• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Başlangıç Mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Katibin Ruhu dünden veri nargileci muhabbetini merak ediyorum sevabına linkleyin :süslü:

+on bin.
Ya konu başlığını hiç hatırlamıyorum bir şey hatırlarsam atarım, gözü açılmamış yavru ceylan kızımız öyle yakışıklı böyle yakışıklı diyince resim at demiştik güvendiğin birine özelden sanırım @Khomyuk’ atmıştı.

İkna edebildik mi über yakışıklı değilde yurdum nargileci bebesi olduğuna , tabikii hayır.

Çok tatlı düşünüyorsunuz ama kadın gayet aklı başında. Adamla tanıştığında zaten ilk kendisi adım atıyor adama, kadın o zaman 29-30 yaşında. Üniversite okumuş+formasyon almış+evlenmiş+boşanmış gayet hayatın içinde birisi. Şuan 32-33 var bu kadın. İlahiyat mezunuymuş, mebte ücretli öğrenmiş.

Böyle anasının babasının evden zor çıkmasına müsade ettiği, tüm hayatı ev okul olan birisi olsa ben doğrusu bu adam bu kızı evlilik vaadiyle kandırmış derdim. Ama değil yani. Kadın gayet aklı yerinde.

Bu arada bu ifşa konusu daha geçen yıl olmuş. Hatta adamla birebir görüşülmüş. Adam istese kırk kere bu bilgileri sildirir üstüne kadına bir iki kez bağırıp bu konuyu kapatırdı.

Mesela kendim adıma örnek vermem gerekirse, benim hakkımda internette bir sitede gerçek veya gerçekdışı şeyler yazılmış olsa, bana kendi ailemin ekli olduğu instagram hesbaımdan biri Bak hakkında bunlar yazılmış diye yazsa tek bir mesajla bu yazılanlar gerçek değil deyip geçiştirmem. Mesajı kişiyi de sorgularım siz kimsiniz? Nerden okudunuz neler yazılmış? Bu site neyin nesi? Hepsini sorgularım. Çoktan savcılığa gider veya siteyle iletişime geçer bir şekilde her şeyi sildirirdim.
Birinin kocası bastıydı burayı ya. Gökhan'dı adamın adı unutamıyorum. Kadın aylarca evliliğini yazdı, adamı kötüledi, en son şiddet uyguladığını da yazdı. Adam diyor ki bi mahallenin köpeği ile aldatılmamış, herkese yazmış kadın falan. Kendine hayvan diyen birinden de şikayetçi olacaktı naptı bilmiyorum. Bu dersanecinin de çok umrunda olsa şimdiye yanmıştı ortalık kaç ay oldu bu ilk değil ki.

ne kaçırdım diye bakmak için gözlerimi çıkardım, ancak 4. sayfaya geldim.

bu kadın tarihçiyle mi? hafızla mı? dershane hocasıyla mı ? imamla mı ?

hafız dediği adamın ss’ne denk geldim adam ben gayım diyor 😱
Konuyu başından beri takip eden arkadaşlar, konuyu bu kadar sayfa sürdürdüğünüz için bana da açıklama borçlusunuz
Bunu hafız olan kişi yazmamış ki. Bir üye makara yapmış orda.

Çok üzücü.. Bu site için çok üzücü.
Ifsa olayi asla savunulacak bir sey degil ama bu sitede ilk kez olan bir sey de degil. Anonim platformda olsak da kendimiz veya baskalari hakkinda cok detayli ve spesifik bilgileri rahatca yaziyorsak ifsa ihtimali her zaman var. Burasi kurtlar sofrasi 😅

Sadece kk icin degil, internette anonim yazdigimiz her yerde haddinden fazla ozel bilgi paylasirsak birileri bulur cikarir. Konu sahibi neredeyse kendi verdi her bilgiyi, ustelik sayfalarca ifsa edilmesiyle ilgili yazildigi halde umursamadi. Ifsa edilen kisi kendisi rahatsiz degil yani.

Simdi siz eski esinizin calistigi yerden yasadigi şehre, ozelliklerine, meslegiyle ilgili detaylara, katıldığı mesleki etkinliklere kadar her seyi yazsanız ve birisi adami bulsa cok sasirtici olur mu? Olmaz. Bu yayilsa -ki bu kısım dogru degil burada size hak veriyorum- ve bunu bilseniz cingar cikarmaz misiniz?

Umarım bir sıkıntı olmaz konu sahibi için tek temennim bu.
2025ts bizde minnoş minnoş akıllar verdikz
2026 bitiyor kadın aynı yerde.
Ki geçen sene bi üye dershaneye ulaştı. Umrumda değil ki yine yaptı.
Bazen de insanlar hak ettiklerini yaşarlarz

Ifsa olayi asla savunulacak bir sey degil ama bu sitede ilk kez olan bir sey de degil. Anonim platformda olsak da kendimiz veya baskalari hakkinda cok detayli ve spesifik bilgileri rahatca yaziyorsak ifsa ihtimali her zaman var. Burasi kurtlar sofrasi 😅

Sadece kk icin degil, internette anonim yazdigimiz her yerde haddinden fazla ozel bilgi paylasirsak birileri bulur cikarir. Konu sahibi neredeyse kendi verdi her bilgiyi, ustelik sayfalarca ifsa edilmesiyle ilgili yazildigi halde umursamadi. Ifsa edilen kisi kendisi rahatsiz degil yani.

Simdi siz eski esinizin calistigi yerden yasadigi şehre, ozelliklerine, meslegiyle ilgili detaylara, katıldığı mesleki etkinliklere kadar her seyi yazsanız ve birisi adami bulsa cok sasirtici olur mu? Olmaz. Bu yayilsa -ki bu kısım dogru degil burada size hak veriyorum- ve bunu bilseniz cingar cikarmaz misiniz?
Zaten bilerek açık adres verdi.
Net bilgilerle kendisi o yolu açtı.
Kimse ifşa etmedi yani kendisi ifşa etti bilerek adamı

Ya konu başlığını hiç hatırlamıyorum bir şey hatırlarsam atarım, gözü açılmamış yavru ceylan kızımız öyle yakışıklı böyle yakışıklı diyince resim at demiştik güvendiğin birine özelden sanırım @Khomyuk’ atmıştı.

İkna edebildik mi über yakışıklı değilde yurdum nargileci bebesi olduğuna , tabikii hayır.
Bi kaç kişiye daha atmıştı evet/
Ama o çocuk mesela cidden bunun yanında best model kaldı

Çok tatlı düşünüyorsunuz ama kadın gayet aklı başında. Adamla tanıştığında zaten ilk kendisi adım atıyor adama, kadın o zaman 29-30 yaşında. Üniversite okumuş+formasyon almış+evlenmiş+boşanmış gayet hayatın içinde birisi. Şuan 32-33 var bu kadın. İlahiyat mezunuymuş, mebte ücretli öğrenmiş.

Böyle anasının babasının evden zor çıkmasına müsade ettiği, tüm hayatı ev okul olan birisi olsa ben doğrusu bu adam bu kızı evlilik vaadiyle kandırmış derdim. Ama değil yani. Kadın gayet aklı yerinde.

Bu arada bu ifşa konusu daha geçen yıl olmuş. Hatta adamla birebir görüşülmüş. Adam istese kırk kere bu bilgileri sildirir üstüne kadına bir iki kez bağırıp bu konuyu kapatırdı.

Mesela kendim adıma örnek vermem gerekirse, benim hakkımda internette bir sitede gerçek veya gerçekdışı şeyler yazılmış olsa, bana kendi ailemin ekli olduğu instagram hesbaımdan biri Bak hakkında bunlar yazılmış diye yazsa tek bir mesajla bu yazılanlar gerçek değil deyip geçiştirmem. Mesajı kişiyi de sorgularım siz kimsiniz? Nerden okudunuz neler yazılmış? Bu site neyin nesi? Hepsini sorgularım. Çoktan savcılığa gider veya siteyle iletişime geçer bir şekilde her şeyi sildirirdim
Dediğim gibi ben konuda ifşa olduğunu yeni gördüm. Goygoy yapılıyor sanıyordum sonra bir baktım bazi üyeler adamın bilgilerini mesajla bana at bana at diyor. Sonra adamla ilgili konuşmalar dönüyor. Çalıştığı yer vs. Dedim ifşa olmuş.

Gene de dediğimin arkasındayım. Kim bu ifşayı başlatmış ise yazıklar olsun. Kimseye yaymamaliydi. Bir de adama mesaj atılmış. O adam konu sahibine bir şey yapsa ne olacak?

Ben 39 yaşındayım. Ülkemizde artık çok dikkatli olmamız lazım. Devir önceki yıllar gibi değil. Erkekler flört etmek istediği kız yüz vermedi diye öldürüyor. 5 yıl yatar çıkarım diyor.

Dikkatli olmamız lazım.

Umarım adam dediğiniz gibi bu tüm konuları sildirir. Özel durumlarda konular silinebilir diye biliyorum. Mesela can güvenliği durumu vs. Bence de konular silinse iyi olur.

Birinin kocası bastıydı burayı ya. Gökhan'dı adamın adı unutamıyorum. Kadın aylarca evliliğini yazdı, adamı kötüledi, en son şiddet uyguladığını da yazdı. Adam diyor ki bi mahallenin köpeği ile aldatılmamış, herkese yazmış kadın falan. Kendine hayvan diyen birinden de şikayetçi olacaktı naptı bilmiyorum. Bu dersanecinin de çok umrunda olsa şimdiye yanmıştı ortalık kaç ay oldu bu ilk değil ki.

Ayol, dershaneci 50 yaşında kocaman adam. Öyle genç kızların sevgilisi olacak 30larında biri değil. Hesabı herkese açık, böyle toplu etkinliklere katılan birisi. Hakkında konuşulmasından demek rahatsız değil.

Başkası olsa, çalıştığı yer açısından kötü olur vs der gerçekten yazıları sildirirdi.

Bizim üniversitede bir prof vardı 45-50 yaşındayken yarı yaşındaki kızı yanından ayırmazdı götle don gibiydiler. Gözümüze gözümüze soktular ilişkilerini, hiç utanmadılar, rahatsız olmadılar. Tuvalet hariç her an yan yanaydılar. Bence dershanecinin de umrunda değil.

Dediğim gibi ben konuda ifşa olduğunu yeni gördüm. Goygoy yapılıyor sanıyordum sonra bir baktım bazi üyeler adamın bilgilerini mesajla bana at bana at diyor. Sonra adamla ilgili konuşmalar dönüyor. Çalıştığı yer vs. Dedim ifşa olmuş.

Gene de dediğimin arkasındayım. Kim bu ifşayı başlatmış ise yazıklar olsun. Kimseye yaymamaliydi. Bir de adama mesaj atılmış. O adam konu sahibine bir şey yapsa ne olacak?

Ben 39 yaşındayım. Ülkemizde artık çok dikkatli olmamız lazım. Devir önceki yıllar gibi değil. Erkekler flört etmek istediği kız yüz vermedi diye öldürüyor. 5 yıl yatar çıkarım diyor.

Dikkatli olmamız lazım.

Umarım adam dediğiniz gibi bu tüm konuları sildirir. Özel durumlarda konular silinebilir diye biliyorum. Mesela can güvenliği durumu vs. Bence de konular silinse iyi olur.
Arkadaşım anlamıyor musun kimse ifşa falan başlatmadı kendi zaten isimlerle yazdı kabak gibi hey Allahım yaaa

Dikkatli olmamız lazım.

Bu arada siz gördünüz mü bu kişileri? İsterseniz paylaşabilirim sizinle.

Dikkatli olmamız lazım.

Aaaay sıktı gerçekten bu bomboş duyarınız. Bizden talebiniz nedir sizin tam olarak?

Bakın karşıdaki kişinin tüm bilgileri bulunmuş.

Yetmedi burada adamın bilgisini bana at diye nice üye yazmış.

Mesajları gördüm. Bir ifşa oldu çoğu üye çanak tuttu.

Ben açıkçası sadece kendimden sorumluyum. Millet goygoy yapacak diye konu sahibi güme gidiyor. Ben buna ahlaken tepki gösterdim.

Buna seyirci kalamadım olay bu. Yoksa konu sahibinin yaptığı inanılmaz hatalar var.. konularina da sonradan baktım. Gerçekten iyi durumda değil.

Ama bu kadın bu adama takıntılı diye biz kadınlar olarak onu zor durumda bırakamayiz.

Bir ifşa oldu çoğu kişi bilgileri istemiş. Halbuki orada arkadaşlar ifşa yapmayalım denmeliydi.

Bundan sonra kim burada güvenip konusunu yazar ki?

Bazı üyeler ifşa için özel çaba sarf etmiş. Ve bilgileri ahlaken yanlış olmasına rağmen yaymış.

Çok üzücü.. Bu site için çok üzücü.
Merhaba,
duyarlılığınızı anlıyor hak veriyorum.

Üyenin konularına goy goy yapmak için girildiği kısmına da katılıyorum, 46 sayfa 910 küsür mesaj arasında birçok “offf senin konularında sıktı” “ hala bu konu mu höffff” mesajı bulabilirim, hem hayal dünyasını yazıyor hem trolllüyor denilip de üyeyi yorumlarıyla beslemek, topiğini ilk sayfa ilk sıraya taşımak KK’da bir gelenek haline dönüştü.

Bunlarda haklısınız lakin konu sahibi konularına yazıldıkça daha fazla bilgiyi isteyerek veriyor, meraketme’yi de içine katarak genel yazayım bazı üyelerimiz vardır ki sağ olsunlar sitede ilgi görebilmek için kendilerine ait olmayan topiklere bile ilişkisini yazar, bu üyemiz de sağ olsun birkaç gündür kadın-erkek ilişkilerine dair topiklere kendi ilişkisini de yazdı hatta bu yüzden şikayet bile edildi.

Bende sizin gibi psikolojisinin iyi olmadığını düşünüyordum ama öyle olmadığını anladım, ne yazdığını gayet iyi biliyor, üyeliği iptal etti ama takipte.
Gerçekten rahatsız olsaydı kendisi konuyu kapattırırdı, onun yerine bir süre üyelik iptali yapıp siteyi takibe devam ediyor, sular durulunca tekrar aktif oluyor.

Genel olarak topiklerde uyarılara rağmen devam eden bir tartışma, içerik silme, reklam, erkek üyelik konusu vb olmadıkça veya konu sahibi talep etmedikte topik kapatmıyoruz, bu sebeple üzgünüm ki konu kapatma talebi konu sahibinden gelmediği için kapanmayacak fakat bdvde kalması da geyiklerin bitmeyeceği anlamına geldiğinden konuyu taşıyacağım.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X