Yeni Baştan Hayat...

canıımmm bende giremiyorum yoğunluktan nete. ama iyi gidiyorum 69 da takıldım sabah domates peynir 1 ekmek öğlen az bulgur pilavı ara mısır patlağı
akşam kuru fasulye ve 3 kaşık pilav tükettim. spor yapamadım hamileyim sanıyordum bugün kan testi yaptıp hüsrana uğrayana kadar. ama yarından itibaren spora da başlıyroum

Bebek için üzüldüm, ama herşeyin hayırlısı diyelim.
Sporla desteklenince gerçekten çok iyi oluyor.

Selamlar Ben 19 yaşındayım boyum 1.80 kilom 100 aslında 130 kiloydum 30 kilosunu yazın verdim normalde 70 kilodan yukarısını görmemiştim fakat üniversite sınavına çalışırken çok fazla abur cubur yedim ve 1 senede yaklasık 40 kilo aldım .Şimdi marta kadar 60 a düşmek istiyorum birden kilo aldığım için çok çabuk kilo verebiliyorum .Ha bi de üniversitede hoşlandığım bi çocuk var ve fazla kilolarım yüzünen asla kendime özgüvenim yok o yüzden onunla konuşamıyorum ki normalde çekingen değilimdir vaktinizi ayırıp yardım ederserseniz çok sevinirim .Marta beklesin beni elbiseler kısa etekler whuuu :)))

Merhaba,
Çok güzel kilo vermişsiniz, tebrik ederim. Gerisini de verebileceğinize inanıyorum.
Açıkcası insan vücudundan tam olarak memnun olmadığı zaman özgüven eksikliği oluyor. Bende aynı şeyleri yaşadım, yaşıyorum. Ama kilo verdikçe insanın güveni yerine geliyor.
Yaşınızın ve boyunuzun avantajı çok. Diyet ve sporla rahat verebilirsiniz. Bana göre önemli olan istikrar. Gün gelir kilo veremediğinizi hatta aldığınızı görebilirsiniz, pes etmek yerine inatla devam ettiğiniz takdirle sonuç alacaksınızdır.
Birde sporu mutlaka hayatınıza sokun. Ben bir süredir yapıyorum ve yediklerime dikkat edemedim açıkcası ama buna rağmen 1 beden inceldim diyebilirim.

Merhaba,
Çok güzel kilo vermişsiniz, tebrik ederim. Gerisini de verebileceğinize inanıyorum.
Açıkcası insan vücudundan tam olarak memnun olmadığı zaman özgüven eksikliği oluyor. Bende aynı şeyleri yaşadım, yaşıyorum. Ama kilo verdikçe insanın güveni yerine geliyor.
Yaşınızın ve boyunuzun avantajı çok. Diyet ve sporla rahat verebilirsiniz. Bana göre önemli olan istikrar. Gün gelir kilo veremediğinizi hatta aldığınızı görebilirsiniz, pes etmek yerine inatla devam ettiğiniz takdirle sonuç alacaksınızdır.
Birde sporu mutlaka hayatınıza sokun. Ben bir süredir yapıyorum ve yediklerime dikkat edemedim açıkcası ama buna rağmen 1 beden inceldim diyebilirim.
Teşekkür ederim yorumunuz için .Yazın günde 3 kere leslie 4 mile ile yürüyorum fakat okul başlayınca bunu 1 e düşürmek zorunda kaldım bir de jillian yapmak istiyorum ama bir türlü cesaret edip başlayamadım .

Teşekkür ederim yorumunuz için .Yazın günde 3 kere leslie 4 mile ile yürüyorum fakat okul başlayınca bunu 1 e düşürmek zorunda kaldım bir de jillian yapmak istiyorum ama bir türlü cesaret edip başlayamadım .

O zaman cesaretinizi toplayıp en kısa zamanda başlayın =)

Bu
Bebek için üzüldüm, ama herşeyin hayırlısı diyelim.
Sporla desteklenince gerçekten çok iyi oluyor.
sabah net olarak başladım isvec diyeti uyguluyoruz en azından denicem sabah 10 dk Trambolin sabah bitki çayı 1 yumurta ara şekersiz kahve öğle 1 yumurta domates marul akşam ızgara tavuk ve salata eğer acikirsam da elma tüketici puanlık iyiyim 6 da kalkmama rağmen

Bu

sabah net olarak başladım isvec diyeti uyguluyoruz en azından denicem sabah 10 dk Trambolin sabah bitki çayı 1 yumurta ara şekersiz kahve öğle 1 yumurta domates marul akşam ızgara tavuk ve salata eğer acikirsam da elma tüketici puanlık iyiyim 6 da kalkmama rağmen

Hadi hayırlı olsun =)
Bu sefer pes etmek, yarıda bırakmak yok.

br
tamam muhyapak veririm :)siz denediniz mi jillian ı ?
Ben denedim canım 1 ay yaptım o ilk leveli çok ta güzel etki ediyor yapabilirsen tabiki. ama çok zorluyor ilk 2 3 gün yrüyemiyorsun bile
Hadi hayırlı olsun =)
Bu sefer pes etmek, yarıda bırakmak yok.
yok canım günümü bitirdim sadece 3 kaşık aşure ile bozdum komşu getirmişti çok ta severim dayanamadım :KK43:((

br

Ben denedim canım 1 ay yaptım o ilk leveli çok ta güzel etki ediyor yapabilirsen tabiki. ama çok zorluyor ilk 2 3 gün yrüyemiyorsun bile

yok canım günümü bitirdim sadece 3 kaşık aşure ile bozdum komşu getirmişti çok ta severim dayanamadım :KK43:(([/QUOTE
3 level ya 3 ayda bitirmeyi düşünüyorum her leveli aylara yayarak nasıl olur sence ?

olur canım tabiki. bende 2.levele geçememiştim zaten çok zor gelmişti

Ya evet zor oldugunu duydum ama benim bacaklarımla kollarım dobişko belimde sorun yok da bi bluz belime bol gelirken kollarımdan geçmediği için alamıyorum mesela :D
anladım canım incelme sağlıyor vazgeçmezsen işine yarar ama o kadar çok zorluyor ki ister isgtemez pes ediyor insan

s merhabalar 2 ay sonra tekrardan tartida 68 leri görüyorum o kadar mutluyum ki yemek gelmiyor içimden desem yeri. Bu sabah 1 yumurta domates salatalik ve ekmek le devam kacamagim sadece ufak az şeker li bir kek. o tatlı lar önümde dururken bir tek bunu yemek mucize benim icin. akşam da salata yicem sadece kacamagin cezası olarak. ilk hedef 2 haftada 65 i görmek. ...

s merhabalar 2 ay sonra tekrardan tartida 68 leri görüyorum o kadar mutluyum ki yemek gelmiyor içimden desem yeri. Bu sabah 1 yumurta domates salatalik ve ekmek le devam kacamagim sadece ufak az şeker li bir kek. o tatlı lar önümde dururken bir tek bunu yemek mucize benim icin. akşam da salata yicem sadece kacamagin cezası olarak. ilk hedef 2 haftada 65 i görmek. ...

Gerçekten çok sevindim sizin adınıza =)
Umarım istediğiniz kiloya gelirsiniz en yakın zamanda. :-)

Back
X