merhaba daha yeni girebildim.iğnelere başladım demişsin ne zaman başladın? adet olmadan önce mi başladın iğnelere?benim bugün adet olmam gerekiyor.kafamın takıldığı bugün adet olursam cumartesi pazar.pazartesi 4. gün olacak geç kalınmış mı olur acaba.ben ısparta da olacak inş.
resmen hayalkırıklığı.ben aşılama beklerken dr bana ilaç verdi(serophene)((
arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam.yarın gonal f ve klomen e başlıcam geçen ayda kullandım ama bu ay aşılama çok tuhafım her ay birşeyler yapıp hevesle beklemek ve sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan sıkıldım.ama hala umudum var.allah bu mübarek aylarda herkesin muradını versin inşallah
Arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam.Yarın gonal f ve klomen e başlıcam geçen ayda kullandım ama bu ay aşılama çok tuhafım her ay birşeyler yapıp hevesle beklemek ve sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan sıkıldım.Ama hala umudum var.Allah bu mübarek aylarda herkesin muradını versin inşallah
Bizde bu ay başlayacağız
hatta cuma günü adet olmam gerekiyor
biz ankara üniversitesi tüp bebek bölümünde yaptıracağız
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
İnşallah şu mübarek günlerde allah herkesin duasını kabul etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın .Hepimize cici cici bebişler versin :)
ahhh canım amiin
Allah hepimize yardım etsin
inanır mısın sanki hamile kalabilmek anne olabilmek bana mucize gibi geliyor
hiç olmayacakmış gibi
stres yapmamamk ümitli olmak gerekiyor ama senelerdir hep olumsuz sonuçları almak insanı yıldırıyor
her adet oluşumda aynı hüsran
bol bol dua ediyorum
sıfır ileri hız
1 morfoloji ile doğal yoldan gece kalan bebeğini kucağına alan kimseler var
Allah ol dedikten sonra herşey olur
vakti zamanı varmış demekkiiii
selam kızlar bende ayın beşinde yaptırdım aşılamamı ank gazide şimdi snuç bekliyoruz inşaallah gelmiştir miafirimiz ramazan hediyesi olarak....
ahhh canım amiin
allah hepimize yardım etsin
inanır mısın sanki hamile kalabilmek anne olabilmek bana mucize gibi geliyor
hiç olmayacakmış gibi
stres yapmamamk ümitli olmak gerekiyor ama senelerdir hep olumsuz sonuçları almak insanı yıldırıyor
her adet oluşumda aynı hüsran
bol bol dua ediyorum
sıfır ileri hız
1 morfoloji ile doğal yoldan gece kalan bebeğini kucağına alan kimseler var
allah ol dedikten sonra herşey olur
vakti zamanı varmış demekkiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?