Yeni Baştan Hayat...

Ben bir haftadır yaklaşık diyetimi uygulayamıyordum ve spora gidemedim bazı sebeplerden dolayı. 76 ya kadar çıktıydım maalesef :KK12:
2 gündür dikkat ediyorum ve tekrar 74 leri gördüm, sevindim =)
Umarım bundan sonra düzenli gider. Bu dur kalklar insanı yoruyor :KK43:

Siz nasılsınız? Gelişmeler var mı?
bende 2 gündür düzenimi bozdum canım pko için ilaç kullanmlaya başladım o beni mahvetti mide bulantısı ve ishal beni çok yordu. ama bugn normaldi. dün 1 saat yürüyüş yaptım.
sabah: domates, salatalık , peynir 1 etimek
ara : 1 mandalina
öğle: çorba 1 etimek salatalık
akşam: ızgara balık salata çorba
kendimi ağır diyetlerle çok yorduğumu farkettim. ağır diyetler yerine sağlıklı beslenme kararı aldım. çünkü gözümün önünde tatlılar uçuşuyor diğer türlü:) şimdi yüüryüşe gidiyorum 1 saat daha yürücem.

bende 2 gündür düzenimi bozdum canım pko için ilaç kullanmlaya başladım o beni mahvetti mide bulantısı ve ishal beni çok yordu. ama bugn normaldi. dün 1 saat yürüyüş yaptım.
sabah: domates, salatalık , peynir 1 etimek
ara : 1 mandalina
öğle: çorba 1 etimek salatalık
akşam: ızgara balık salata çorba
kendimi ağır diyetlerle çok yorduğumu farkettim. ağır diyetler yerine sağlıklı beslenme kararı aldım. çünkü gözümün önünde tatlılar uçuşuyor diğer türlü:) şimdi yüüryüşe gidiyorum 1 saat daha yürücem.

Evet aslında en güzeli ve mantıklısı sağlıklı beslenmek.
Hem kalıcı oluyor verilen kilolar hemde beslenme düzeni oturuyor.

Bu hafta sınavlarım vardı maalesef yapamadım çok inşallah bu hafta devam edicem siz neler yapıyorsunuz?

Bende diyetimi yapamamıştım sporu da aksatmıştım. Bir kaç gündür toparlamaya çalışıyorum. Sporuma da gitmeye başladım. Umarım firesiz devam ederim =)

Bende diyetimi yapamamıştım sporu da aksatmıştım. Bir kaç gündür toparlamaya çalışıyorum. Sporuma da gitmeye başladım. Umarım firesiz devam ederim =)
spor salonuna mı gidiyorsunuz ?Kalabalıkta insan daha çok motive oluyor devam edin ya hiç bırakmayın bırakmayalım :))

Back
X