• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Günaydınnn kızlar,
91,60 ile başladığım serüvenimde 8 Li rakamlara hoşgeldin diyorum bugün 🙈inşallah devamı böyle gider ☺️☺️ 91,60 > 90,20 > 89,83 yıldızımı alayım kaptanım 🥰🥰🥰
C941F7C4-506F-45E9-8A92-6B0D8C1E9936.webp

günaydın kızlar çok mutluyum bugün diyetimin 2. günü ve 1.300 gram gitmiş simdi tartildim ama dün çok zorlandim tabi ilk etapta odem veriliyor yanlis bilmiyosam ama olsun sonucta eksi gordum dahada motive oluyorum

baslangic:107.6

guncel:106.3

fark; 1.300

simdiki hedef : 99.0

Bugün menumde zeytinyağlı pırasa ve salata var.Aksama kadar bir şey yemiycem.Acikirsam iki yemek kaşığı yoğurt yerim.Bu sefer daha bir karalı başladım.İnsallah 59 u görmeden birakmiycam.Ciddi anlamda hamur ve şekerden uzak durmadikca kilolar hızlı gitmiyor.Bu hafta hiç hamur türevleri tuketmiycem bakalım haftaya kaç kiloya dusucem .

sbeden sbeden merhaba
bende katılabilir miyim aranıza. hazır bugün salı, kilo bildirimi yapıyorsunuz beni de listeye eklersen sevinirim.

kilom bu sabah 54,5
hedefim 50
boyum 1.60
yaş 32

şimdi ilk sayfadan okumaya başlayacağım örnek menüler oluşturup defterime yazıyorum yarın haftalık alışverişimi ona göre yapacağım.

Eki Görüntüle 2576351
Günaydın kızlar
Uyanınca
Ilık sirkeli su
Kefir
Sabah 10.00
1 tane haşlanmış yumurta üzerine zeytinyağı tereyağ döktüm
Zeytin
Peynir
Marul
Maydanoz
Az yoğurt
1 tane mandalina
Fındık fıstık
Kefir
tabak ve tabaktakiler çok güzel afiyt olsun bendr öğlen 2 dilim salam ve 1 kase yoğurt yiyeceğim

Back
X