• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

sbeden sbeden merhaba
bende katılabilir miyim aranıza. hazır bugün salı, kilo bildirimi yapıyorsunuz beni de listeye eklersen sevinirim.

kilom bu sabah 54,5
hedefim 50
boyum 1.60
yaş 32

şimdi ilk sayfadan okumaya başlayacağım örnek menüler oluşturup defterime yazıyorum yarın haftalık alışverişimi ona göre yapacağım.
Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak. Kilomuz arasinsa ucurum olmasaydi diyet listemi atardim 😊🙂
selam kızlarr. bende dikkatli beslenmeye başladım ve bu grupla devam etmek istiyorum. bütün sayfaları okuyamadım ama kilo bildirmi yapayım hemen :) 70,9 um bugün itibariyle. ilk hedefim 65 i görmek. sonrasına bakarız inşallah :)
Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak hadi inşaAllah 😀😊

Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak. Kilomuz arasinsa ucurum olmasaydi diyet listemi atardim 😊🙂

Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak hadi inşaAllah 😀😊
inşallah unutmadan yaparım bildirim :) uyduğunuz bi liste varmı? ben şekerden hamur işinden uzak durarak abur cubur yemeyerek kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum. 4-5 yıl önce bi diyetisyene gitmiştim ona benzer şeyler..

20200114_162143.webp

Iyi akşamlar kızlar bugün biraz erken yedim geçe kalmayım diye
Akşam 16.20
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Salata
2 kaşık yoğurt
Ayran

O nasil laf Helal tabii ki canim 😘😗😍
Cok sevindim kuzum
Ben diyetisyenden geldim. 1 bucuk kilo kas kaybettigimi soyledi. Evde sabah 88.9 dum.
Orda 87.7 cikti. 5 gun dinlen yurume dedi. Yeni listemi verdi geldim
Ben de kas kaybediyorum eminim. Çünkü sabahları sadece açlığımı bastırmak için geçiştiriyorum. Bende mi gitsem. Gerçi daha önce gittim listeye uyamıyorum ya😔

sabah

rulo şeklindeki omletimi uedim

öğlen

1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
5-6 ufak parça tavuk ciğeri

ara

bir kutu ayran
1 ufak muz

Şekersiz sade nescafe ve şekersiz çay tükettim yine

Selam kızlar ...bugun sabah 4 ten ise gidene kadar kizimin atesi vardi sonra ise gittim aklim onda kaldi dersler bitti onundoktora goturdum agir bir virusle grip olmusuz malesef cok halsiz kusma ates 2 gundur uykususuz .. sabah ise gitmeden ustumu giyinirken hemen tartiya ciktim kaptanim cuma tartilmistim ben bu sali ilk salim 78.4 cuma ile ayniyim malesef sbeden sbeden

Selam kızlar ...bugun sabah 4 ten ise gidene kadar kizimin atesi vardi sonra ise gittim aklim onda kaldi dersler bitti onundoktora goturdum agir bir virusle grip olmusuz malesef cok halsiz kusma ates 2 gundur uykususuz .. sabah ise gitmeden ustumu giyinirken hemen tartiya ciktim kaptanim cuma tartilmistim ben bu sali ilk salim 78.4 cuma ile ayniyim malesef sbeden sbeden
Cok gecmis olsun canim :(
Tez vakitte iyileşin inşaAllah. Bu durumda ise gitmek cok zor hep akil kalir of off

kizlar iyi aksamlar akşam yemegim bu skeildeydi hatta çok bile geldi bir saat sonra birde meyve var bugün 1 tane ondan sonra bol su sadece
20200114_185029.webp

inşallah unutmadan yaparım bildirim :) uyduğunuz bi liste varmı? ben şekerden hamur işinden uzak durarak abur cubur yemeyerek kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum. 4-5 yıl önce bi diyetisyene gitmiştim ona benzer şeyler..
InşaAllah. Benim liste diyetisyenn verdiği..
Ekmekten pirinc pilavindanda uzak dur simdilik böyle dikkat et. Kilo vermen durursa listeme bakabilirsin

Back
X