Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hahay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
5
0
6
Afyon
ilk defa aşılama olacağım. dr adetin ilk 3 günü içinde gel dedi.ama neler yapılacak hiçbir fikrim yok.yardımcı olacaklardan Allah razı olsun inş. süreç nasıl işliyor? kaç defa gidip gelmek gerekiyor?

Günaydın hahay
Bende dün başladım iğnelere
Bugun adetimin 3. Gunü bende pek bilmiyorum iste buradan okuduklarım kadar
Ama hiç kanama gelmiyor benden leke leke doktora da söyledim ama yine de devam ediyor tedaviye
Bakalım ne olacak :26:
Neredesin sen? Hangi il hangi hastanede olacaksın?

merhaba daha yeni girebildim.iğnelere başladım demişsin ne zaman başladın? adet olmadan önce mi başladın iğnelere?benim bugün adet olmam gerekiyor.kafamın takıldığı bugün adet olursam cumartesi pazar.pazartesi 4. gün olacak geç kalınmış mı olur acaba.ben ısparta da olacak inş.

aşılama çok kolay bi süreç aslında, ilk başladığımızda korku-tedirgin-heyecan duygu karmaşası içindeydim. üç kez yapıldı aşılama bize de olmayınca da olmuyor.
inşaallah sizlerin olur hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
reglin ikinci günü başlıyorsun, hormon tahlili yapılıyor. sorun yoksa yumurtaları geliştirmesi için ilaç veriliyor. iğne yada hap duruma göre. ilaca adetin 4. yada 5. günü başlanıyor. ilaç bitince kontrole gidiyorsun, yumurtaların gelişimine bakılıyor. gelişim iyiyse sıkıntı yoksa çatlatma iğnesi veriliyor, iğne aşılama işleminden 36 saat önce yapılıyor. diyelim ki aşılama saat: 13: 00 te yapılacak eşiniz saat 00 gibi sperm örneği veriyor, laboratuvarda onu hazırlıyorlar, iki saat sonra gelmeniz söyleniyor, gidince size bi yeşil önlük giydirilip, alt kısmınızdaki kıyafetlerinizi çıkarmanız söyleniyor. muayene sandalyesine alınıyorsunuz, işlem 10 dakika kadar sürüyor. işlem bittikten sonra o şekilde 15-20 dakika bekliyorsunuz. daha sonra sizi dinlenme odasına alıyorlar 1-2 saat orada bekletiyorlar ayağınızı yükseğe koyup bekliyorsunuz. sonra da eve gidebilirsiniz diyorlar. çalıştığım için genelde 3-5 günlük rapor alırdım. işlemin yapıldığı gün hiç kalkmadan yatıyorsun. sonrasında da ağır iş yapmayın, ağır bişi kaldırmayın, çok ayakta kalmayın diye tavsiye ediliyor.
inşaallah aşılamanız tutar

Son düzenleme:

canım aşılaman hayırlı olsun.ıspartada hangi dr gidiyorsun bende hakan hocaya gittim 15 gün önce bende bayramdan sonra başlayacağım aşılamaya.aşılama sürecinden haberdar edersen sevinirim.inşallah tutar

slm arkadaşlar bu ay ben de aşılama yaptırıyorum. Eşim klomen kullanıyor sperm sayısı 17 milyon hareketi yavaş bu ilk aşılamam olacak SAT 5 temmuz iğne kullanıyorum çarşamba dr kontrole çağırdı 15-16 temmuz gibi aşılamanı yaparız dedi aşılama ücretini merak edenler için 600 hastane 300 ilaçlar toplam 900 bakalım hayırlısıyla olur inşallah

Bu arada Konya'da yaşıyorum medicana da Necati ÖZÇİMEN'e gidiyorum doktorumdan çok memnunum Allahım hepimize hayırlı evlatlar verir inşallah

resmen hayalkırıklığı.ben aşılama beklerken dr bana ilaç verdi(serophene)((

resmen hayalkırıklığı.ben aşılama beklerken dr bana ilaç verdi(serophene)((

olsun canım hiç üzülme vardır bunda da bi hayır, bende senin gibi aşılamaya başlıcaz diye gidiyorum doktora hop bi sorun çıkıyo reçete ile eve dönüyodum, ama sonunda aşılamam oldu bugün 3 günüm bitti, 20 temmuz da öğrenicez sonuçları.
Sıkma canını vardır bi hayır.

merhabalar
bizde bu ay kısmetse aşılama yaptıracağız
bizde erkek infertilitesi var
eşim uzun zamandır tedavi görüyor
artık üroloji doktorumuz aşılama deneyelim olmaz ise tüp yapalım dedi
sayı 35 milyon
ileri hız 0
yerinde hareketli 5
morfoloji %1

ankarada yaptıracağız bu cuma adet olmam gerekiyor
aşılama ile şansımızın düşük olduğunun farkındayım ama sıfır hız ve 1 morfoloji ile normal yoldan gebe kalanlar var
Allah büyük
aşılama denemeden tüp yaptırmayın dedi doktor

Arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırıcam.Yarın gonal f ve klomen e başlıcam geçen ayda kullandım ama bu ay aşılama çok tuhafım her ay birşeyler yapıp hevesle beklemek ve sonrasında hayal kırıklığı yaşamaktan sıkıldım.Ama hala umudum var.Allah bu mübarek aylarda herkesin muradını versin inşallah

aminnn :) inşallah

Bizde bu ay başlayacağız
hatta cuma günü adet olmam gerekiyor
biz ankara üniversitesi tüp bebek bölümünde yaptıracağız
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Bizde bu ay başlayacağız
hatta cuma günü adet olmam gerekiyor
biz ankara üniversitesi tüp bebek bölümünde yaptıracağız
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

İnşallah şu mübarek günlerde allah herkesin duasını kabul etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın .Hepimize cici cici bebişler versin :)

İnşallah şu mübarek günlerde allah herkesin duasını kabul etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın .Hepimize cici cici bebişler versin :)

ahhh canım amiin
Allah hepimize yardım etsin
inanır mısın sanki hamile kalabilmek anne olabilmek bana mucize gibi geliyor
hiç olmayacakmış gibi
stres yapmamamk ümitli olmak gerekiyor ama senelerdir hep olumsuz sonuçları almak insanı yıldırıyor
her adet oluşumda aynı hüsran
bol bol dua ediyorum
sıfır ileri hız
1 morfoloji ile doğal yoldan gece kalan bebeğini kucağına alan kimseler var
Allah ol dedikten sonra herşey olur
vakti zamanı varmış demekkiiii

selam kızlar bende ayın beşinde yaptırdım aşılamamı ank gazide şimdi snuç bekliyoruz inşaallah gelmiştir miafirimiz ramazan hediyesi olarak....

Canım bişey diyim mi benim eşimde dre bikaç ay önce sipermiyogram testinde morfofloji % 0 çıkmıştı düşünebiliyomusun.Ama keçiboynuzuya 1.5 ay sonra tekrar yaptırdı &9 a yükseldi.Hiç kafana takma stres te çok etkiliyor anlıyorum seni bende inan aynı durumdayım ama özellikle bu ay herşeyi oluruna bırakıcm aşılamadan sonra düşünmemeye çalışıcam.

canım aynı zamanda hamur işinden uzak dursun eşin bol baharat tüketsin.kızıl et yesin ve çerez bunlara dikkat et canım eminim daha da güzel olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…