- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim. Ya doktor ilk 3 ay almana gerek yok dedi. Son 3 ay icin almak dogru falan dedi. Bakalim almayı düşünmüyorum baslarda. O yuzde n bu sayfaya devam :)) sagol canim tekrar iyi dileklerin icinSağsalim dogurda canım varsın kilo al verirsin sonra![]()
Bende 4 ay almadım sağlıklı beslenerek sonra hep kontrollü gittim toplam 7 ile bitecekti aslında ama son ay doğumu beklerken çok sıkıldım yedim hep bide bebek hızlı gelişiyo son ay 10 kilo ile bitirdimAmin canim. Ya doktor ilk 3 ay almana gerek yok dedi. Son 3 ay icin almak dogru falan dedi. Bakalim almayı düşünmüyorum baslarda. O yuzde n bu sayfaya devam :)) sagol canim tekrar iyi dileklerin icin
Aminnn canım çok sagoll
Unutmadim
Merhaba evet simdi guncelleyecegimKızlar tablo güncellenecek mi:) konusu sahibinden haber alan var mı
Uff bu neydi aman Allahım ne güzel gorunuyor.Eki Görüntüle 2616181
Kahvaltim; 1 ince dilim ekmek pizza(üstünde salca yeşil soğan ve 1 çeri domatesli.
tuzsuz lor peyniri
8 zeytin
kapya
dereotu
2 yumurta
Süpersin sağlam sağlam geriliyorsun maşaAllah. Ben evde şaşkınlaştım degisik . Sanki hic cikmicaz gibi geliyo adamda hep evde. Ne is eksik oluyo ne mutfak bitiyo :) kendime gelecem artik. Once bir iki tisort filan elden cikarym makasla kesip atayim bu motive veriyrda banaGünaydın kızlar
Güncel kilom 84.15![]()
hamile oldugunu bilmiyordum tebrik ederimGünaydinnnnn herkese....geçen hafta salıdan beri dikkat etmeme rağmen aynı ciktim tartıda. Sanirim sebebi ödem. 53.8 im bu sabah.yarin sabah tekrar tartılacam bugün bol su icip.belki ödem varsa atarım. Ama 53.8 i kabul edelim bizşöyle bi 53.0 lari görsem
çok kısamıyorum yediklerimden hamile olduğum için. En iyisi egzersiz yapmak sanirim. 1 hafta tam yapamadim. Bu hafta direnc bandi ile bacak ve kol calisacagim. Sizin sonucları merakla bekliyorum :)))
Öğreneli 2 hafta falan oldu canım. Tesekkur ederim tebrigin icinhamile oldugunu bilmiyordum tebrik ederimhayirli olsun ne kadarlik.
Edit : 6 haftalik öğrendim![]()
Unutmadimcanim
Nasilsiniz. Eski nesemi kaybettim biraz o kadar toparlanrm ama
Saol canın güzel fikir canım öyle yaparım aklımda bulunsunnefis ..
Yogurtda ben ceviz ve kimyonda koyuyorum
Eline sağlık canım :)-Kilo bildirimleri salı günüdür
-Her hafta eksi olanlar yıldızları toplar
-düzenli bildirim yapmayanları silerim
-istediğim kiloya inene kadar tabloyu aktif tutacam,
Silinenlerin yerine yeni kişiler eklenir
��������