• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

selam kızlarr. bende dikkatli beslenmeye başladım ve bu grupla devam etmek istiyorum. bütün sayfaları okuyamadım ama kilo bildirmi yapayım hemen :) 70,9 um bugün itibariyle. ilk hedefim 65 i görmek. sonrasına bakarız inşallah :)

Günaydınnn kızlar,
91,60 ile başladığım serüvenimde 8 Li rakamlara hoşgeldin diyorum bugün 🙈inşallah devamı böyle gider ☺☺ 91,60 > 90,20 > 89,83 yıldızımı alayım kaptanım 🥰🥰🥰
Eki Görüntüle 2576315
İnşaAllah inşaAllah
Wawww tebrikler. 8 lere hosgeldin Başa baş gidiyoruz artik desene :KK9::KK9::halay:

Günaydın herkese. Güncel kilo 55.3 :silah: zaten kilo vermis olmayi beklwmiyordum bu hafta dengesiz beslendjm ama özel donemde oldugum için de birazcık şişkinlik ve ödem var. :KK48: bugün bol su içerek onu azaltmaya calisicam...sizden guzel haberler gelir umarim.
Günaydın canim haftaya saliya artik:KK48::rapci:

günaydın kızlar çok mutluyum bugün diyetimin 2. günü ve 1.300 gram gitmiş simdi tartildim ama dün çok zorlandim tabi ilk etapta odem veriliyor yanlis bilmiyosam ama olsun sonucta eksi gordum dahada motive oluyorum

baslangic:107.6

guncel:106.3

fark; 1.300

simdiki hedef : 99.0
Tebrikler canim. Ilk hizli gider suyunuda duzenli ic. Bi kac gune hafifligi hissetmeye baslayinca daha da heveslenceksin 🤗

Gunaydın arkadaşlar gunler dır kızımın 40 derce ateşiyle ugrastım tam duzeliuor dedım bu kezde bebeğime gectı sabaha kadar ateş hastanede actık gözumü dün tartılmiştım onu kabul edelim olur mu

Sabit 74. 4

sanırım. Artıydım ancak onu attım

[
Gunaydın arkadaşlar gunler dır kızımın 40 derce ateşiyle ugrastım tam duzeliuor dedım bu kezde bebeğime gectı sabaha kadar ateş hastanede actık gözumü dün tartılmiştım onu kabul edelim olur mu

Sabit 74. 4

sanırım. Artıydım ancak onu attım
geçmiş olsun canım

evet bayanlar öğle yemegim e karsinizdayim yoğurdu pulbiber ile yiyecegim hem metabolizma için hemde seviyorum tokta tutuyor sonrasinda yürüyüşe
20200114_125959.webp

dünkü menumu yazayım;
sabah :1 fincan şekersiz kahve

öğlen :2 katı yumurta ve haslanmis ispanak

aksam: haslanmis tavuk ve dolana kadar salata
uyumadan önce kotu oldum 1 sekersiz kahve ictim
3 litre su 5000 adim 15 dk leslie sbeden sbeden
Ben bu isvec diyetini begenmedim valla. Bol bol kas kaybettirir gibi gorunuyor.

Back
X