• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir başlangıç..

huzur33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
2.343
248
173
30
hayatımda her şeye yeniden başlamak istiyorum. kendimi geliştirmek yeni çevre edinmek istiyorum. geçmişteki yaşanmışlıkları unutmak yeniden doğmak istiyorum. şuan ki hayatımdan çok sıkıldım. sadece evden işe. işten de eve. çalıştığım yerde de tekim başka çalışan yok bütün gün burda pc başında takılıyorum yapacak bir şey yok. hafta sonları evde sadece uyuyorum. bu durumdan çok sıkıldım. nerden başlıyabilirim değişime?

işini değiştirme bence, rahatsan sorun yok,
kursları araştır, çevre edinebilirsin bu şekilde...

evet işim çok rahat o yüzden hemen karar verip çıkmak istemiyorum ama işte sıkıcı

kendine iş dışında hobiler bul, bu sayede zaten çevren de gelişir..iş saatlerinde de madem o kadar boşsun ders çalış mesale KPSS için

dans kursu, fotoğrafçılık, ilgini çekerse yoga falan gibi kurslara gidebilirsin , ortam edinmek için oldukça uygun.. ayrıca hali hazırda hiç mi arkadaşın görüştüğün sevdiğin birileri yok? onlarla beraber dışarı çıkabili gezebilirsin yani o açıdan..

işin rahat olabilir ama memnun ve mutlu değilsen çıkmalısın başka iş bularak..

hayatımda her şeye yeniden başlamak istiyorum. kendimi geliştirmek yeni çevre edinmek istiyorum. geçmişteki yaşanmışlıkları unutmak yeniden doğmak istiyorum. şuan ki hayatımdan çok sıkıldım. sadece evden işe. işten de eve. çalıştığım yerde de tekim başka çalışan yok bütün gün burda pc başında takılıyorum yapacak bir şey yok. hafta sonları evde sadece uyuyorum. bu durumdan çok sıkıldım. nerden başlıyabilirim değişime?

bence once kendınız ıcın gıyımınız tarzınız
hafta sonları resım atolyelerı ya da aksam etkınlıklerı arkadaslarınzla bır yerden baslayın
evlıler genelde evde evlı cıftlerle benım cevremde cok bırlıkteler

haftada bır sınama bı gun yemek bır gun eglence hafta sonralrı kulub gıdın atlı spora

arkadaşım ben sana spor ve spa merkezlerini tavsiye ederim hem yeni sosyal arkadaşlıklar kurulabiliyor hemde sağlıklı bir hayata adım atabiliyorsun.kilo problemi olarak düşünme spor gerçekten insanın yaşam kalitesini artıtrıyor ahh ahh vaktim ve imkanım olsada bende başasam yeniden :(

ben bır ara sızın gıbıydım grupon dıye bır sıte var ordan hep kurslara yazılıyorum fıyatları cok uygun bı goz at derım bı suru kurs var yemek dans oyun resto foto

dans kursu, fotoğrafçılık, ilgini çekerse yoga falan gibi kurslara gidebilirsin , ortam edinmek için oldukça uygun.. ayrıca hali hazırda hiç mi arkadaşın görüştüğün sevdiğin birileri yok? onlarla beraber dışarı çıkabili gezebilirsin yani o açıdan..

işin rahat olabilir ama memnun ve mutlu değilsen çıkmalısın başka iş bularak..

arkadaşlarımın çoğu üniversiteyi kazanıp gitti burda değiller zaten görüştüğüm bir iki arkadaşım vardı. erkek arkadaşım var 3 yıldır beraberiz bir tek onla görüşüyorum şuan hep yanımda :16: ama sürekli de onla takılmak olmuyor işte yeni ortamlar istiyor insan bazen ortam derken uğraşabilceği bir aktivite ama işte nerden başlicam bilmiyordum. sanırım ilk işim hemen hafta sonu kurslarını araştırmak

muhakak bak gecen hafta cup cake kursu vardı
oncekı hafta foto kursu
dans bır suru etkınlık var fıyatları cok uygun

hayatımda her şeye yeniden başlamak istiyorum. Kendimi geliştirmek yeni çevre edinmek istiyorum. Geçmişteki yaşanmışlıkları unutmak yeniden doğmak istiyorum. şuan ki hayatımdan çok sıkıldım. Sadece evden işe. Işten de eve. çalıştığım yerde de tekim başka çalışan yok bütün gün burda pc başında takılıyorum yapacak bir şey yok. Hafta sonları evde sadece uyuyorum. Bu durumdan çok sıkıldım. Nerden başlıyabilirim değişime?

iklönce haftasonları uyumaktan vazgeç kalk duşunu al sabah kahvaltını yap çık gez toz eğlenceli hobiler bul. Yeni ortamlara girip yeni arkadaşlar edin.işin rahat bir ortamsa işini değiştirmeni tavsiye etmem çünkü o seni yorar

Back
X