Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Sottile

titan`arum
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
2.634
940
248
Listedeki arkadaşlarımız düzenli bildirimlerine lütfen dikkat etsinler.
Spor, sorumluluk ister arkadaşlar, hassas olalım bu konuda.
Kurallarimiz:
- Haftada en az 4 gün spor yapılacak.
- Günde en az 2 litre su içilecek.
- Hergün burda yaptığımız spor ve ne kadar yaptığımız bildirilecek.
- Pazartesi günleri ölçüm günü. O gün aç karnına ölçülerini alıp, tartılıp buraya yazacağız.
- Haftanın EN'lerini seçiyoruz:

* En cok spor yapan (toplam saat)
* En cok kilo veren
* En cok santim olarak veren.

[table="width: 500"][tr]
[td]Ad[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Gögüs[/td]
[td]Bel[/td]
[td]Göbek[/td]
[td]Kalca[/td]
[td]Üst bacak[/td]
[td]Üst kol[/td]
[td]Tarih[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sottile[/td]
[td]48,5[/td]
[td]80[/td]
[td]58[/td]
[td]64[/td]
[td]95[/td]
[td]53[/td]
[td]24[/td]
[td]05.11.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AKovser[/td]
[td]54,1[/td]
[td]90[/td]
[td]73[/td]
[td]85[/td]
[td]93[/td]
[td]54[/td]
[td]26,5[/td]
[td]07.10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gewezebidik[/td]
[td]59[/td]
[td]86[/td]
[td]74[/td]
[td]84[/td]
[td]93[/td]
[td]51[/td]
[td]23[/td]
[td]24.09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUEmoon2009[/td]
[td]74,1[/td]
[td]105[/td]
[td]85[/td]
[td]103[/td]
[td]104[/td]
[td]60[/td]
[td]32[/td]
[td]07.10.2013[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sessiz86[/td]
[td]47,1[/td]
[td]77[/td]
[td]64[/td]
[td]67[/td]
[td]90[/td]
[td]50[/td]
[td]24[/td]
[td]05.11.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozdens[/td]
[td]47[/td]
[td]80[/td]
[td]63[/td]
[td]71[/td]
[td]90[/td]
[td]51[/td]
[td]24[/td]
[td]05.11.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]guraypelin[/td]
[td]47[/td]
[td]80[/td]
[td]66[/td]
[td]70[/td]
[td]91[/td]
[td]48[/td]
[td]23[/td]
[td]05.11.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
ayce47[/td]
[td]72[/td]
[td]101[/td]
[td]99[/td]
[td]101[/td]
[td]109[/td]
[td]56[/td]
[td]30[/td]
[td]05.11.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td] sadece_ben [/td]
[td]56,5[/td]
[td]-[/td]
[td]71[/td]
[td]84[/td]
[td]95[/td]
[td]53,5[/td]
[td]26[/td]
[td]07.10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td] justudy[/td]
[td] 52,5 [/td]
[td] 90 [/td]
[td] 71 [/td]
[td] 75 [/td]
[td] 89 [/td]
[td] 48 [/td]
[td]25,5[/td]
[td]07.10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]
papatya0101[/td]
[td]58[/td]
[td]88[/td]
[td]78[/td]
[td]-[/td]
[td]98[/td]
[td]55[/td]
[td]-[/td]
[td]05.11.2013[/td]
[/tr]
[/table]
----

- Ebru Salli ile 21 gunde yaglarin kurtulun Ebru Şalı ile 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun - YouTube

- Yan yaglar icin, simit 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

- Ebru Salli / Odem indirici video Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 06.03.2013 - YouTube

- Zumba Varzesh on DC50CW E2 - YouTube

- Zumba Varzesh - YouTube

- Karin kaslari icin 15 Minute Intense Sexy Bikini ABS WORKOUT!! TRY IT!! - YouTube

- Squat programi (sayfa 3)

- Ic bacak ve popo BEST Inner Thigh Exercises - For Sexy Bikini Legs! - YouTube

- Ic bacak egzersizleri POP Pilates: Inner Thigh Insanity - YouTube

- Leslie ile yuruyus Walk away the pounds with Leslie Sansone - 3 Mile Weight Loss Walk - YouTube

- Karin ve cardio calismasi Ultimate Workout for Belly Fat Loss - Cardio and Abs Workout - YouTube

- Karin egzersizleri 10 Minute Abs & Obliques Workout - Lean Toned Stomach Workout - YouTube

- Ince bir bel icin Workout For A Slim Waist - YouTube

- Ince bir bel icin Corset Workout for a Slim Waist (POP Pilates) - YouTube

- Bel inceltme videosu Waist Slimming POP Pilates to Wings by Little Mix - YouTube

- Karin ve bel Fitness Blender 8 Minute Abs Workout - No Equipment, No Excuses Abs and Obliques - YouTube

- Bacak ici ve inceltme Leg Slimming Pilates Butt and Thigh Workout by FitnessBlender.com - YouTube

- Bacak inceltici video Legs and Butt Workout: Thigh Thinner - YouTube

- Bacak egzersizleri Victoria's Secret Angel Butt Workout - YouTube

- Karin egzersizleri Awesome Ab Exercises - YouTube

- Pilates - Karin icin Pilates Workout For The Abs - YouTube

- Tum vucut Full Body Workout: 3 X 3 - YouTube

- Bacaklar ve karin Legs and Abs Circuit Workout - YouTube

- Cardio 7 Minute Intense Cardio Workout - YouTube

- Karin egzersizleri 8 Minutes of Non Stop Ab Exercises - YouTube

- Popo icin Booty Workout: 8 Minutes To A Firm Butt - YouTube

- Karin Tighten Your Abs In Minutes - YouTube

- Karin Intense Full Ab Workout - YouTube

- Bacaklar icin yag yakici video Thigh Exercises For Losing Fat - YouTube

- Bacak egzersizleri Legs Workout - YouTube

- 8 dakikada kalça egzersizi Booty Workout: 8 Minutes To A Firm Butt - YouTube

Önceki konu sahibemiz ElmaShekerim`e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.. :16:

Son düzenleme:
hayırlı olsun topiğiniz
bende katılmak istiyorum kilo vermeden sıkılaşmak için ve
dediğin gibi sporu yaşam tarzı olarak kendime kabul ettirebilmek için :34:

sessiz86, hosgeldin ozmn aramize ;)) yarin ölcülerini bekliyoruz ;))

kizlar bu arada sizde ölcülerinizi yeniden alip yazinki listeye yazayim :))

Son düzenleme:
Günaydınn canlarrrr:16::16:
Yeni topikciğimiz hayırlı olsunn:119::119::119::119:
ben yeni gördüğüm için ölçü alamadım. :23:
sabah sadece tartılmıştım aç karnına 56,3 çıktı :18:
yarın sabah alır yazarım olur mu :21::21:

günaydııııııııııın :16::16:

ölçülerimi aldım :50: baya genişlemişim :47:

göbek=86
bel=75
göğüs=90
kalça=95
üst bacak=56
kol=27 ama kolumla ilgili bir sorunum yok

1 ay sonra felanda fitnessa yazılıyorum haftada 2 gün sonra ekimde başka bi yere daha yazılıcam yine fitness oda gün toplamda 4 gün gitmiş olucam ilk yazılacağım yerde 3 ay sürüyo biraz kilo verdikten sonra 3 ay sonra yani platese yazılıp sıkılaşmak istiyorum :32::32:

bu sabah tartıda 57.3 çıktım :32::32: geleli 1 hafta 2 gün oldu ve spor yapmadan yaklaşık 1.5 kilo verdim sporla inşallah dahada fazla vericem :35:

Son düzenleme:
günaydııııııııııın :16::16:

ölçülerimi aldım :50: baya genişlemişim :47:

göbek=86
bel=75
göğüs=90
kalça=95
üst bacak=56
kol=27 ama kolumla ilgili bir sorunum yok

1 ay sonra felanda fitnessa yazılıyorum haftada 2 gün sonra ekimde başka bi yere daha yazılıcam yine fitness oda gün toplamda 4 gün gitmiş olucam ilk yazılacağım yerde 3 ay sürüyo biraz kilo verdikten sonra 3 ay sonra yani platese yazılıp sıkılaşmak istiyorum :32::32:

bu sabah tartıda 57.3 çıktım :32::32: geleli 1 hafta 2 gün oldu ve spor yapmadan yaklaşık 1.5 kilo verdim sporla inşallah dahada fazla vericem :35:

bu topiğin EN i sen olucaksın zatenn :1:

ben yarın ki ölçülerimi yazmaya şimdiden utanıyorum :17:
ama sıkma canını biz birlikte yine inceliriz. yeter ki içimizde ki spor aşkı bitmesin :16::16:

tmm canim sen yarin alir almaz yazarsin buraya olculerini :34: kilonu yazayim tabloya ozmn.. kiloyuda eklememin sebebi yeni tarti aldim kizlar, yag kas ve su oranini olcuyor.. her hafta yag oranimi takip edecem :52: bide bi turlu 50lere inemedim yaa bi gorsem hiic takmicam ama bu sefer takibe alacam kilomu :10:

kizlarrr dun fitnessa gittim 1 saat spor yaptim.. suan kalksam oturamiyorum, otursam kalkamiyorum yerimden :52: ayy bu aciyida ozlemissimmm.. :8:

Son düzenleme:
tmm canim sen yarin alir almaz yazarsin buraya olculerini :34: kilonu yazayim tabloya ozmn.. kiloyuda eklememin sebebi yeni tarti aldim kizlar, yag kas ve su oranini olcuyor.. her hafta yag oranimi takip edecem :52: bide bi turlu 50lere inemedim yaa bi gorsem hiic takmicam ama bu sefer takibe alacam kilomu :10:

kizlarrr dun fitnessa gittim 1 saat spor yaptim.. suan kalksam oturamiyorum, otursam kalkamiyorum yerimden :52: ayy bu aciyida ozlemissimmm.. :8:

tamam şekerim :16:

bende her akşam pilates ve tiffany yapıyorum birde squat a başladım :37:
hepsine aynı anda başladığım için vücudmda ağrımayan yerim kalmamıştı :27:
ama bu acı farklı ve gerçekten güzel iç gıdıklayıcı
:27::27::27:

bu topiğin EN i sen olucaksın zatenn :1:

ben yarın ki ölçülerimi yazmaya şimdiden utanıyorum :17:
ama sıkma canını biz birlikte yine inceliriz. yeter ki içimizde ki spor aşkı bitmesin :16::16:

ayyy amin canıııım :16: Hepimiz inceliriz inşallah yeniden :32: bu sıcağada spor zor yapılıyor be :14: akşam üzeri yapmaya çalışıcam bişeyler :30:

canım hem sıkılaşmak hemde kilo vermek bence ikiside çok önemli ben şu 50-51 kiloya düşsem sonra tek amacım sıkılaşmak ve 10-15 cm arası incelmek istiyorum :52:

elmaşekerim ben diyorum ki burdaa videolar hareketler felanda paylaşalım bilgi olur en azından herkese ve sende hangi sayfada hangi video var onu ilk sayfaya yazarsın şu sayfada diye olur mu :34:

tamam şekerim :16:

bende her akşam pilates ve tiffany yapıyorum birde squat a başladım :37:
hepsine aynı anda başladığım için vücudmda ağrımayan yerim kalmamıştı :27:
ama bu acı farklı ve gerçekten güzel iç gıdıklayıcı
:27::27::27:

bende başlamak istiyorum plateseee :15:

elmasekerim tartının özellikleri çok güzelmiş.:23::23:
hem sıkma canını regl döneminde olduğun içinde fazla çıkıyosundur tartıda
.:34:

fndkkrdum olculerini ve kilonu yazdim , masallah sen hic fazla almamissin, aldiklarini verdin bile :52: tatil nasil gecti bu arada? seni yeni halinle gorenler sasirmadimi hic? :9:

muzeyyencim iyi bir baslangic yapmissin hem pilates, hem tiffany hemde squat. bende tiffany yapmayi dusunuyorum. bi kac gun tiffany yaptiktan sonra squats da ekleyecem listeme ama yavas yavas basliyayim diyorum.. vucut uzun zamandir dinlenmis hemen yuklenmiyeyim :34:

liste olarak bende haftanin en az 4 gunu fitnessa gidecem, evde tiffany ve oructan once buldugum 2 video var onu yapmayi dusunuyorum. fitnessda squatsimi yapiyorum zaten, onuda duzenli olarak haftaya basliyacam :10:

bende başlamak istiyorum plateseee :15:

başla canım ebru şallının karın videosunu yapıyorum ben bide 2 gündür kalçaya yöneldim :34:

ayyy amin canıııım :16: Hepimiz inceliriz inşallah yeniden :32: bu sıcağada spor zor yapılıyor be :14: akşam üzeri yapmaya çalışıcam bişeyler :30:

insallah canımcımmm incecik hatunlar oluruz :21::21:
ben gece 10da yapıyorum yine su gibi oluyorum bişey değişmiyo yani :1::1:

canım hem sıkılaşmak hemde kilo vermek bence ikiside çok önemli ben şu 50-51 kiloya düşsem sonra tek amacım sıkılaşmak ve 10-15 cm arası incelmek istiyorum :52:

elmaşekerim ben diyorum ki burdaa videolar hareketler felanda paylaşalım bilgi olur en azından herkese ve sende hangi sayfada hangi video var onu ilk sayfaya yazarsın şu sayfada diye olur mu :34:

bende o istediğinden istiyorum fnddkrdm 51 olup incelmek ve sıkılaşmak baya çalışmamız lazım ama :8::8::8:

[video=youtube;2FOAATdV0Vw]http://www.youtube.com/watch?v=2FOAATdV0Vw[/video]
bakınız kızlar bu Ebru Şallının yeni 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosu :64:

fndkkrdum olculerini ve kilonu yazdim , masallah sen hic fazla almamissin, aldiklarini verdin bile :52: tatil nasil gecti bu arada? seni yeni halinle gorenler sasirmadimi hic? :9:

muzeyyencim iyi bir baslangic yapmissin hem pilates, hem tiffany hemde squat. bende tiffany yapmayi dusunuyorum. bi kac gun tiffany yaptiktan sonra squats da ekleyecem listeme ama yavas yavas basliyayim diyorum.. vucut uzun zamandir dinlenmis hemen yuklenmiyeyim :34:

liste olarak bende haftanin en az 4 gunu fitnessa gidecem, evde tiffany ve oructan once buldugum 2 video var onu yapmayi dusunuyorum. fitnessda squatsimi yapiyorum zaten, onuda duzenli olarak haftaya basliyacam :10:

bence de yüklenmeben yüklendim de acısını bir ben birde Allah bilir :52:
dediğin gibi kalkınca oturamıyodum oturncada kalkamıyodum hatta merdivenlerden tek tek iniyodum :1::1:
bulduğun videolar kalça için mi?
eğer öyleyse listeme onları da ekleyebilirim farklı şeyler yapmak istiyorum dönüşümlü sıkılmadan :8:

katiliyorum sana canim ikiside cok onemli bencede.. bende yaklasik 20 santim ve 6-7 kilo vermek istiyorum, insallah orantili bir sekilde ikiside gider :)

cok guzel bi fikir, hatta siz linkleri yazarsiniz ben ilk sayfaya hepsini link olarak eklerim, ustunede hangi video neye iyi geldigini yazarimki hem bizede kolaylik olur :)

elmasekerim tartının özellikleri çok güzelmiş.:23::23:
hem sıkma canını regl döneminde olduğun içinde fazla çıkıyosundur tartıda
.:34:

insallah o yuzdendir canim.. :|

Back
X