- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ne olsun canım günlük sporu yapmışsın bravoKızlar valla bi kahve içip kendimi attım spora daha az oldu ama zaten yüksek performans temizlik yaptığım için bayağa hareket ettim
100 jumping jack
40 dakika pilates
İp atlayamadım limonlu tarçınlı sularımı içtim :)![]()
Ilk kilona göre cok güzel benceeeGünaydın kızlar
Güncel kilom 84.15![]()
Ay tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin kaç aylık canım yediklerinden kısma tabii ki dengeli sağlıklı beslediğinde hem bebeğine hem sana çok faydalı olurGünaydinnnnn herkese....geçen hafta salıdan beri dikkat etmeme rağmen aynı ciktim tartıda. Sanirim sebebi ödem. 53.8 im bu sabah.yarin sabah tekrar tartılacam bugün bol su icip.belki ödem varsa atarım. Ama 53.8 i kabul edelim bizşöyle bi 53.0 lari görsem
çok kısamıyorum yediklerimden hamile olduğum için. En iyisi egzersiz yapmak sanirim. 1 hafta tam yapamadim. Bu hafta direnc bandi ile bacak ve kol calisacagim. Sizin sonucları merakla bekliyorum :)))
Geç oldu canım işler anca bitti iyi günler diyeyim bende bravo canım böyle devamGünaydın kızlar
Güncel kilom 84.15![]()
Coook sagolAy tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin kaç aylık canım yediklerinden kısma tabii ki dengeli sağlıklı beslediğinde hem bebeğine hem sana çok faydalı olur![]()
En az 2 hafta bozmayınca kolay kolay bozulmadığını farkettim.Kızlar selam geçen hafta 67.2 bu hafta 66.6 çıktım
Ama bugün fena bozdum kayınvalidemler vardı. Yarın tam gaz devam regl dönemindeyim şişkinliğim var malesef
En az 2 hafta bozmayınca kolay kolay bozulmadığını farkettim.ya da hemen toparlaniliyor
Sağsalim dogurda canım varsın kilo al verirsin sonraCoook sagolBenim 6 haftalık. Yeni öğrendim zaten Geçen hafta. Dikkatli besleniyorum. Ama bi 10 kilo alacagim dusunulurse 52 falan olaydim iyiydi
![]()