Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
İlk ben başlayayım bakalımm

Ben kilo vermek istiyorum çünkü; ergenlik döneminden beri kilo vermeye çalışıyorum. Sıkıldım artık bu kilo muhabbetinden. Hayatımı kilo sorunum olmadan devam etmek istiyorum...

kocamannn tebrıkkkk edıyorum senı gozumuz aydınnn

1 haftadamı verdın canım sen kıloyu

Kızlarr aklıma ne geldi. Haydi herkes 1-2 cümle ile neden kilo vermek istediğini söylesin. Ama iyi düşünün haa. Gerçekten burda hepimiz bu kadar uğraşıyoruz. Ne için uğraşıyoruz???

kilo vermek istiyorum çünkü ;

artık iri ve basık görünmekten sıkıldım..
uzerımdeki yağ kütlesini taşıyamıyorum..

ve çiroz kızları kıskanır hale geldimmmmmm :18::18:
bi magazaya gırdıgımde dırek bedenine bakmaktan sıkıldım

daha birton cunkusü var ama basarıcazzz

evet canım yaklaşık 1 haftada..

çok guzel gercekten tebrık ederımmm cokta sevındım senın adına nasıl motıvesındır sımdı

bende 13/08de 81,6 kıloydum tok karnıma şuan 78,5 cıvarı bırseyım cok olmasada ıyı bırsey .........

bir ara 80den asagıya ınemıycem sandım cok korkuyordum ama oluyormus

bende bır 75i göreydım ıyıydı

Ben kilo vermek istiyorum çünkü; ideal olan 60 kiloda kendimi çok iyi ve mutlu hissediyordum. kendime güvenerek kıyafet seçiyor ve giyiyordum. şimdi elimi neye atsam bu bana olmaz, yakışmaz diye düşünüyorum. sıkıldım artık bunu düşünmekten. bide sağlık açısından tabi, önemli...

bi acayıplık mı var ???

kızlarrr ben mesela bugun fazla kacırıyım anında 1-1,5 kılo kadar fazla gelıyorum tartıda ama ertesı gun gene ınıyorum bunu anlıyamıyorum neden boyle ?

evet canım süper motiveyim:)))
e sende iyi kilo vermişsin.. ayrıca vericez tüm kiloları ben 60ı sen 75i göreceksin biliyorum, çünkü inanıyorum...

evet canım süper motiveyim:)))
e sende iyi kilo vermişsin.. ayrıca vericez tüm kiloları ben 60ı sen 75i göreceksin biliyorum, çünkü inanıyorum...

tabi vericez heheyyttt bizde bu azim oldukça neler neler yaparız AlimALLAH :128:

benım hedefımde 60 eddax 87kıloyla basladım 75i görim haftaya ınsallah sonrasıda corap sokugu gıbı gelır ........ sen dıyet harıcı ek neler yapıyorsun

bi acayıplık mı var ???

kızlarrr ben mesela bugun fazla kacırıyım anında 1-1,5 kılo kadar fazla gelıyorum tartıda ama ertesı gun gene ınıyorum bunu anlıyamıyorum neden boyle ?

hemen açıkliyim canım.. insanın gerçek kilosu sabah aç karnına tartıldığı kilodur. gün içinde yediğimiz şeyler yani akşama kadar yediklerimizin üzerine tartılırsak o an vücudumuzda olanlar evet tartıda görünür ama afedersiniz dışkı yoluyla bir kısmı gider. haliyle o gidenleri kilodan sayamayız. ama yedik yedik o yediklerimiz vücudumuzda kaldığı ve yakmadığımız sürece vücudumuza yerleşir ve kiloya neden olur. biz şu an ne yapıyoruz; rejim+spor. yani sen yediğin zaman evet tartıda o yediklerin görünür ama bir kısmı dışkı yoluyla bir kısmıda spor sayesinde yok olur. işte o yüzden sen ertesi gün tartıldığında o kilolar yok oluyor.
yani benim bildiğim böyle... bu yüzden spora devam:)))))

geellll verilen gazların ilk defa işe yaradığı topiğe geeellll:)))))

canım ben diyet+spor tabiki.. pilates yaparım genelde.. yer hareketleri. daha çok bel ve göbek bölgesi.. 2 yada 3 lt su içerim. birde doğadan 7 otlu çay içiyom. sabahları ılık limonlu su içerim.
ama sporun yapıldığı zamanda çok önemli.. sabah kahvaltıdan önce yaparılır mesela... ve gece yatmadan önce mutlaka yapılır ki biz yattığımızda gün içinde yediğimiz şeyler bize kilo olarak geri dönmesin..
aklıma gelenler bunlar şimdilik:))) senin 75e az kalmış bende bir 65i görim diyorum benimkide ondan sonra geri gelir:)))

bi acayıplık mı var ???

cnm bu diyet sürecinde verdiğimiz kilolar aslında direk vücudumuzdan gitmiyor. Bir kaç kilo veriyoruz ama o verdiğimiz çoğu zaman kas ve su oluyor. Kilo verme uzadıkça yağ yakmaya ve tekrar kas yapmaya başlıyoruz. o yüzden 10-15 günlük diyetlerde kilo veriyoruz ama yer yemez direk geri alıyoruz. diyet 1 aydan sonra yağ yakımına dönüyor. ilk 1-2 ay yemezsen az yersen çok çıkarsın tartıda. 1aydan sonra tam kilo vermiş olursun. Bu yüzden herkes şok diyet sağlıksız diyor. Uzun vadede yavaş kilo vermek en doğrusu

kilo konusunda evet haklısın bugun oglen baya fazla kacırdım suan mıdem bıle cok rahatsız ama aksam 6 km yuruyorum sabahta aynı sekılde demekkı o yuzden yaramıyor yedıklerım ve dıkkatte edıyorum tabı o ayrı mesele valla sana nazar degmesın sekerım tu tu tuuuu masallah

sabahkı kılom 78,5di

ben mayıs sonu hazıran bası gıbı basladım dıkkat etmeye cogu zaman 4-5 gunluk perıyotlarla sıkı tutarak bazen sadece dıkkat halıyle suana kdr ( ramazan harıcı ..ramazanda ne spro nede dıyet yapmadım yedım ıctım yattım ) 8,5 kılo vermısım kendımı cok kasmadan ama pazartesı bıraz sıkmanın zamanı sanırım 75i görmem lazım haftaya cumaaa .... dedıgınde haklısın ılk zamanlar su-kas kaybı oluyor %70 ama ılk zamanı gectım ben alıstırdım bunyeyı bakalım neler olcek

zayıflıyalımm 38 beden olalımm midyum ustler alalımm bol gelsin 38 bedenler bol gelsın ALLAHIMM AMİNNNNNNNNN

Ya kızlar bi soru soracağım biraz alakasız ama. 1 beden incelmek demek 40 tan 38 e mi düşmek demek yoksa 40 dan 39 a mı? Yani öğrendiğim kadrıyla 5 kilo verince 1 beden incelirmişiz. ben 42 giyiyorum şimdi 5 kilo verince 40 bedene girebilirmiyim?

CANIM 1 beden 44sen 42..... 42ysen 40 olman demek demekkı 5 kılo verınce 40 olucaksın

öğle

abartılmıs derecede 1 tabak yesıl mercımeklı bulgur pilavı
1 bardak ayran

aksamı dengelıyecegım

yarında ümit ablamızın corba detoksunu yapicim

Canım arada böyle kaçamaklar yapıp metabolizmayı şaşırtman lazım ki vücut hep düşük kaloriye alıştırmasın kendini yoksa her yediğini depolar vücut bir süre sonra kilo vermen yavaşlar

Canım arada böyle kaçamaklar yapıp metabolizmayı şaşırtman lazım ki vücut hep düşük kaloriye alıştırmasın kendini yoksa her yediğini depolar vücut bir süre sonra kilo vermen yavaşlar

huhhhuuu bacılarrrınn hası ya hasıııı

bilmiyordum boyle bırseyı duydugumada cok sevındımm vallahı nefes alamıyorum suanda yedıgım pılavdan davul gıbı oldum 6 olsunda saat yoluma koyulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…