yeni ayrılıp da aynı acıyı yaşayanlar

kapalikutu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
95
1
6
35
İzmir
iyi geceler herkese.biriyle konuşmaya ve dertleşmeye çok ihtiyacım var.lütfen ayrılık yaşayanlar bana yardım etsin

Senin adina cok sevindim canim.ben artik ne yapcami sasirdim.yemek yiyemiyorum.uyuyamiyorum.3yildir beraberdik.ayrilma sebebimiz aslinda benim.yani benim bazi konularda biraz inatci olmam.hep tartisirdik.sonra mutlaka barisirdik.ama simdi oyle olmadi.bitti dedi.sonra kackere aradim ozur diledim mesaj attim.hicbisekilde tavrini bozup cevap vermedi.beni gercekten sevdigini biliyorum.benden degismiycemden gelecekten korkuyo galiba da onasil dayaniyo bu aciya

Bende yeni ayrıldım şuan seni çok iyi anlıyorum.Uygulaması çok zor biliyorum ama elinin altında olmaktan çıkmalısın sanırım.Yani arama mesaj atma aynı ortamdamısınız bilmiyorum ama kendini rahat hissedebileceğin şeyler yapmaya çalış.Onu çok düşünüyosun üzülüyosun evet bunları değiştiremezsin belki ama hem düşünüp hem sevip hem de hayatına devam etmeye çalışabilirsin.Mutluluk hiç beklemediğin bir anda çıkıyor insanın karşısına körü körüne ağlayarak yalvararak isteme bir şeyi olacağını düşün ve rahat olmaya çalış.3 yılını seninle geçirdiyse hemen unutamayacaktır.İyi bir dinleyiciyimdir iyi dertleşirim ama kendi kendime yapamıyorum bunları malesef

burda böyle aynı acıları yasayan ınsanlarla dertlesınce onların ne kadar guclu oldugunu görunce ben de guc alıyorum.aynı ortamda degılız canım.son bır yıldır zaten ayrı sehırlerdeydık mecbur.böylesı daha mı ıyı daha mı kötu bılmıyorum.yanı hıc haber akmamak yuzunu görmemek.her gun kendıme telkınler verıyorum sen de bıtır bıttı dıye.ama yapamıyorum.aklıma gelmedıgı bır an bıle yok.zaman gectıkce dusuncelerım kendımı bıle kaygılandırır boyuta varıyor.sureklı sımdı yanında bı baska kızın oldugu fıkrı varsa yanı kı vardır benı delırtıyor.umarım sen benım bu durumumdan cok daha ıyısındır.sen aynı yerde mısın onunla

Bende yeni ayrıldım 2 hafta oldu fakat kalbimle değil mantığımla düşündüğümde hiç bir oluru yoktu.Çok seviyordum ama tartışmalarımız bitmiyordu tartışdığımızda bazen delirir gibi hakaretleri oluyordu saygısızlıkları vardı günden güne beni kıran.Tekrar barışsak özürde dilese unutamıyordum.Çekilmez biri oldu çıktı 7 ayımı verdim ona kısa sürede beni çok yıprattı hayatımda nasıl bir yer verdiysem ona ailemden çok bagırdı bana,aşagıladı. İyi günlerimizin, yaptığı fedakarlıkların,gülüşlermizin, sevgimizin anlamını brakmadı. Böyle yaşayamazdım.Yıprattıgını kabul etmiyor sürekli fedakarlıklarının lafını yapıyordu baş edemedim üste çıkıcak saçmalıklar buluyordu.Düzgünce konuşup ayrıldım

insan ayrilmak istediginde gözü dönmüş oluyor ve ileriyi hic düşünmeden karar veriyor. Ben verdigim bu karar icin inanilmaz derecede pismanim çünkü her tanistigim insanin farkli konularda tertedilesi sebepleri oluyo. O en azindan aileme saygili benim üstüme son derece düşen biriydi. Ama kinci olmam yüzünden ilk hatalarini unutamadim. Hep oc almak istedim. Ne kadar kötü davransam da içimdeki o nefret bitmedi. Butun ipler kopunca üstümden bi yük kalkti ama simdi cok daha ağır yüklerim var....

Selam arkadaslar,

ben ah erkekler bölümünde bir konu acmistim "Dügüne 4 gün kala ayrildik, ltfn yardim" diye okumak isteyenler linki Burda konumun: http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erk...en-okuyun.html (Dügünümüze 4 gün kala ayrildik! Lütfen okuyun)

ayrilali 1 ayi gecti, ben attim daha dogrusu atmak zorunda kaldim yüzügü ailesinin baskisi ve eski nisanlimin arkamda durmamasindan dolayi. Konuyu okuyan iyice anlar detaylarini rüyalarima girer oldular ailece. Hergün en ufak sey onu bana hatirlatiyor, istemiyorum inanin artik onu düsünmek istemiyorum. Biktim onu düsünmekten. Whatsappi bilirsiniz cep telefonlarinda mesajlama programi. Ordan onu herdefasinda ekleyip bakiyorum (nosunu ezbere biliyorum) en son nezaman girmis ve online olunca kiminle yazisiyo bu Kadar uzun süre diye düsünüyorum. Facebookda hic hesabi olmayan, hesap acmis benim en iyi arkadaslarimi eklememis, ama okuldan olan arkadaslarimin hepsini eklemis. Ortak arkadaslarimiz cok var. Resimini eklemis sinirime gidiyor onun o tavirlari. Aklimdan cikmiyor ama her Saniye aklimda hersey anilarimizi getiriyor gözlerimin önüne. Artk tükendim usandim, yemin ederim cok bunaldim arkadaslar. Bir iyim bir kötüyüm bu nasil ve nekadar devam edecek böyle? Lütfen bana akil verin, onu unutmak istiyorum beynimden kalbimden söküp atmak istiyorum. Whatsappde beni engellemisti ilk zamanlar, gecen engeli kaldirmisti görmüstüm ama yazmamisti. Benim ve onun ortak sevdgimiz araba var, nikime onu alacagimi yazmistim onu bahane ederek bana yazdi alacakmisin cidden nelere dikkat etmem gerektigini vs. söyledi. Sonra diger konulara gecti nasilsin yüksek lisansini yapacakmisin, vs.vs. eski konulara girdi. Kendide uyuyamiyomus geceleri aci cekiyormus hergün 3-4 saatlik uykuyla duruyomus ayakta geceleri müzik dinleyip agliyormus. Ailesine gün icerisinde belli etmiyormus bu durumu. Hem bana aci cektigini anlatiyor Hemde geri dönemeyiz cok sey oldu bundan sonra tadi tuzu olmaz iliskimizin diyip kapatiyodu. Bunu 3-4 gün boyunca sürdürdü bende, basta saniyordum ki oglan unutmus bile beni unuttuysa bende onu unuturum dedim sildm cidden iyidimde ama simdi aci cektigini ögrenince icim daha kötü oldu hem ikimizde aci cekiyoruz Hemde birsey yapamiyoruz diorum. Mutlu cift göremiyorum. Bana arkadas kalalim diye telif etti bende hayir dedim, arkadas olmamiz biribirimizi dahada yaralamamiz anlamina gelir dedim. Eski konular acilacak iyice aci cekecegiz dedim, sen bilirsin dedi yazismadik ondan bu yana! Yani 2 gündür yazismiyoruz. Cünkü bence eski sevgilididen dost olmaz. Icime kurt düsürdü simdi aci cekiyorum diyerek. Ama her defasinda geri dönüs yok diyordu. Son kez sordum sence umut varmi diye, cevabi: ne umut nede heves kaldi dedi. Bende peki ozaman bundan sonra görüsmeyelim birdaha dedim. Öylece kaldi. AMa bana sorun icimi! Yemin ederim icim kann agliyor. Eskiye bakarak daha iyi durumdayim cok sükür ama artk onu tamamen hayatimdan yok etmek istiyorum, aklima gelsin istemiyorum her allahin günü! Bana akil verin kizlar nolur

beeeen benim kıskançlığım yüzünden onun ani siniri yüzünden bittiiii gittii bana yeteeeeeer çık git hayatımdan dedi artık çocuğu nasıl delirttiysem ben de öyle mi diyip çıktım gittim.1 hafta sonunda özür dileyip üzgün olduğumu belirttim ama totişi kalktı hasbamııın ben seninle eskisi gibi konuşmak istemiyorum dedi gerizekalı aaay nasıl sinirliyim.sonra tamam seni zorlucak halim yok içimi rahatlatmak için özrümü diledim kendine iyi bak yaptıklarım için üzgünüm dedim cevap yazmadı.içinden şeytan çıktı resmen bi terslemeler bi gaddarlıklar özür mesajı attığıma pişman oldum

amann zaten dogru olanı yapmıssın o dusunsun bundan sonrasını bosver

amann zaten dogru olanı yapmıssın o dusunsun bundan sonrasını bosver
evet bi yanım boşver dese de seviyorum hala.bir de biz uzaktayız.pisi pisine bitti her şey üzülüyorum.onu da tanıyorum asla bi adım atmaz çok gururluymuşmuş

evet bi yanım boşver dese de seviyorum hala.bir de biz uzaktayız.pisi pisine bitti her şey üzülüyorum.onu da tanıyorum asla bi adım atmaz çok gururluymuşmuş
soyle dusun oda sevıyorsa bı adım atsın sevgısı ıcın degılmı ?

soyle dusun oda sevıyorsa bı adım atsın sevgısı ıcın degılmı ?

sırf uzaklık yüzünden seviyorum ama unutmaya çalışıcaz birbirimizi.öldürmeyen acı güçlendirirmiş demişti bi gün bana.hiç bi şey beklemiyorum ondan

sırf uzaklık yüzünden seviyorum ama unutmaya çalışıcaz birbirimizi.öldürmeyen acı güçlendirirmiş demişti bi gün bana.hiç bi şey beklemiyorum ondan
bıraz sakınlessın oda arar senı merak etme sakın ol ,

ben terkedildim kızlar. sizler yine kendi isteğinizle bitirmişsiniz ben napıyım :) 2 hafta olucak nerdeyse. sadece birkere mesaj attım meraktan çatlıyordum beni başkası içinmi terkettin diye o kadar.Neyseki öyle birşey yokmuş.. 2 haftadır kendimi tutuyordum ama bugün sabah 8de kalktım ve ağlamaya başladım yani genelde güçlü olmaya çalışıyorum ama olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…