• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmamış mı? Rüya mı gördüm acaba? Dün sanki başka konusunda okudum bunlar olmuş diye. İki gram aklım kaldı onunla oynamayın rica ediciğim. İki sayısından soğudum galiba şimdi yazınca bir irrite oldum.
Evet evet o konu bu konu oldu oldu 🤣

Tamam lan yeter atmayın fotoğraf falan. Yetti. Tamam. Durun.

Olmamış mı? Rüya mı gördüm acaba? Dün sanki başka konusunda okudum bunlar olmuş diye. İki gram aklım kaldı onunla oynamayın rica ediciğim. İki sayısından soğudum galiba şimdi yazınca bir irrite oldum.
Diger konuyu okumamisim ben de o yuzden bilmiyorum onceki olaylari. Eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum. Konunun adama uçtuğunu bilmiyordum. Vay anam vay neler dönmüş.

Bakın arkadaşlar birine fotoğraf atacaksanız aranızda anlaşın tek bir kişi atsın. Bir defa görmek yeterli. Lütfen. Rica ediciğim.
@accessdenied yaşıyor musun bayıldın mı?

Önceki konusunda adam yumurtlama günlerini hesaplayıp birlikte olmuyormuş öyle yazmıştı :duduk:
Adam zaten yüzüme bakınca adet olup olmadığımı anlayan biri kendince yumurtlama günlerimi hesaplıyor.

Bakın arkadaşlar birine fotoğraf atacaksanız aranızda anlaşın tek bir kişi atsın. Bir defa görmek yeterli. Lütfen. Rica ediciğim.
@accessdenied yaşıyor musun bayıldın mı?
Ben insaflı davrandım. Bakma kararını size bıraktım ama lütfen 😂😂 foto atanlar cok acımasızmış.

Cevap vermemiş yazanlar söylesin adam ne yazdı diye

Adam iki yıl önce 45miş, şuan 47-48 yaşında. Ay sana yazıklar olsun konusahibi.

Yav adam sana bir şey demedi mi? Niye mahremimizi gidip sitelerde boy boy, çarşaf çarşaf yayınlıyorsun demedi mi?
Çok kızdı bana ben de her şey yalan dedim burda takıntılıyım vs.dedim

Pii gitti yukaridaki bebekle ilgili tumturaklı lakırtılar.

Çok kızdı bana ben de her şey yalan dedim burda takıntılıyım vs.dedim
Eeee? Şimdi görmeyecek mi? Ayrıca sadece kızmayla mı yetindi? Dava falan açmayacak mı sana adını karaladığın için? Tarih öğretmeniymiş sonuçta.

Pii gitti yukaridaki bebekle ilgili tumturaklı lakırtılar.

Adama ulaşabilmek için burada yazıp duruyormuş. Duygulandım. :KK61:

Eeee? Şimdi görmeyecek mi? Ayrıca sadece kızmayla mı yetindi? Dava falan açmayacak mı sana adını karaladığın için? Tarih öğretmeniymiş sonuçta.
Ben bu konuyu yeni başlangıç diye açtım yeni birini hayatıma alabilir miyim diye ama konu yine ona kaydı anlamıyorum ki aklım fikrim onda kalmış.

Yanlış konuya çağırmayın onu bu iş alakadar etmez. Onu spiral artı kondom artı geri çekşlmeyle hamile kalan kadına çağırmak lazım. O üremesi ful program çalışan kadınları kıskanır.
Ayrıca onun kriterleri var bu adamı beğenmez 😄 performansıda yokmuş ferhans ne yapsın sönük adamı asdjahav

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X