merhaba kızlarrr nedir bu şanşızlığım bilmiyorum nerde yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum . eski konularımdan bilenler bilir çok sorunlu bir ilişkim vardı tam ondan kurtuldum yeni başlangıç yapacağım kendime bir şans verdiğim anda tekrar bir şeyler yolunda gitmemeye başladı veya ben çok sabırsızım bilmiyorum
benmle tanışmak isteyen biri vardı her yönüyle bana uygun olabilecek biri başkalarıda bu şekilde düşündüğü için bizi bir araya getirme konusunda oldukça ısrarlıydılar ve sonunda bir araya gelmiştik. tanıştığımız ilk gün her şey yolunda her şeyi belli eden tavırlar sergiledi vs... 2.günde keza öyle ama tabi bu ne yaptıysa ben pas vermedim hep geride durdum ama bu öyle çok tepkili davranmadı bana hatta çok yakın kız arkadaşıyla samimi olduk sürekli görürşüyoruz kız da bana sürekli soruyor ne oldu ne oldu diye ben de bişey olmadı ne aradı ne sordu dedim ben iki defa onu aradım msj attım vs... ama o kendiliğinden hiç bişey yapmadı ama bu aralar işleri çok yoğunmuş arkadaşı söyledi biz bile görüşemedik hiç dedi...ben şimdi çokk ama çok kararsızım nasıl davranmam konusunda ne yapmam konusunda son bir defa görüşmek için ortam yaratsam mı yoksa oluruna mı bıraksam... aklıma şu da geliyor bu kız benden hoşlandı ilk başta ters yaptı ama sonra aradı vs... bu kız nasıl olsa gelecek ben hiç istifimi bozmayayım mı diyor kendince stratejimi geliştiriyor anlamadım
ne yapayım kızlarr akıll verin bana... en son görüştüğümüzde ben bu sene evleneceğim falan demişti laf arasında bana da çok derin ve içten bakıyor ama ne bileyimm off yaaaa ....
en son geçen hafta c.tesi görüştük aile ortamıydı öyle çok fazla sohbet edemedik ama ben her şekilde ilgimi belli ettim ilgilendim

en son geçen hafta c.tesi görüştük aile ortamıydı öyle çok fazla sohbet edemedik ama ben her şekilde ilgimi belli ettim ilgilendim