YENİ BİR BAŞLANGIÇ

20200414_200215.webp

Akşam 18.30
Balık
Salata
Tere maydanoz
Mor lahana
Turşu

Amin canim. Ya doktor ilk 3 ay almana gerek yok dedi. Son 3 ay icin almak dogru falan dedi. Bakalim almayı düşünmüyorum baslarda. O yuzde n bu sayfaya devam :)) sagol canim tekrar iyi dileklerin icin
Bende 4 ay almadım sağlıklı beslenerek sonra hep kontrollü gittim toplam 7 ile bitecekti aslında ama son ay doğumu beklerken çok sıkıldım yedim hep bide bebek hızlı gelişiyo son ay 10 kilo ile bitirdim

Günaydın kızlar
Güncel kilom 84.15 🤗🤗
Süpersin sağlam sağlam geriliyorsun maşaAllah. Ben evde şaşkınlaştım degisik . Sanki hic cikmicaz gibi geliyo adamda hep evde. Ne is eksik oluyo ne mutfak bitiyo :) kendime gelecem artik. Once bir iki tisort filan elden cikarym makasla kesip atayim bu motive veriyrda bana 😁

Günaydinnnnn herkese....geçen hafta salıdan beri dikkat etmeme rağmen aynı ciktim tartıda. Sanirim sebebi ödem. 53.8 im bu sabah.yarin sabah tekrar tartılacam bugün bol su icip.belki ödem varsa atarım. Ama 53.8 i kabul edelim biz 🤭😊 şöyle bi 53.0 lari görsem 💪 çok kısamıyorum yediklerimden hamile olduğum için. En iyisi egzersiz yapmak sanirim. 1 hafta tam yapamadim. Bu hafta direnc bandi ile bacak ve kol calisacagim. Sizin sonucları merakla bekliyorum :)))
hamile oldugunu bilmiyordum tebrik ederim 🤗 hayirli olsun ne kadarlik.

Edit : 6 haftalik öğrendim 😍

hamile oldugunu bilmiyordum tebrik ederim 🤗 hayirli olsun ne kadarlik.

Edit : 6 haftalik öğrendim 😍
Öğreneli 2 hafta falan oldu canım. Tesekkur ederim tebrigin icin 😊😘6 haftalik gibiydi :) ama tabi sayfaya devam edicem çünkü bu surede beslenme önemli. 2 gün biraz çikolata yedim ama bugün toparladım:))

Kahvaltı
Taze soğanlı maydanozlu omlet
Beyaz peynir salatalık ve 1 dilim kızarmış ekşi mayalı ekmek

Yemek:
1 porsiyon zeytinyağlı patlıcan
Yeşil salata ve büyük kase cacık

Ara
2 hurma bir avuç içi fıstık

Bugünde sporum yok ama yarın yapicam inşAllah

-Kilo bildirimleri salı günüdür
-Her hafta eksi olanlar yıldızları toplar :KK66:
-düzenli bildirim yapmayanları silerim