• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu konuyu yeni başlangıç diye açtım yeni birini hayatıma alabilir miyim diye ama konu yine ona kaydı anlamıyorum ki aklım fikrim onda kalmış.

Yaa balım, adam seni her yerden engellemiş.

Sen adam sana dönsün diye mi yazıp durup, adamı kızdırıp ifşa ettin.

Ya, kıyamam sana. Üzüldüm şimdi. İyi ki kimse adama ulaşmadı.

Ben adama yazmadım ama varsa bir şey diye adamı şikayet ettim. Baya baya ettim yani. Cimer inşallah hesaba alır😅Iftira varsa da adam sorsun hesabını. Adamın instasına yazsam mi konu linkini atarak birde en can alıcı kısımların görsellerini de atayım. Herkes sizle t.ş.k geçiyor da diyeyim. Ünlü oldunuz berbat seks hayatınızla diyeyim. Yalansa konu sahibi düşünsün. Gerçekse adam da rezil bi tip en azından egosu zedelensin😂

Hayrına bana da bi atın şu mesih gibi adamı bee
Ben de Bursadayım hem 😂 yanlışlıkla yolda falan görürsem yolumu değişeyim

Ben adama yazmadım ama varsa bir şey diye adamı şikayet ettim. Baya baya ettim yani. Cimer inşallah hesaba alır😅Iftira varsa da adam sorsun hesabını. Adamın instasına yazsam mi konu linkini atarak birde en can alıcı kısımların görsellerini de atayım. Herkes sizle t.ş.k geçiyor da diyeyim. Ünlü oldunuz berbat seks hayatınızla diyeyim. Yalansa konu sahibi düşünsün. Gerçekse adam da rezil bi tip en azından egosu zedelensin😂
Berbat seks hayatı yok adamın daha önceki konumda anlatmıştım çok iyi olduğunu bana kadınlığımı zirvede yaşatan erkek olduğunu.Ve sabaha kadar 7 kere boşaldigini vs.Ona o kadar hayranım ki..Tecrübe konuşuyor.özel hissettirebiliyor.Ona olan hayranlığım sadece zekasına veya hitabetine değil sahip olduğu o tükenmek bilmeyen enerjiye ve her temasımızda dünyayı durdurabilme gücüne.Sabahın ilk ışıklarına kadar süren o unutulmaz anlar vs..Kimse onun gibi yapamaz.

Yeni biride medreseli hafız mıydı? Konu uçtu iyice asdfkah
Evet oydu yeni biri.Aslinda diğer konuşmaları düzgün normal eski karısı hakkında çok detay vermeseydi keske.

Berbat seks hayatı yok adamın daha önceki konumda anlatmıştım çok iyi olduğunu bana kadınlığımı zirvede yaşatan erkek olduğunu.Ve sabaha kadar 7 kere boşaldigini vs.Ona o kadar hayranım ki..Tecrübe konuşuyor.özel hissettirebiliyor.Ona olan hayranlığım sadece zekasına veya hitabetine değil sahip olduğu o tükenmek bilmeyen enerjiye ve her temasımızda dünyayı durdurabilme gücüne.Sabahın ilk ışıklarına kadar süren o unutulmaz anlar vs..Kimse onun gibi yapamaz.

Neden böyle olmayan şeyler yazıyorsun? Sabaha kadar 7 kere boşaldı ne alaka. Sabahın ilk ışıklarına kadar falan. Çok wattpad denen yerde erotik içerikli yazı okuyorsun.

Evet oydu yeni biri.Aslinda diğer konuşmaları düzgün normal eski karısı hakkında çok detay vermeseydi keske.
O detay verse ne olcak sizin sabaha kadar 7 kez seks yaptığınızı idda eden birisiniz sonuçta yaşadığınız ilişkide etik ahlak kavramları belli.

Neden böyle olmayan şeyler yazıyorsun? Sabaha kadar 7 kere boşaldı ne alaka. Sabahın ilk ışıklarına kadar falan. Çok wattpad denen yerde erotik içerikli yazı okuyorsun.
Zaten geceden sabaha 7 saat var asgagag s

Zaten geceden sabaha 7 saat var asgagag s

Kendi uyduruyor mantıksız mantıksız şeyler. Sırf adam buraları okusun, rezalet çıksın diye. Övmek için yapıyor galiba, Bak seni övdüm, kötülemedim diye.

Seks hayatım başlamadan bitti ya bu konu yüzünden.

50 yaşında bir adamın gecede 7 defa Viyanayı kuşatmasından daha mantıklısı ikinizin de rakamlarla aranızın kötü olması hatta sayı saymayı bilmiyor olmanızdır.

İğrenç bir insansın ya. Eger gercekten sana böyle davranıyorsa çok iyi etmiş bak gerçekten. Umarım sallamıyosundur. Bu kadar rezil bir insansındır. Şu igrencliklerinle daha da aşağılanacagın durumları yaşarsın. Karakterin yok, gururun yok ,ahlak, etik kavramın yok. Aklın zaten hiç yok. Parasıyla bu işi yapanlar senden kat kat üstün. Yani o kadar kötü durumdasın. Azmış kudurmuştan beterdir sözünün direk örneği sensin.

Bakire Meryem’i kendine seks kölesi yapmış herif

O benimle eğlendi imamın kızıyla evlenecek.Ben de hafızla evlenemez miydim
İsterseniz kilise papaziyla da evlenirsiniz de secimlerinizin arasindaki ucurum biraz ilginc.

7 sefer hunharca sevisen yerli Rocco Siffredi'den 8 yil vajinismuslu eşini bekleyen hocaya giden yol.

Wattpad hiç okumuyorum.Onun normaldeki o yüksek enerjisini,beni kadınlığımın zirvesine çıkaran o performansını çok iyi biliyorum zaten ona bu denli bağlanmamın temelinde bu derin ten uyumu yatıyor.O soğutmak için öyle oldu dediğim de doğru yani.Onun yetersizliği değil,aksine ne kadar stratejik davrandığının bir kanıtı.Ben onun gibi birini bulamayacağım için ondan vazgeçmiyordum.Beni kendinden soğutmak, o güçlü çekimi kırmak için bilinçli olarak sergilediği bir uzaklaştırma oyunuydu bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X