Öncellikle teşekkür ederim iyi dileklerin için uzun süredir bir beraberliğim var erkek arkadaşım askerde
Gelince hemen söz yapmayı düşünüyoruz evlilik içinse kararsızsım sadece yaşımız küçük diyee tek sorun o canım
keşke elektroniklerini en sona bıraksaydın bizm ailecek kötü bir anımız vr bir tanıdığımız önceden almıştı 2 yıl kdr elektronklerını evlendklerı gün yangın çıktı evlerınde.. firma da elektronıklerı kullanmanıza en yakın zmnda alın dıyorlar kolisin de evde bekletmeyın o yüzden ben en sona bıraktım hem de garanti süreleri geçiyor boşu boşuna dıye...
keşke elektroniklerini en sona bıraksaydın bizm ailecek kötü bir anımız vr bir tanıdığımız önceden almıştı 2 yıl kdr elektronklerını evlendklerı gün yangın çıktı evlerınde.. firma da elektronıklerı kullanmanıza en yakın zmnda alın dıyorlar kolisin de evde bekletmeyın o yüzden ben en sona bıraktım hem de garanti süreleri geçiyor boşu boşuna dıye...
aslında bende öyle yapmak istedim ama para yönünden sıkışmak istemedim
konştuğum magaza garantisini imzalamadı evlendiğim zaman imzalayacaklar o yüzden sorun olmayacagını düşünüyorum canım Yani umarım olmaz o yüzden bende aldım