Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben listeden ayrılmak istiyorum.Zaten olduğum yerde kalıyorum.Birde çok yoğunum.Bos yere listeyi meskul etmek istemiyorum.Cok teşekkür ederimberaber ilerliyoruz beraber mutlulugumuzu paylasicaz durmak yok demi sakin durma
![]()
Trbrikleeeer![]()
Yaa sayfanın amacına ulaşması çok iyi değil miii![]()
Canım ben listeden ayrılmak istiyorum.Zaten olduğum yerde kalıyorum.Birde çok yoğunum.Bos yere listeyi meskul etmek istemiyorum.Cok teşekkür ederim ☺
GünaydınGünaydın güzeller
☺☺ buraya 85 leri gören bir hatun bırakıyorum. 85,90 kilom çok mutluyummmm

Rica ederim canim icimden gelen biseysaol canım benim
aynen çok iyi oldu bu tşksbeden hepimizi bu sayfaya toplayıp sağlıklı bir yaşama ilerlememize sebep olduğun için
çok üzüldüm bence devam edebilirsinhepimizin bir duraksaması olabiliyor belki birlikte atlatabiliriz ne dersin
ama vaktim yok yoğunum diyorsan saygı gösteriyorum ama ayrılmanı istemezdim ☺
Rica ederim tamam canim. Bir gun yine zayiflamak istersen gelebilirsin ☺Canım ben listeden ayrılmak istiyorum.Zaten olduğum yerde kalıyorum.Birde çok yoğunum.Bos yere listeyi meskul etmek istemiyorum.Cok teşekkür ederim ☺
Sende harika döndün harika devam ediyorsunTebrik ederim Kızlar harika gidiyorsunuz. Ben söz verdiğim gibi foto attım![]()
Canım yaptıgın bişeyler ters gidiyor gibiBen malesef 68.85 im . Olmuyor