- Emoji Skoru
- 29.565
- Puanlar
- 1.123
Mesaj atamıyorum bana yazarsan görebilirsin o yakışıklıyıUgruna bu kadar detaylar verip konular actıgı adam yakısıklı mı bari elemanı merak ettim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj atamıyorum bana yazarsan görebilirsin o yakışıklıyıUgruna bu kadar detaylar verip konular actıgı adam yakısıklı mı bari elemanı merak ettim![]()
Etme anam etmeUgruna bu kadar detaylar verip konular actıgı adam yakısıklı mı bari elemanı merak ettim![]()
İnanın ne konu sahibi ne de adam sizin kadar umursamıyor. Adam burada kendi jakkında yazıldığını biliyor, konu sahibi defalarca uyarıldı. Sonuç? Adamın bi gecede 7 kez boşaldığını öğrendikBu konu devam etse belki adam işinden olacak. Bu konu sahibine patlayacak
İyi dr a gitsin o zaman burda kimse dr değil konularında nasıl yiyiştiğini ballandıra ballandıra anlatirken hiç çökûk değil maşallahSiz hiç çökkünlük yaşadınız mı?
Ben boşanma aşamasında yaşadım. Aldatılınca yaşadım.. doğru düşünemiyorsun. Her şeyi boşveriyorsun. Psikoloji vs kalmıyor.
Konu sahibini asla ahlaken savunmuyorum. Her konuda kendine çok büyük kötülük yapıyor. Ama psikolojisi bitik bir kadının da adliyelerde, savcılıkta uğraşmasını veya darp şiddet görmesine seyirci ben kalamam.
Bundan sonrasi onda. Bu adam işten kovulma nedeni konu sahibi olursa belki olay sadece savcılıkla sınırlı kalmaz. Demek istediğimi bence anladınız.
O yüzden hepimizin konu sahibine az çok yardım etmesi lazım. Çünkü durumu çok iyi değil.
O erkek de zor durumda kalabilir. Evet adamin karakteri leş, ama sonucta karsilikli rizayla yasadigi ozel hayati carsaf carsaf herkesin dilinde. Dediginiz gibi belki isinden olabilir, ya da yukarida dendigi gibi ailesine/akrabalarina hatta evlenecegi kiza haber gidecek.Benim psikolojisi bitik bir kadının bir de bir erkek tarafindan belki zor durumda bırakılacak olması umrumda.
Ettigime edeceğime pisman oldum….Etme anam etme![]()
Dedik sana. Hic laf dinlemiyorsun kiEttigime edeceğime pisman oldum….
Bakın karşıdaki kişinin tüm bilgileri bulunmuş.Yardımlık bir şey yokki. 2026 yılındayız, bu üye 2023ten beri adama takılmış. Sosyal medya hesapları açmış, başkalarına ait sahte hesaplar açmış, adama ait sahte hesap açmış. Burada adamı bile bile tarif ediyor bulalım diye.
Adama kaç kez yazılmış. Adam az çok ne olduğunu biliyordur. İstese bu konuya çözüm bulurdu. Veya sayfasında, Şahsım adına sosyal medyada yazılanlar doğru değildir yazardı.
Bir erkeğin bir kadına rahatsızlık vermesi ile bir kadının bir erkeğe rahatsızlık vermesi aynı şey değil. Bir kadın bir erkeğe en fazla internet ortamında rahatsızlık verebilir. Ama erkek için aynı şey geçerli değil, bir erkek çok ciddi şekilde hem kadına hem kadının ailesine kalıcı zarar verebilir.
Konuyu açan kişi milli eğitim bakanlığına bağlı bir devlet okulunda ücretli öğrenmiş. Aklı vardır ki orada çalışıyor. Düzenli derslerine giriyor.
Ben doğrusu adamın her şeyden haberdar ve artık normal karşıladığını düşünüyorum. Adamın hesabında akrabaları ekli, burdan bir manyak çıksa sizin yeğeniniz/kardeşiniz elin kızına bunu bunu yapmış utanmazlar diye rezalet çıkartabilir. Ama karşılıklı rahatlar.
Çok gereksiz duyar kasıyorsunuz. Karşımızda mağdur bir kadın yokBakın karşıdaki kişinin tüm bilgileri bulunmuş.
Yetmedi burada adamın bilgisini bana at diye nice üye yazmış.
Mesajları gördüm. Bir ifşa oldu çoğu üye çanak tuttu.
Ben açıkçası sadece kendimden sorumluyum. Millet goygoy yapacak diye konu sahibi güme gidiyor. Ben buna ahlaken tepki gösterdim.
Buna seyirci kalamadım olay bu. Yoksa konu sahibinin yaptığı inanılmaz hatalar var.. konularina da sonradan baktım. Gerçekten iyi durumda değil.
Ama bu kadın bu adama takıntılı diye biz kadınlar olarak onu zor durumda bırakamayiz.
Bir ifşa oldu çoğu kişi bilgileri istemiş. Halbuki orada arkadaşlar ifşa yapmayalım denmeliydi.
Bundan sonra kim burada güvenip konusunu yazar ki?
Bazı üyeler ifşa için özel çaba sarf etmiş. Ve bilgileri ahlaken yanlış olmasına rağmen yaymış.
Çok üzücü.. Bu site için çok üzücü.
@Katibin Ruhu dünden beri nargileci muhabbetini merak ediyorum sevabına linkleyinYa Katip sen buna mı demiştin ananasa benziyor diye yoksa nargileciye miydi?

+on bin.Adam neden işinden olmasın mesela? Çoku doğru yaptığı bu dediğinizi konularda milyon kez yazdik geldi gene çarşaf çarsaf anlatti neyine üzülücem bunun onun amacı zaten adamî rahatsiz etmek bu şekilde 2 güne gelir üzülme boşa
Nerde?hafız dediği adamın ss’ne denk geldim adam ben gayım diyor![]()
Benim psikolojisi bitik bir kadının bir de bir erkek tarafindan belki zor durumda bırakılacak olması umrumda.
Konu sahibi sizce sağlıklı düşünüyor mu?
Ben tüm yorumları okumadım. Son 10 sayfaya baktım. Psikolojisi gitmiş. Hala kendisiyle alanen alay eden üyelere kendini aklama peşine düşmüş.
Konuyu kapat diyorum, burada bana kimse inanmadı diyor. Buradaki yüzünü görmediği üyelerin düşünceleri bile kendini tehlikeye atmaktan önemli..
Sizce sağlıklı bir ruh hali mi bu?
Bu konu devam etse belki adam işinden olacak. Bu konu sahibine patlayacak.
Bakın karşıdaki kişinin tüm bilgileri bulunmuş.
Yetmedi burada adamın bilgisini bana at diye nice üye yazmış.
Mesajları gördüm. Bir ifşa oldu çoğu üye çanak tuttu.
Ben açıkçası sadece kendimden sorumluyum. Millet goygoy yapacak diye konu sahibi güme gidiyor. Ben buna ahlaken tepki gösterdim.
Buna seyirci kalamadım olay bu. Yoksa konu sahibinin yaptığı inanılmaz hatalar var.. konularina da sonradan baktım. Gerçekten iyi durumda değil.
Ama bu kadın bu adama takıntılı diye biz kadınlar olarak onu zor durumda bırakamayiz.
Bir ifşa oldu çoğu kişi bilgileri istemiş. Halbuki orada arkadaşlar ifşa yapmayalım denmeliydi.
Bundan sonra kim burada güvenip konusunu yazar ki?
Bazı üyeler ifşa için özel çaba sarf etmiş. Ve bilgileri ahlaken yanlış olmasına rağmen yaymış.
Çok üzücü.. Bu site için çok üzücü.
Kimin duyar kastığını o adam işten olup konu sahibini mağdur edince umarım görmeyiz.Çok gereksiz duyar kasıyorsunuz. Karşımızda mağdur bir kadın yok
4 yada 5. sayfada olması lazımNerde?
İşte olmayacak öyle bir şey. Olacak olsa şimdiye kadar olurdu. Adamın da umrunda değil konu sahibinin deKimin duyar kastığını o adam işten olup konu sahibini mağdur edince umarım görmeyiz.
Kimin duyar kastığını o adam işten olup konu sahibini mağdur edince umarım görmeyiz.
Umarım bir sıkıntı olmaz konu sahibi için tek temennim bu.İşte olmayacak öyle bir şey. Olacak olsa şimdiye kadar olurdu. Adamın da umrunda değil konu sahibinin de
Ha ahahahaha4 yada 5. sayfada olması lazım