- 21 Mayıs 2014
- 766
- 307
- 123
Öncelikle herkese iyi günler yeni bir başlangıç yapıp kilolarımdan kurtulmaya karar verdim 2 gündür uyguladığım yöntemler var ve sonuçlarını şimdiden gördüm. Üstelik sadece 2 gün. Paylaşmak istedim kendim bulduğum bir yöntem sağlıksız olmadığını düşünüyorum. Çünkü hiçbir şekilde öğün atlamıyorum.
- Bol bol su içiyorum. Cam süt şişelerinden birini birinin içine su doldurup ev içindede yanımda taşıyorum.
- Kahvaltımı kısmıyorum.
- Öğlen ekmek yemiyorum.
- Karnım acıktıkça salatalık yiyorum
- Akşam yemeklerinde ekmeksiz hafif ama tok tutan besinler deniyorum en son patates kaynattım. böldüm yoğurtladım karabiber kırmızı pul biber onu yedim. Metabolizmayı hızlandırdığını okumuştum.
- Canım kahve çay istedi mi şekersiz yeşil çay yapıyorum.
- Kendi çapımda sporumu yapıyorum eskiden dans ediyordum ona başladım.
- Gün içinde hareketsiz kalmamaya çalışıyorum. Gerçi pek olmuyor.
Bu gün 3. günüm başlamadan önce 62 kiloydum şuan tartı 60.5 gösteriyor. Üstelik bunla su kaybının alakası yok çünkü bol bol içiyorum. Sonuçlar gayet hoşuma gitti. Paylaşmak istedim. Günlüğe çevirip devamını da getirmek istiyorum. Herkese kolay gelsin

- Bol bol su içiyorum. Cam süt şişelerinden birini birinin içine su doldurup ev içindede yanımda taşıyorum.
- Kahvaltımı kısmıyorum.
- Öğlen ekmek yemiyorum.
- Karnım acıktıkça salatalık yiyorum
- Akşam yemeklerinde ekmeksiz hafif ama tok tutan besinler deniyorum en son patates kaynattım. böldüm yoğurtladım karabiber kırmızı pul biber onu yedim. Metabolizmayı hızlandırdığını okumuştum.
- Canım kahve çay istedi mi şekersiz yeşil çay yapıyorum.
- Kendi çapımda sporumu yapıyorum eskiden dans ediyordum ona başladım.
- Gün içinde hareketsiz kalmamaya çalışıyorum. Gerçi pek olmuyor.
Bu gün 3. günüm başlamadan önce 62 kiloydum şuan tartı 60.5 gösteriyor. Üstelik bunla su kaybının alakası yok çünkü bol bol içiyorum. Sonuçlar gayet hoşuma gitti. Paylaşmak istedim. Günlüğe çevirip devamını da getirmek istiyorum. Herkese kolay gelsin