- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin. Oruc en son cocukken tutmustum. Tutamiyorum yani o kadar ac kalmak zor geliyor diyeyim. Size bravo :)Eki Görüntüle 2607357
İyi günler kızlar kızlar bugün niyetliyim
Sahur 4.30
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir tereyağ
Ceviz fındık
Muz Portakal
Maydanoz tere
Saol canım amin olabilir sağlığınızı bir şekilde etkiliyorsa tutmamak lazım miraç kandiliniz mübarek olsun canım bu aradaAllah kabul etsin. Oruc en son cocukken tutmustum. Tutamiyorum yani o kadar ac kalmak zor geliyor diyeyim. Size bravo :)
Afiyet olsun çok güzel devam ediyorsun canımEki Görüntüle 2607407 sekersiz 6. Gün.buralarda iyice sessizleşmiş:))) aslında evde olmamız bize bir fırsat sağlıklı tarifler yapmak adına.... Ben bugün de Rafine şeker tüketmiyorum. Ara öğünüm leblebi ve 125 ml kefir. Icine de maden suyu.
Afiyet olsunC vitamini ve iğde ile ara öğün yapmakcorona belasindan korunmak lazım.
İnternetten baktım neymiş diye. Biz buna innep deriz İsmi değişik ondan çıkaramadımAfiyet olsunİğde nedir acaba hiç görmemiştim
![]()
Aman canım dikkat et kendineGünaydınnnn. Ben erken uyandim. Neden biliyor musunuz çünkü pazar bu saatte park boş. Maskemle 2 tur atıp döneceğim:)
Aynen güzelde olur sevmeyenlerde var neden sevmediğini anlamıyorum ama neyseİnternetten baktım neymiş diye. Biz buna innep deriz İsmi değişik ondan çıkaramadımçok severim
![]()
En sevdiğim yemişlerden biri. Meyve diyemiyorum kuru yemiş gibi ,içi tatlı. :))Afiyet olsunİğde nedir acaba hiç görmemiştim
![]()
Yok hayır innep ya da hünnap değil. Onlar başka. Ben onlarında severim..Bu iğde:) dur resmini bulursam atarimİnternetten baktım neymiş diye. Biz buna innep deriz İsmi değişik ondan çıkaramadımçok severim
![]()
Içi hunnaptan farkliİnternetten baktım neymiş diye. Biz buna innep deriz İsmi değişik ondan çıkaramadımçok severim
![]()
Benim icinde canım cerez kuruyemiş gibi bişeyEn sevdiğim yemişlerden biri. Meyve diyemiyorum kuru yemiş gibi ,içi tatlı. :))