Yeni ayrıldığım sevgilimin Whatsapp araması?

Uçuş modundayken whatsapp aramasini gorebiliyor musunuz? Wireless da kapandığı icin whatsapp aramasinda da çalmıyor diye düşünüyordum ben.

Uçuş modundayken whatsapp aramasini gorebiliyor musunuz? Wireless da kapandığı icin whatsapp aramasinda da çalmıyor diye düşünüyordum ben.
Hiç böyle düşünmemiştim acaba uçuş modunda değilmiydi o gün emin olamadım şimdi. Her gece almaya çalışıyorum ama unuttuğum oluyor durun deniycem şimdi

Taciz yoksa engellemek arzu etmenin negatif ifadesidir. Zira askin tezati nefret degil yok saymadir. Bence :)

Taciz yoksa engellemek arzu etmenin negatif ifadesidir. Zira askin tezati nefret degil yok saymadir. Bence :)
Açıkçası yazacağını tahmin ettiğim için böyle bir yola girmek istedim. Zaten telefondan engellemedim sildim ama o engelli sanıyor olabilir tani.

Görmezden gelmek en iyi intikam değil mi ya? Yani biri bana arayıp saydırsa hâlâ bana karşı hislerinin olduğunu düşünürüm.

Bu arada kendini size aratmak icin de yapmis olabilir. Siz cevapsiz aramayi gorunce noldu diye arayacaksiniz cunku normal sartlar altinda.

Engelli mi değil mi anlamak için aramış olsa mesaj atması daha mantıklı değil mi? Bu arada uçuş modunda galiba ama uçuş modundan çıkınca cevapsız çağrı olarak düşüyor

Engelli mi değil mi anlamak için aramış olsa mesaj atması daha mantıklı değil mi? Bu arada uçuş modunda galiba ama uçuş modundan çıkınca cevapsız çağrı olarak düşüyor
Bilemedim ki. Konuşmak istese de mesaj atardı yada tekrar arardı. Heralde yanlışlıkla bastı. Aynen uçuş modunda çağrı olarak düşüyor. Açıkçası merakta ediyorum aradı mı yanlışlıkla mı bastı

Erkeklerde ilişki konusunda konfor alanı duygusu daha baskın oluyor yani ben bu kadınla anlaşabiliyorum zaten tanımışım dönersem hiç öyle yeni bir ilişkinin ilk baş zorlu süreçlerini yaşamam diye düşünüp arada eskiyi yoklayabiliyorlar. Ben kendi adıma söyleyeyim hastalığımda yanımda olmayan kişilerle bağlantımı kestim hele bu sevgili olsa onun birdaha yüzüne bile bakmazdım. Vicdanlı olmayacaksa hiç olmasın hayatta başımıza ne geleceği hiç belli değil. Bir erkek hastalıkta yanında değilse hiç olmasın daha iyi. Bunu sınama şansı bulabilmişsin. Evlendikten sonra acı gerçekle karşılaşanlar da var. Bir çift biliyorum kadın hastayken kıvrana kıvrana yemekleri yapıyordu adam kalkıp bir yumurta kırmaya bile eriniyor. Zora gelince kaçmış gerçeği erkenden görmüşsün ne güzel, artık onunla işin olmasın

Ben olsam soru işareti yapar yollardım ama bilerek çaldırıp yanlışlıkla aradım der bu şimdi belki de kafası güzeldi bi cesaret aradı. At gitsin soru işaretini merakını gider ne olacak sanki

Ben olsam soru işareti yapar yollardım ama bilerek çaldırıp yanlışlıkla aradım der bu şimdi belki de kafası güzeldi bi cesaret aradı. At gitsin soru işaretini merakını gider ne olacak sanki
kesin kafası güzeldi kesin. Aradan da epey saat geçti ama garip olur mu bilemedim.

ne kadar güzel yazmışsınız şükrediyorum kurtulduğuma bir de peşine yurtdışında gidicektim düşünün :/

kesin kafası güzeldi kesin. Aradan da epey saat geçti ama garip olur mu bilemedim.
Olmaz ya neden olsun zaten sabah görmüşsün anca müsait oldun belki gün içinde vaktin olmadı. Ben olsam sorardım yanlışlıkla aradıysa bile muhtemelen ya eski konuşmaları okuyordu ya da profil fotoğrafına bakıyordu

ne kadar güzel yazmışsınız şükrediyorum kurtulduğuma bir de peşine yurtdışında gidicektim düşünün :/
İşte sizin erkenden farkedebilme imkanınız olmuş. Hele ben bu süreçte akrabası ev hanesi arkadaşı kimler yanımda kimler değil hepsini gözlemleme imkanı bulabildim. Evlendikten sonra vicdansız olduğunu farketsen ne olacaktı insanın zoruna gider yani. Öyle herkes evlenmeden bunu test edemiyor sen ben test edebilmişiz işte. Uzak dur yazıp enerjini bile harcama

Profil fotoğramı kapattım kişilerime açık sadece. Muhtemelen konuşmalara bakıyordur. Yarın yada daha sonra yapıcam bilmiyorum kafam karışık.

Evet resmen herkesi tanıyor insan. Evlenseydim ve sonra hasta olsaydım bitmiştim ben tedavi de ettirmezdi bu beni. Herşeyde var bir hayır diyorlarya. Onla ayrıldığım dönem hastalığım çok kötüydü. Şimdi toparlamaya başladım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…