yeni başlangıçççç derkenn hopp yarıda kaldı hevesimm

kalemero

Allahım meliki muktedirsin sen bizi koru....
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
6.162
4.508
178
merhaba kızlarrr nedir bu şanşızlığım bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum . eski konularımdan bilenler bilir çok sorunlu bir ilişkim vardı tam ondan kurtuldum yeni başlangıç yapacağım kendime bir şans verdiğim anda tekrar bir şeyler yolunda gitmemeye başladı veya ben çok sabırsızım bilmiyorum benmle tanışmak isteyen biri vardı her yönüyle bana uygun olabilecek biri başkalarıda bu şekilde düşündüğü için bizi bir araya getirme konusunda oldukça ısrarlıydılar ve sonunda bir araya gelmiştik. tanıştığımız ilk gün her şey yolunda her şeyi belli eden tavırlar sergiledi vs... 2.günde keza öyle ama tabi bu ne yaptıysa ben pas vermedim hep geride durdum ama bu öyle çok tepkili davranmadı bana hatta çok yakın kız arkadaşıyla samimi olduk sürekli görürşüyoruz kız da bana sürekli soruyor ne oldu ne oldu diye ben de bişey olmadı ne aradı ne sordu dedim ben iki defa onu aradım msj attım vs... ama o kendiliğinden hiç bişey yapmadı ama bu aralar işleri çok yoğunmuş arkadaşı söyledi biz bile görüşemedik hiç dedi...ben şimdi çokk ama çok kararsızım nasıl davranmam konusunda ne yapmam konusunda son bir defa görüşmek için ortam yaratsam mı yoksa oluruna mı bıraksam... aklıma şu da geliyor bu kız benden hoşlandı ilk başta ters yaptı ama sonra aradı vs... bu kız nasıl olsa gelecek ben hiç istifimi bozmayayım mı diyor kendince stratejimi geliştiriyor anlamadım ne yapayım kızlarr akıll verin bana... en son görüştüğümüzde ben bu sene evleneceğim falan demişti laf arasında bana da çok derin ve içten bakıyor ama ne bileyimm off yaaaa ....

en son geçen hafta c.tesi görüştük aile ortamıydı öyle çok fazla sohbet edemedik ama ben her şekilde ilgimi belli ettim ilgilendim

tabıkı her zaman agır ve oturaklı davranmlasın..
ne o oyle bunun ıcın kafayı yormalar fılan...
bırak konuşacağı varsa o konuşur zaten senınle...

yeni kurtuldunuz fırtınalı bi ilişkiden..
neden acele ediyosunuzki... biraz gözlemleyin. adımlarınızı saglam atmaya calışın...

yeni kurtuldunuz fırtınalı bi ilişkiden..
neden acele ediyosunuzki... biraz gözlemleyin. adımlarınızı saglam atmaya calışın...

iyi gelmişti bana üst üste bir kaç görüşme eskinin tüm yükünden kurtuldum onun sayesinde şu an zaten öyle geride duruyorum ve toparlanma sürecini yaşıyorum ama onu da yanımda istiyorum hani hemen bir birliktelik değil arasın sorsun bir kahve içelim bir yemek yiyelim istediğim bu öyle canım cicim 24 saat msjlaşmak değil buna şu an hazır değilim zaten

tabıkı her zaman agır ve oturaklı davranmlasın..
ne o oyle bunun ıcın kafayı yormalar fılan...
bırak konuşacağı varsa o konuşur zaten senınle...

evet kafa yoruyorum ne yazıkki biraz geride durmamda yarar var işte en son c.tesi görüştük ondan sonra tık yok bakalım bekelemem lazım sanırım ya da arkadaşını mı kullansamm bilmiyorum

evet kafa yoruyorum ne yazıkki biraz geride durmamda yarar var işte en son c.tesi görüştük ondan sonra tık yok bakalım bekelemem lazım sanırım ya da arkadaşını mı kullansamm bilmiyorum

arkadaşını nıye kullanıyorsun ıyıde...
demekkı adam senle görüşmek ıstemıyor nıye zorla olsun ıstıyorsun kı bırseyler...
adam ısteseydı eger her sartta her kosulda sana bı msj veya cagrı bırakırdı...
ama bunları yapmadıgı barız yanı...
sen boşlukta hıssedıyorsun kendını ve tutunacak bır dal arıyorsun..

toparlanma sürecini yaşa sende...
hem belki daha farklı biri cıkar karşına...
şuydu aslında kastım acele etme derken... tanımaya calışmak için acele etme. ve kıyaslamada yapıcaksın diger kişiylede.

Daha tam anlamıyla önceki ilişkinizin etkilerinden kurtulmadan başka bir ilişkiye atlamayın bence. Bu kişi için de bırakın oluruna, olması gereken her zaman olur zaten :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben senin bir önceki ilişkinde de anlamadım. Sen evliliğe giden ciddi bir şey mi istiyorsun da erkeklerin bu büyülü sözüne düşüyorsun hemen

tam tersine bir an önce düzgün bir ilşkiye başlamam lazım tüm kapıları kapatıp yoluma devam etmem lazım

ben senin bir önceki ilişkinde de anlamadım. Sen evliliğe giden ciddi bir şey mi istiyorsun da erkeklerin bu büyülü sözüne düşüyorsun hemen

:) yani en azından karşımda evlenilecek düzgün bir adam olmasını istiyorum olur olmaz orası belli değil ama en azından düzgün biri olsun

tam tersine bir an önce düzgün bir ilşkiye başlamam lazım tüm kapıları kapatıp yoluma devam etmem lazım

Benim de daha önce 3 yıllık bir ilişkim olmuştu ve bittiğinde ilk düşüncem sizin gibiydi. Bir kaç kişiyle görüştüm ama olmadı işte, olmuyor. Sabırsız davranmayın bence. Sürekli de dua edin hayırlı birinin karşınıza çıkması için. Benim karşıma çıkardı Allahım çok şükür ama tam 1 yıl sonra. Benden size tavsiye sabredin :)

sabırla sakince geride durup beklemem lazım eğer istiyorsa o dayanamayıp bir şey yapar diye düşünüyorum

sürekli dua ediyorum zaten hayırlısı neyse o olsun diye ama ne bileyim belkide geçen zamanın hırsına artık beklemek istemiyorum boşu boşuna ne kadar zamanım geçti gitti bir hiç uğruna

sürekli dua ediyorum zaten hayırlısı neyse o olsun diye ama ne bileyim belkide geçen zamanın hırsına artık beklemek istemiyorum boşu boşuna ne kadar zamanım geçti gitti bir hiç uğruna

Haklısınız insan üzülüyor o geçen zamanına. Kendimden bir örnek vermek isterim. 3 yılımı boşa geçirdiğim adam hayatıma girmiş olmasaydı bambaşka bir şehirde olacaktım şimdi e tabi bambaşka bir çevreyle ve belki de hiçbir zaman sevdiğim adamı bulamayacaktım. Aslında her insan hayatta varacağımız noktalara götürüyor bizi şu veya bu şekilde. Ben her gün dua ettim Allahım artık hayırlısını çıkar evleneceğim adamı çıkar diye, beklemeniz gerekiyorsa bekleyin. Aceleci davranırsanız belki yine arkasından pişmanlık duyacağınız bir ilişki yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırın bence, en azından ben öyle yaptım. Arkadaşlarımla gezdim tozdum, spor yapmaya başladım, yeni diziler izlemeye başladım böyle böyle geçti zaman. Bunlar benim yaşadıklarımdan edindiğim fikirlerim, yardımcı olabilmek adına yazdım. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

evet en doğrusu bu süreci bu şekilde geçirmek dua etmek ve gerisini allah a bırakmak bizimde bir kısmetimiz bir yerde bekliyordur ne zaman geleceği belli olmaz bir de beklediğin şey çok istediğin şey hiç ummadığın anda ummadığın şekilde karşına çıkarmışş bende öyle yapacağım çocuğun adını bile ağzıma almayacağım hayırlı ise olur zaten... teşekkürler tavsiyeler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…