- Konu Sahibi kapalikutu
-
Bende yeni ayrıldım şuan seni çok iyi anlıyorum.Uygulaması çok zor biliyorum ama elinin altında olmaktan çıkmalısın sanırım.Yani arama mesaj atma aynı ortamdamısınız bilmiyorum ama kendini rahat hissedebileceğin şeyler yapmaya çalış.Onu çok düşünüyosun üzülüyosun evet bunları değiştiremezsin belki ama hem düşünüp hem sevip hem de hayatına devam etmeye çalışabilirsin.Mutluluk hiç beklemediğin bir anda çıkıyor insanın karşısına körü körüne ağlayarak yalvararak isteme bir şeyi olacağını düşün ve rahat olmaya çalış.3 yılını seninle geçirdiyse hemen unutamayacaktır.İyi bir dinleyiciyimdir iyi dertleşirim ama kendi kendime yapamıyorum bunları malesef
amann zaten dogru olanı yapmıssın o dusunsun bundan sonrasını bosverbeeeenbenim kıskançlığım yüzünden onun ani siniri yüzünden bittiiii gittii bana yeteeeeeer çık git hayatımdan dedi artık çocuğu nasıl delirttiysem ben de öyle mi diyip çıktım gittim.1 hafta sonunda özür dileyip üzgün olduğumu belirttim ama totişi kalktı hasbamııın ben seninle eskisi gibi konuşmak istemiyorum dedi gerizekalı aaay nasıl sinirliyim.sonra tamam seni zorlucak halim yok içimi rahatlatmak için özrümü diledim kendine iyi bak yaptıklarım için üzgünüm dedim cevap yazmadı.içinden şeytan çıktı resmen bi terslemeler bi gaddarlıklar özür mesajı attığıma pişman oldum
evet bi yanım boşver dese de seviyorum hala.bir de biz uzaktayız.pisi pisine bitti her şey üzülüyorum.onu da tanıyorum asla bi adım atmaz çok gururluymuşmuşamann zaten dogru olanı yapmıssın o dusunsun bundan sonrasını bosver
soyle dusun oda sevıyorsa bı adım atsın sevgısı ıcın degılmı ?evet bi yanım boşver dese de seviyorum hala.bir de biz uzaktayız.pisi pisine bitti her şey üzülüyorum.onu da tanıyorum asla bi adım atmaz çok gururluymuşmuş
soyle dusun oda sevıyorsa bı adım atsın sevgısı ıcın degılmı ?
bıraz sakınlessın oda arar senı merak etme sakın ol ,sırf uzaklık yüzünden seviyorum ama unutmaya çalışıcaz birbirimizi.öldürmeyen acı güçlendirirmiş demişti bi gün bana.hiç bi şey beklemiyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?