- 23 Haziran 2018
- 2.761
- 5.440
- 108
Diyelim valla olsun o kadarGöz hakkı diyoruz biz ona![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyelim valla olsun o kadarGöz hakkı diyoruz biz ona![]()
:) yogurt ye yanında meyve ile bastırırYarım kase cacik 3 kasık pilav 1 köfte bu kadar
Yemekte tatsizlik cikti. Istahim gitti Yemek yarim kaldi. Işime geldi.açim ama
![]()
Afiyet olsun canımBirde eşimin tabağından 1 kaşık makarnayazmayı unutmuşum
Afiyet olsun canımYarım kase cacik 3 kasık pilav 1 köfte bu kadar
Yemekte tatsizlik cikti. Istahim gitti Yemek yarim kaldi. Işime geldi.açim ama
![]()
Cayda bastirdim farzettim:) yogurt ye yanında meyve ile bastırır
Ilık suya tarçın ve sirke veya limon içtikçe şu ekleyip içiyorum açlık hissine iyi geliyo aynı zamanda yağ yakıyo:)Cayda bastirdim farzettim![]()
Evde var doğal sirkemde icecek adam lazim. Simdilik kendimi zoraki itiyorum 2 kilocuk verirsem azmim hevesim gelcekIlık suya tarçın ve sirke veya limon içtikçe şu ekleyip içiyorum açlık hissine iyi geliyo aynı zamanda yağ yakıyo:)
Baya güzel spor yapıyorsun canım tebriklerSon öğünüm 1 kase granola ve süt
Normalde 2. Bi ara öğün yapmıyorum ama reglim yakın diye sanırım çok açlık hissediyorum
Sporum ise
40 dk pilates
20 squat
200 jumping jack
Teşekkür ederim iki arada bi derede yapmaya çalışıyorumBaya güzel spor yapıyorsun canım tebrikler![]()

Bugün çok tempolu çalışamadım belki akşam biraz daha spor yaparımSporumu yaptım
40 dakika pilates
250 jumping jack
30 squat
Afiyetler olsun canim çok güzel gözüküyor domates çorbasını hic yapmaya cesaret etmiyorum dışardakiler gibi olmuyor nedense ya da ben yapamam diye hiç denemiyorum bile ama heves geldi valla birgün yapmayı deneyecemAra:
1 hurma 3 çiğ badem 3 kaju
Yemek
Unsuz ve yağsız şehriyeli domates çorba
Yeşil salata ve tavuk köftesi(1 kaşık zeytinyağı ile pişirdim)
Sağolasın canım. Yaz sonu yaptığımız konserveleri kullanıyorum bende hem çok rahat oluyo hemde çok lezzetli oluyo :)Afiyetler olsun canim çok güzel gözüküyor domates çorbasını hic yapmaya cesaret etmiyorum dışardakiler gibi olmuyor nedense ya da ben yapamam diye hiç denemiyorum bile ama heves geldi valla birgün yapmayı deneyecem![]()