- Emoji Skoru
- 2.695
- Puanlar
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar üyeden kimse yanlış yapıyorsun bu kadar ayrıntı yazma demedi. Ben şansa baktım ki adam ifşalanmış. Bilsem önceden konuya bakardım.
Herkes goygoy yaptı. Bir siz bir ben dedik. Yahu cimere yazmışlar. Yazık ya..
Herkes goygoy yaptı. Olan konu sahibine olacak.
Neyse bu sitede bu nickle durmaması lazım.
Umarım gereken dersi alır. İnşallah adamın işine bir şey olmaz. Yoksa konu sahibiyle bu adam çok ciddi uğraşacak.
@Mune konuyu kapatsa keşke.. konu sahibine çok üzüldüm psikolojisi iyi değil çünkü.
Daha önce de yaptıydı. O zaman dedim ki geri gelecek bu, çünkü duramaz. Yine gelecek.Biz deyince üyelik iptali yaptı demek ki kendisi düşünemiyor. Doktor ilaç vermek istemiş kabul etmemiş. Tekrar gidip durumunu tam olarak anlatıp ona göre bir tedaviye başlanmalı. Birdaha gelirse de yok şurada yaşıyorum yok kaşı gözü şöyle biriydi mesleği şuydu diye her şeyi açık edip kalplerimiz birbirimizde atıyordu gibi edebi sözler yazmazsa iyi olur
Kendi hesabini miBir insta hesabı yazmıştı diğer sayfalarda
Kendi hesabini mi
Adamin hesabi elden ele geziyor masallah da konu sahibi ne cesaretle kendini de ifsalamis, cok ilginc. Ustelik daha önce adama ulaşıldığını da bilerek.
İnstasına kadar adına işyerine kadar biliniyorsa fecaat. Ben fotoğrafını gördüm dün sadece gerisini merak etmedim . Önceki yıllarda da saçma ifşalar oldu sonuçları iyi olmadı. Konu sahibi umarım bir daha siteye gelmez, ha gelirse de bu adamdan bahsetmesin artık.Burada anonim takılıyoruz. Yıllardır üyeliği olup ne şehrini ne mesleğini paylaşmayan üyeler bile var. Sen hem kendini hem anlattığın kişiyi açık ettin. Böyle şeyler yapma senin başın ağrır. Böyle böyle olay yaşadım diye anlat geç. Yok burada çalışıyor yok kaşı gözü şöyle. Bu kadar detaya gerek yok @meraketme
Cimere yazmışlar. O adam o dershaneden atılırsa konu sahibini mahveder. Neler yapar düşünemiyorum. O yüzden mesaj attım.Ya psikolojisi gayet yerinde. Aklı başında birisi. Adam bunu her yerden engellemiş, böyle yazılar yazıp adam buna ulaşsın diye uğraşıyor.
Böyle aşk sözleri paylaşan hesaptı pek fazla incelemedim fakat hesabı gizlemiş az önce baktım. Gizlemesi iyi oldu. Keşke bu kadar detay vermeseydi. Yönetim bazı yorumları düzenleyebilir belki talep edilse.Kendi hesabini mi
Adamin hesabi elden ele geziyor masallah da konu sahibi ne cesaretle kendini de ifsalamis, cok ilginc. Ustelik daha önce adama ulaşıldığını da bilerek.
Biz vicdanen görevimizi yaptık.Biz deyince üyelik iptali yaptı demek ki kendisi düşünemiyor. Doktor ilaç vermek istemiş kabul etmemiş. Tekrar gidip durumunu tam olarak anlatıp ona göre bir tedaviye başlanmalı. Birdaha gelirse de yok şurada yaşıyorum yok kaşı gözü şöyle biriydi mesleği şuydu diye her şeyi açık edip kalplerimiz birbirimizde atıyordu gibi edebi sözler yazmazsa iyi olur
Adam neden işinden olmasın mesela? Çoku doğru yaptığı bu dediğinizi konularda milyon kez yazdik geldi gene çarşaf çarsaf anlatti neyine üzülücem bunun onun amacı zaten adamî rahatsiz etmek bu şekilde 2 güne gelir üzülme boşa@Mune konu sahibi hesabını pasifleştirdi.
Sana zahmet konuyu kapatabilir misin?
Adamı bulan üyeler var. Adam işinden de olabilir veya adama yazabilirler. Konu sahibi için sıkıntı olabilir.
Konuyu kapatabilir misin? @Mune
Cimere yazmışlar. O adam o dershaneden atılırsa konu sahibini mahveder. Neler yapar düşünemiyorum. O yüzden mesaj attım.
Konu sahibinin psikolojisi iyi değil bence. Hiç iyi değil.
Yooo herkes çok dedi. Her konusunda illaki bir diyen çıktı. Konu sahibi tınlamadıBu kadar üyeden kimse yanlış yapıyorsun bu kadar ayrıntı yazma demedi. Ben şansa baktım ki adam ifşalanmış. Bilsem
+1Adam neden işinden olmasın mesela? Çoku doğru yaptığı bu dediğinizi konularda milyon kez yazdik geldi gene çarşaf çarsaf anlatti neyine üzülücem bunun onun amacı zaten adamî rahatsiz etmek bu şekilde 2 güne gelir üzülme boşa
Siz hiç çökkünlük yaşadınız mı?Adam neden işinden olmasın mesela? Çoku doğru yaptığı bu dediğinizi konularda milyon kez yazdik geldi gene çarşaf çarsaf anlatti neyine üzülücem bunun onun amacı zaten adamî rahatsiz etmek bu şekilde 2 güne gelir üzülme boşa
Konu sahibinin sizce umrunda mi adama yazilmasi?Biz vicdanen görevimizi yaptık.
Artık bundan sonrasi onda. 30 yaşında bir kadın.
Keşke ilaç tedavisi alsaydı. Demek ki psikolojisi çok iyi değil.
Allah yardımcısı olsun. Umarım hiçbir üye adama yazmaz. Bu konu kapanır gider.
Siz hiç çökkünlük yaşadınız mı?
Ben boşanma aşamasında yaşadım. Aldatılınca yaşadım.. doğru düşünemiyorsun. Her şeyi boşveriyorsun. Psikoloji vs kalmıyor.
Konu sahibini asla ahlaken savunmuyorum. Her konuda kendine çok büyük kötülük yapıyor. Ama psikolojisi bitik bir kadının da adliyelerde, savcılıkta uğraşmasını veya darp şiddet görmesine seyirci ben kalamam.
Bundan sonrasi onda. Bu adam işten kovulma nedeni konu sahibi olursa belki olay sadece savcılıkla sınırlı kalmaz. Demek istediğimi bence anladınız.
O yüzden hepimizin konu sahibine az çok yardım etmesi lazım. Çünkü durumu çok iyi değil.
Konu sahibinin sizce umrunda mi adama yazilmasi?
Daha once adama yazılmış.
Bu baslikta yine elden ele gezmis adamin profili. Hatta cimere yazildigi bile soylenmis konu sahibine. Onceki baslikta adama haber gitmis, ya yine yazılırsa adama denmis. Mesaj atarsaniz sonuna emoji koymayin demis mesela dalga gecer gibi.
Butun bu olaylara ragmen konu sahibi adamin sabahin ilk isiklarina kadar yedi seferinden evlenecegi kiz bakire oldugu icin kendisiyle sevismesine kadar her seyi defalarca yazmadan duramadi. Adama ulasilmasi ihtimali umrunda degil.
Benim psikolojisi bitik bir kadının bir de bir erkek tarafindan belki zor durumda bırakılacak olması umrumda.Konu sahibinin sizce umrunda mi adama yazilmasi?
Daha once adama yazılmış.
Bu baslikta yine elden ele gezmis adamin profili. Hatta cimere yazildigi bile soylenmis konu sahibine. Onceki baslikta adama haber gitmis, ya yine yazılırsa adama denmis. Mesaj atarsaniz sonuna emoji koymayin demis mesela dalga gecer gibi.
Butun bu olaylara ragmen konu sahibi adamin sabahin ilk isiklarina kadar yedi seferinden evlenecegi kiz bakire oldugu icin kendisiyle sevismesine kadar her seyi defalarca yazmadan duramadi. Adama ulasilmasi ihtimali umrunda degil.
Ugruna bu kadar detaylar verip konular actıgı adam yakısıklı mı bari elemanı merak ettim![]()