Valla karşımdaki de ergen değil güya 41 yaşında ben de 36 :) ama oluyormuş demekki biraz da vakit geçsin işte :)Vay be ergenken ben de böyleydim aradı aramadı o arasın ben aramam yok çaldırdı yok ay çaldırdım eski anılarım geldi aklıma
Ooo bu yaşlarda aradı aramadı düşünemem kafam kaldırmıyorValla karşımdaki de ergen değil güya 41 yaşında ben de 36 :) ama oluyormuş demekki biraz da vakit geçsin işte :)
ruhum genç demekOoo bu yaşlarda aradı aramadı düşünemem kafam kaldırmıyor
Bence de komple engelliycem telefondan da. Yaptığı da saçmalık aynen.Arayıp saydırsan hala unutamadığını düşünmez mi? Hiç yaşanmamış gibi davran.
Benim de sol dizim ağrıyor kireçli olabilir miruhum genç demek(ama dizler kireçli )
Eski konularınıza baktım da kireçlenme mi hastalığınız yani? Amansız bir hastalığınız var sandım okuyunca bu cümleyi. Gideni umursamamak lazım,saydırmak bile bir umursama bence.Muhtemelen hastalığımı kaldıramadı kendisi.
Benim de sol dizim ağrıyor kireçli olabilir mi
hastalığımı kaldıramadı diyince ben de öyle bişey sandımEski konularınıza baktım da kireçlenme mi hastalığınız yani? Amansız bir hastalığınız var sandım okuyunca bu cümleyi. Gideni umursamamak lazım,saydırmak bile bir umursama bence.
Kireçlenme ama terkedildik işte bundan sebep yürüyemeyince istenmedim. Bir noktada amansız aylardır uğraşıyorum arpa boyu yol katettim ama şükür. Haklısınız ama gördüğümü anlasın istiyorum bir yandan sanırım ne geçecek elime gerçi hiçbişey. Şey mi yazsam diyorum eski hediyeleri filan mı isteyecektin:)Eski konularınıza baktım da kireçlenme mi hastalığınız yani? Amansız bir hastalığınız var sandım okuyunca bu cümleyi. Gideni umursamamak lazım,saydırmak bile bir umursama bence.
Kaldıramayan kireçlenmeyi de kaldıramıyor. Gezmesine öyle düşkün ki yanıma geleceğine gezmelere gitti. Ben gelme dedim ama gelebilirdi yine de.hastalığımı kaldıramadı diyince ben de öyle bişey sandım
Evet iyileştim mi diye yokluyor:)Dizlerini merak etmiştir belki, çok takılma
Kesinlikle öyle haklısınKendisi vıttırı vızzık cinsinden bir erkek olduğu için dikkat çekmeye çalışmış da olabilir yanlışlıkla aramış da olabilir. Konuşmak isteyen her türlü mesaj atar ,arar. Boşver gitsin.
Yokmuş gibi davran, yazıp saymaktan daha etkili olur emin olEvet iyileştim mi diye yokluyor:)
Onun kadar takılmıyorum bence yanlışlıkla bastığını düşünüyorum.
Haklısın. Arkadaşlara hemen sildi beni ben daha fotolarımızı instadan silemedim vs demişti geçen de. Yakında yazacak gibi geliyor bakalım.Yokmuş gibi davran, yazıp saymaktan daha etkili olur emin ol
O yüzden vereceğin en güzel cevap sükunet içinde kalmaktır bence.Kesinlikle öyle haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?