- 31 Ağustos 2015
- 904
- 909
- 103
Merhaba sevgili hanımlar..Yıllardır uğramadığım bu mecraya, aldığım bir kararla tekrar döndüm.Öncelikle kendimi tanıtayım. 29 yaşında, bekar, çalışan (Memur) bir bayanım.. Memleket neresi derseniz, Güneydoğu, Akdeniz karışımı derim.Efendim konumuza dönecek olursak; küçüklüğümden beri kilolu bir çocuktum daha doğrusu iri bir çocuk ( boyumdan kaynaklı).Yıllardır çeşitli diyetler yaptım.Kilolar aldım,kilolar verdim. Bu arada hayatımda değişiklikler oldu.Yeni bir iş hayatı, yeni bir şehir derken aldığım kiloların farkına bile varamadım. Dediğim gibi zaten uzun boylu olduğum için öyle sarkan bir kilom olmadı hiç ama irileştikçe irileştim. En son 86 yı görünce artık buna bir dur demenin vakti geldi de geçti dedim. İlk iş bir diyetisyene gittim tarih 15.01.2016. Yani yaklaşık 1 haftadır diyetteyim. Diyetisyenim bonkör çıktı, öyle sıkı bir diyetle başlatmadı beni. Sanırım vücudumu alıştırmak, az ve sık yemek yeme alışkanlığı kazanmak için. İşte böyle hanımlar.Ben bir yola girdim ve buraya bir günlük açmaya karar verdim. Diyet yaptığımı kimseye söylememe kararı aldım. ( iş arkadaşlarım dışında) Her kafadan bir ses duymak istemediğim ve irademi bozmamak için böyle bir karar aldım. Evet bu kadar laf yeter, sıra icraatlarda..
Son düzenleme: