canım pzt son kontrolüm var
galiba çarşamba günüde aşılama olur
iğneler yüzünden canım çok yanıyor
ben kalçadan iğne oluyorum
çatlatma iğnesi koldan mı göbekten mi bide kendiniz mi yaptınız
ayrıca araştırdım genelde aşılama akşamı ve bir gün sonrasıda ilişki öneriliyor
bizim aşılama şansımız düşük çok düşük hemde
sayı 21 milyon
hız %5
Yaradana sığınıyorum
herşeyde bir hayır vardır
esasında ben kendimi tüp bebeğe hazırladım
hastaneden o kadar olumsuz konuştularki bende ümit bile yok
acaba mucize yaşayanlar var mı çok merak ediyorum bizlerede umut olurlar
canım pzt son kontrolüm var
galiba çarşamba günüde aşılama olur
iğneler yüzünden canım çok yanıyor
ben kalçadan iğne oluyorum
çatlatma iğnesi koldan mı göbekten mi bide kendiniz mi yaptınız
ayrıca araştırdım genelde aşılama akşamı ve bir gün sonrasıda ilişki öneriliyor
bizim aşılama şansımız düşük çok düşük hemde
sayı 21 milyon
hız %5
Yaradana sığınıyorum
herşeyde bir hayır vardır
esasında ben kendimi tüp bebeğe hazırladım
hastaneden o kadar olumsuz konuştularki bende ümit bile yok
acaba mucize yaşayanlar var mı çok merak ediyorum bizlerede umut olurlar
Merhaba arkadaşlar, ben de bir süredir sizleri takip ediyorum ama aranıza katılmak için yeni üye oldum. Biz de bir yılı aşkın süredir çabalıyoruz fakat sonuç alamadık ve bu ay doktorum aşılama tedavisine başladı. İlk aşılamam olacak. Daha önce de hiç ilaç tedavisi almadım. Bugün iğnelerimin 4. günü olacak. Çarşamba günü kontrole çağırdı. Gonal-F, İnofolic ve bebek aspirini kullanıyorum. Umarım bizim için müjdelerle dolu bir ay olur. Hepimiz için dua ediyorum
Canım allah hayırlısını versin seninde :) Ben doktorfayken baktı yumurtalarıma acilibde koldan vuruldum çatlatma iğnesini birde aşılama akşamı asla ama bir gün sonrası doktor ilişki öneriyor.yüzde 1 bile ihtimal yeterki allah istesin o yüzden umudumuzu kaybetmeyelim :)
Canim merhaba sen doktorlara bakma onlara kalsa zaten hemen tup bebek ama burda cok mucizeler okuduk ben inaniyorum ki Allahim ol desin yeter ki sende hic umutsuz olma burdakilerin cogunun durumu senden cok da iyi degil emin ol ama olunc oluyo iste. canim ben ignelerimi kendim vurdum zaten igneler cok kucuk ve ince girdigini bile hissetmedim catlatma ignemide kendim vurdum ikisinide gobekten vurdum . Dr bize asilama gunu aksami ve ertesi gun sabah iliski onerdi sanada dr. un soyler muhakkak sikma canini napalim bizimde ainavimiz buymus Allahim once kacamizin bizim sevdiklerimizn canina saglik versin , sonrasida hayirli saglikli uzun omurlu birevlat nasip etsin ins. Nesesiyle bereketiyle huzuruyla gelsin ins. bebeklerimiz :)
Canim merhaba hosgeldin canim umarim hersey istedigin gibi olur ins. Allahim dualarimizi kabul etsin ins. emeklerimizin karsiligini alicaz hayirlisila ins. sizin sorun neydi canim ... ?
evlendikten birkaç ay sonra bebek istediğimiz için bir sorun var mı yok mu diye rutin kontrol için doktora gittim, küçük bir endometriosis kistim varmış ve de rahim ağzımda problem vardı, bebek düşündüğümüz için kiste doğum kontrol ilacıyla tedavi uygulamadılar, rahim ağzımı tedavi ettiler. Bu arada ben sürekli olumlamalar yaptım. Şükürler olsun rahim ağzım iyileşti, kontrol için gittiğimde kistimin de yokolduğunu gördüler (ben olumlamalarımın çok işe yaradığını düşünüyorum, bir ara bu konuda konuşalım cidden). Sonrasında hormon testleri, rahim filmi vs. ama gözle görülür bir sonuç çıkmadı. Eşimin de ilk sperm testinde hareketli normal morfolojili sayısı tam sınırda çıkmıştı. Gittiği ürolog selenyum ve karnitin içeren iki vitamin önerdi.Onu da o şekilde %8 e yükselttik. Bir de biz eşimle iş durumumuz nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz şu anHer ay yumurtlama haftamda onun yanına gidiyorum ama bir süre daha böyle devam etmek zorundayız. Tüm bunları değerlendirip sebepsiz infertilite nedeniyle aşılama yapıcam dedi doktorum ve bu heyecanlı sürece başlamış oldum... İşte benim hikayem özetle bu.
İnşallah canım inşallah
Yoktan var eden allahtır
yaradana güvenmek lazım moral de önemli tabi
iyiki burası varmış çok rahatlıyorum
evlendikten birkaç ay sonra bebek istediğimiz için bir sorun var mı yok mu diye rutin kontrol için doktora gittim, küçük bir endometriosis kistim varmış ve de rahim ağzımda problem vardı, bebek düşündüğümüz için kiste doğum kontrol ilacıyla tedavi uygulamadılar, rahim ağzımı tedavi ettiler. Bu arada ben sürekli olumlamalar yaptım. Şükürler olsun rahim ağzım iyileşti, kontrol için gittiğimde kistimin de yokolduğunu gördüler (ben olumlamalarımın çok işe yaradığını düşünüyorum, bir ara bu konuda konuşalım cidden). Sonrasında hormon testleri, rahim filmi vs. ama gözle görülür bir sonuç çıkmadı. Eşimin de ilk sperm testinde hareketli normal morfolojili sayısı tam sınırda çıkmıştı. Gittiği ürolog selenyum ve karnitin içeren iki vitamin önerdi.Onu da o şekilde %8 e yükselttik. Bir de biz eşimle iş durumumuz nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz şu anHer ay yumurtlama haftamda onun yanına gidiyorum ama bir süre daha böyle devam etmek zorundayız. Tüm bunları değerlendirip sebepsiz infertilite nedeniyle aşılama yapıcam dedi doktorum ve bu heyecanlı sürece başlamış oldum... İşte benim hikayem özetle bu.
Canim merhaba sen doktorlara bakma onlara kalsa zaten hemen tup bebek ama burda cok mucizeler okuduk ben inaniyorum ki Allahim ol desin yeter ki sende hic umutsuz olma burdakilerin cogunun durumu senden cok da iyi degil emin ol ama olunc oluyo iste. canim ben ignelerimi kendim vurdum zaten igneler cok kucuk ve ince girdigini bile hissetmedim catlatma ignemide kendim vurdum ikisinide gobekten vurdum . Dr bize asilama gunu aksami ve ertesi gun sabah iliski onerdi sanada dr. un soyler muhakkak sikma canini napalim bizimde ainavimiz buymus Allahim once kacamizin bizim sevdiklerimizn canina saglik versin , sonrasida hayirli saglikli uzun omurlu birevlat nasip etsin ins. Nesesiyle bereketiyle huzuruyla gelsin ins. bebeklerimiz :)
Canim benim ama cok sukur ki sen tedavini olmussun ve suan da iyisin. % 8 morfoloji super bence ins. asilaman da tutar canim seninde hamis haberlerini aliriz burdan ben bu topikten cok umutluyum bu ay :) bol bol hamis cikicak canim bu arada olumlama nedir acaba cahilligime ver tatlim yaaa :)
İnanırmısın bende aynı şekilde bu konuları kimseyle konuşmak istemiyorum çevremde.Hoş konuşsamda beni anlıyor görünen fakat asla benim hissettiklertimi bilen kimse yok.Ama burda herkes birbirini çok iyi anlıyor.Çünkü aynı şeyleri düşünüp aynı isteklere sahibiz.Konuşmak en güzel terapi bence:)
Cok dogru dedin canim ya kimse anlamiyor. Anlamalarinida beklemiyorum cunku gercekten yasamayan bilmez bizi birtek biz anlariz . Benimde butun ailem arkadaslarim dostlarim hepsi ist.bulda ben sakaryadayim bazen anlatmaya hatta sarilip aglamaya ihtiyacim oluyo ama kimse yok arkadaslarimin hepsi bekar beni ne kadar dinleselerde bos gozlerle dinliyorlar bende artik birsey anlatmiyorum zaten . Birtek annem ve ablam anliyo onlarlada telefondan telefona. ikiside ben uzulmiyim diye pek birsey sormak istemiyorlar bende baslarini sisirmiyi diye anlatmiyorum herseyi onemli seyler oldugunda soyluyorum dr. gittim asilama olucam test yaptirdim vs... ama beni ne kadar anlasalarda asla anlayamayacaklar anladiklarini zannedicekler bir siz anlarsiniz beni bir ben anlarim sizi...
mrb arkadaşım aşılaman hayırlı olsun. aşılamayı adetin kaçıncı gününde yaptınız?
Merhaba canim cok tesekkur ederim... sende hosgeldin :) canim benim tedavim adetin 2. Gunu basladi 12. Gun asilamam oldu yumurtanin buyumesine bagli tabi asilama gunu. genelde 11. Gun ile 16. Gunler arasinda yapiliyor seninde simdiden hayirli olsun canim ins. bebisin ilk asilamanda gelir... :)
merhaba arkadaşlar bende aşılamaya yeni başlıcam yardımlarınıza ihtiyacım var.eşimin sayı ve hareket azlıgı var.Fakat aşılamaya başlamadan önce yenmem gereken ıgm toxoplasmam varbunun hakkında bilginiz var mı? 1,5 ayda 2 kan alındı ikisinde de çıktı şimdi 3.kanı vercem gitsin artık şu bakteri ne zaman başlanır?nasıl olur?dikkat etmem gereken neler var?
toxoplasma zaten sende varsa ve bağışıklığın varsa sorun olmuyor diye okumuştum ben canım. toksoplasmaya gebeliğin özellikle ilk 3 ayında enfekte olmak sorun yaratıyor yazıyordu. Doktorun ne dedi?
1 ay önce çıktı antibiyotik kullandım bu ay tekrar kan verdim değer 7.2 den 6.9 a düşmüş. Şuan hala vücutta olduğu için hamilelik riskli dedi. ama bu yalancı bi pozitiflik de olabilir dedi. Bu yüzden tekrar kan vermemi istedi. Yine pozitif çıkarsa takip edicez dedi.Ama herhangi bir ilaç vermedi bu sefer ki doktor. Bünye kendi bağışıklık kazanacak dedi. Şuan gebelik olmasın diye korunacağım bişey olmasını istemem geç olsun da güç olmasın. Ayın 5 inde adet olacağm o zamana kadar gitmezse sanırım bi sonraki adeti beklemem gerekecek aşılamaya başlamak için dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?