- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da yakışmıyor.ay ağlıycam şimdi.o kadar uğraştım,66 ya inmiştimEminim çünkü bende gördümlohusalığımda 80.2 gördüm hatırlamak bile istemiyorum kilo bana hiç yakışmıyor onu anlamış oldum. Bazı fiziklerde belli olmaz ama bende aşırı belli oluyor bacaklarım kalın

YapamadımSpor da çok etkiliyor

Hahah2 tane ekler pasta yedim yemeseydim daha iyiydi ama pişman değilim
benim yag oranı 19a dusmushedef 15

ben 18 e düşünce diyetisyenim biraktirmisti. Kadınlarda daha düşük olması hormon bozukluğuna sebep oluyor diye.
 ben 18 e düşünce diyetisyenim biraktirmisti. Kadınlarda daha düşük olması hormon bozukluğuna sebep oluyor diye. sonra o ay adetim gecikmişti
 sonra o ay adetim gecikmişti 
Bazen yumurtayı sabahları firinda yapiyorum böyle pişi gibi oluyorvarsa yağsız beslenen önerebilirim. Yanindaki kasede yulaf lapasi

Pişman olduğum zaman o pişmanlıkla aman yedim bir kere yine yiyeyim mantığında oluyorum cnm yedim evet ve yoluma aynı şekilde devam ediyorum . Pişman olduğum zaman + olarak zararını görüyorum ben hepHahah
Pişman değilim,şimdi olsa yine yerim... bu pişman olmayış genelde yüksek motivasyonlularda oluyor. Yanlış mıyım?
Amiiin canım günydııınNeşeniz ve eksiniz bol olsun arkadaşlar günaydın

Canım yine yaprsın ben bu hafta başladım ama hafifledim sanki. Bir kilo bir kilodur bizim içinBana da yakışmıyor.ay ağlıycam şimdi.o kadar uğraştım,66 ya inmiştim
Şuan tekrar başa döndüm

Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali bildirim yapmak. Bol motive dilerimMerhaba bayanlar bende sizde eşlik etmek istiyorum şuan ki kilom 63.3 burada daha motive olacağıma inanıyorum

Hoşgeldin canım aramızaMerhaba bayanlar bende sizde eşlik etmek istiyorum şuan ki kilom 63.3 burada daha motive olacağıma inanıyorum
Hoşbuldum bu yolda tek olmadığımı bilmek beni güçlendiriyorMerhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali bildirim yapmak. Bol motive dilerim

HoşbuldumHoşgeldin canım aramıza