendimi sakineştirmeye çalışıyorum ama çok heyecanlıyım.Allahım nolur bizlerin bu emeğini boşa çıkarma hepimizin muradını ver .
Merhaba canım. Benim sol kasığımda hiç geçmeyen bir dolgunluk hissi var. Özellikle eğilirken falan çok rahatsız ediyor. Soldaki yumurtam 12. günde bile çok büyüktü zaten. Umarım kiste falan çevirmemiştir. Onun haricinde öyle çok bi değişiklik yok. Umutlu değilim zaten nedense. Göğüslerim normalde adetim bittikten bir hafta sonra inanılmaz şişer ve acımaya başlar,regl olana kadar ağrılar devam ederi. normal şartlarda yeni adetime 8 gün var, göğüslerimde hiç bir ağrı sızı yok. Ve neredeyse hiç akıntım yok, normalde çok olur benim.
Sahura kalkmıştım, sol kasığımdaki dolgunluk yüzünden uyuyamadım bir türlü; bir bakayım diye geldim buraya da.
Sende bir değişiklik vs... var mı? Bel ağrısı falan?
maşallah canım ya ne kadar çok yumurtan olmuşinş sana bebiş olarak geri döner rabbim çifter çifter nasip eder inşş allah güzel haberler vermeni de nasip etsin canım aşılamam da hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?