• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Berbat seks hayatı yok adamın daha önceki konumda anlatmıştım çok iyi olduğunu bana kadınlığımı zirvede yaşatan erkek olduğunu.Ve sabaha kadar 7 kere boşaldigini vs.Ona o kadar hayranım ki..Tecrübe konuşuyor.özel hissettirebiliyor.Ona olan hayranlığım sadece zekasına veya hitabetine değil sahip olduğu o tükenmek bilmeyen enerjiye ve her temasımızda dünyayı durdurabilme gücüne.Sabahın ilk ışıklarına kadar süren o unutulmaz anlar vs..Kimse onun gibi yapamaz.
Hafta sonu gelsin git seviş bi rahatla sen.
Seks hikayeleri sayfalarına çevirdin burayı.

Wattpad hiç okumuyorum.Onun normaldeki o yüksek enerjisini,beni kadınlığımın zirvesine çıkaran o performansını çok iyi biliyorum zaten ona bu denli bağlanmamın temelinde bu derin ten uyumu yatıyor.O soğutmak için öyle oldu dediğim de doğru yani.Onun yetersizliği değil,aksine ne kadar stratejik davrandığının bir kanıtı.Ben onun gibi birini bulamayacağım için ondan vazgeçmiyordum.Beni kendinden soğutmak, o güçlü çekimi kırmak için bilinçli olarak sergilediği bir uzaklaştırma oyunuydu bu.
GUkFuMjWMAAbBAq.webp

koca adayın görücü usulü olduğunuz için sana her şeyi açık açık anlatıyor. Senin de ona her şeyi açık açık anlatacağını umuyordur. Hatta senin anlatacak hikayen olmadığını düşünüyordur.
Sabahlar olmasın, 3 5 7 hesabı yaptığını duysa herkese afişe eder. Ama şöyle olursa sen kimseye bunları anlatmadan evlenir kumar oynarsan sonra sorun çıkmazsa bir ihtimal. Çıkarsa yine uğraşır durursun.

Wattpad hiç okumuyorum.Onun normaldeki o yüksek enerjisini,beni kadınlığımın zirvesine çıkaran o performansını çok iyi biliyorum zaten ona bu denli bağlanmamın temelinde bu derin ten uyumu yatıyor.O soğutmak için öyle oldu dediğim de doğru yani.Onun yetersizliği değil,aksine ne kadar stratejik davrandığının bir kanıtı.Ben onun gibi birini bulamayacağım için ondan vazgeçmiyordum.Beni kendinden soğutmak, o güçlü çekimi kırmak için bilinçli olarak sergilediği bir uzaklaştırma oyunuydu bu.

Kızım senin halin durumun çok kötü durumda. Allah ailene sabır versin. İnşallah bu halinin tedavisi vardır. Artık ya hastanede yatarak ya ilaç içerek zar zor toparlarsın.

Bütün gün bu konuda güldüm eğlendim ama yani artık pes ediyorum. Rabbim senin gibilerle kimseyi karşılaştırmasın.

Beni kuruttun artık, ilk sevişmemde bu yazdıkların aklıma gelecek. Sabahın ilk ışıklarına kadar güleceğim.

Yahu kapıyı açtı öpüşmeye başladık ve boşaldı dedin, bunu nasıl bilinçli yapacak? Bu komutu kim kime veriyor peh .

koca adayım görücü usulü olduğunuz için sana her şeyi açık açık anlatıyor. Senin de ona her şeyi açık açık anlatacağını umuyordur. Hatta senin anlatacak hikayen olmadığını düşünüyordur.
Sabahlar olmasın, 3 5 7 hesabı yaptığını duysa herkese afişe eder. Ama şöyle olursa sen kimseye bunları anlatmadan evlenir kumar oynarsan sonra sorun çıkmazsa bir ihtimal. Çıkarsa yine uğraşır durursun.
O kadar da açık anlatılmaz yahu ben anlatmam asla.Benim ona dediğim tek şey eskileri açma bitti gitti

Ablacım doktor kontrollerini aksatma, ilaçlarını düzenli kullan. Anksiyete böyle bir şey değil. Belli ki başka bir rahatsızlığın var. Sana da çevrendekilere de yazık bak.

Berbat seks hayatı yok adamın daha önceki konumda anlatmıştım çok iyi olduğunu bana kadınlığımı zirvede yaşatan erkek olduğunu.Ve sabaha kadar 7 kere boşaldigini vs.Ona o kadar hayranım ki..Tecrübe konuşuyor.özel hissettirebiliyor.Ona olan hayranlığım sadece zekasına veya hitabetine değil sahip olduğu o tükenmek bilmeyen enerjiye ve her temasımızda dünyayı durdurabilme gücüne.Sabahın ilk ışıklarına kadar süren o unutulmaz anlar vs..Kimse onun gibi yapamaz.
Oldu ki buraları okursa, bak seni nasıl anlatıyorum falan diye mi saçmalıyorsun bu kadar?
Yani sen gerçekten yazdıklarını yaşasan, böyle anlatmazsın. O kadar içi boş dile vurma yaşıyorsun.
Sen evden zor çıkan kzı, kaç gece sabaha kadar durun bu adamın evinde de 7 kere boşaldı?
Cidden kafan gidik.
Bu son yorumlarında emin oldum.
Allah şifa versin.

Yahu kapıyı açtı öpüşmeye başladık ve boşaldı dedin, bunu nasıl bilinçli yapacak? Bu komutu kim kime veriyor peh .
O kendini ayarlıyor istese kendini tutardı.Bana gıcıklık olsun diye öyle yaptı.

Ben de bu son yazdıklarınızdan sonra baya baya ağır hasta olduğunuza emin oldum. Allah şifa versin. Aileniz varsa eğer onlara da sabır diliyorum.

Oldu ki buraları okursa, bak seni nasıl anlatıyorum falan diye mi saçmalıyorsun bu kadar?
Yani sen gerçekten yazdıklarını yaşasan, böyle anlatmazsın. O kadar içi boş dile vurma yaşıyorsun.
Sen evden zor çıkan kzı, kaç gece sabaha kadar durun bu adamın evinde de 7 kere boşaldı?
Cidden kafan gidik.
Bu son yorumlarında emin oldum.
Allah şifa versin.
Tabii siz hiç bu kadar yaşamayamadığınız için size fazla geliyor

Kimse onun gibi yapamaz mı ahahahahhahahahahha

Tabii siz hiç bu kadar yaşamayamadığınız için size fazla geliyor

Yaşamak ne mümkün canım.
Seninki ermiş zaten. Her şeyi insanların yüzüne bakarak anlıyor falan.
Böyle bir zat 7 kere de sevişir bir gecede. 7 de bir keramet vardır muhakkak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X