Kıyafet için yeni alabilirsiniz ama özellikle şu an çok moda soft renkler.Hem inşallah ikinci bebişinizde de kullanırsınız.Bence çok haklısınız.Sıfır alınca ne oluyor yani hiç anlamıyorum bizim insanımızı.Mesela anne yanı beşik 6 7 ay kullanılıyor sonra işe yaramıyor.Mama sandalyesi puset bebek arabası sıfır almaya gerek var mı yok.Yurtdışında insanlar o zenginlikle ikinci el sitesinden alışveriş yapıp yine aynı siteden satıyor.
Oyle elden düşme seyler ucuz koysalar satilmiyor bile inan. Yani alırken temiz olmasi en birinci öncelikBir arkadaşım vardı hamile. Bebeğe ikinci el yatak aldı. İçinin takımlarını kumaş aldı dikti vs. Kısa bir süre sonra da yurtdışına tatile gittiler. Biz şaşırmıştık. Benim param varsa bebeğime sıfır alırım dedim. O ikinci el alıp o parayla başka şeyler yapmayı akıllıca buldu demek. Tamamen sizle alakalı. Çok yakınlarımın varsa ben alırdım. Elti, görümce, komsu.. temizse alırdım. Yurtdışında yaşıyorum. İnsanlar çok pis. Hayvan besliyorlar ve o hayvanlar bebeğin yatağında da yatıyor tuvaletini de yapıyor. Yatak bitlense umurlarında değil öyle pisler. Bu bana uymaz mesela. İkinci ele niyet etmem. Size kalmış.. insanlar ne derse desin. Kullanacak olan sizsiniz.
Çok farklı. Ne sabun ne su kullanırlar öyle pis bir millet. ucuzu olsun az kaliteli olsun ama sıfır olsun benim olsun. İkinci el araba vs de alamazsın tanıdık bildik olmadıkça.Oyle elden düşme seyler ucuz koysalar satilmiyor bile inan. Yani alırken temiz olmasi en birinci öncelik
Ama tabi yaşadığınız ulkede kültür aliskanliklar farkliysa bilemiyorum
Hak veriyorum nitekim ben de öyle yaptım. Geçen gün arkadaşlarla bunu konuştuk mesela ben 200 liralık sıfır yürüteç aldım oturak kısmı yamuk çıktı. Arkadaş 1.000 liralık yürüteci ikinci el 400 liradan almış fıstık gibi diyor.Öncelikle hayırlı akşamlar
Allah nasip ederse haziran gibi bir evladımız olucak ben fikir amaçlı kıyafet eşya vs bakıyorum bunları bakarkende nedense sürekli temiz ama ikinci el şeyler bakıyorum ilk bebeğimiz olucak çevremdeki herkes hep az olsa bile kendin al bakış açısıyla yaklaşan insanlar oldu böyle bi durumda kendimi sorguluyorum maddi durumumuz çok şükür kötü değil ama böyle bu düşüncelerdeyim örneğin beşik mi temiz neredeyse hiç kullanmayan bebekler yatmadığı için elden çıkaran insanlar var 1000₺ iken 400 500 e alabilirim diyorum sonuçta ne gerek var diye düşünüyorum sonra da ya o herşey ona özel mi olmalı neden ben bukadar hesapçıyım diye düşünüp kendime kzııyorm bu konuda fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum
Nerdesiniz gerçekten merak ettim.Şu an bende hamileyim ve yurtdışındayım.Özellikle bir site var ikinci el satan oradan anne yanı beşik ve bebek arabası bakıyorum.Yani adamlar küçücük bir çiziğin fotosunu bile koyuyor alırken sıkıntı olmasın diye.zaten beşik içi yatağını falan istersen sıfır alabilirsin ama dışı sağlamsa ikinci el alınabilir diye düşünüyorum.Tabi türkiyede çok iyi incelemek lazım genellikle biz de satacağımız eşyanın bir yeri çizik olsa onu saklamak için uğraşırız.Çok farklı. Ne sabun ne su kullanırlar öyle pis bir millet. ucuzu olsun az kaliteli olsun ama sıfır olsun benim olsun. İkinci el araba vs de alamazsın tanıdık bildik olmadıkça.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?