Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Günaydın yükseltiriz biz topiğimizi son zamanlarda biraz boşladık ama şu k flakese bende başlamak istiyorum emzirmeyi bıraktım artık özel bir diyetmi uyguluyorsun k flakesle..

yok canım sabahları kalkamıyorum bide biray evde kaldıktan sonra erken kalkıp kahvaltı yapmam zor oluyor evde bende k fleks aldım sabahları 1 kase yiyorum tok tutuyor.
öğlende işler yoğun olmazsa eve gidiyorum yoğun olursa iş yerinde k fleks yiyeceğim.

hulyacim hayirli olsun izmir guzel yer isallah saglikla mutlulukla gecsin gunleriniz kilonuda korursun merak etme

selam ozge seni aramizda gormek ne guzel bak bidaha bizi birakma allah saglik versin sana ve tum arkadaslarimiza

k fleks bende seviyorum kac kaloridir 100 tahminim sizin

öğle yemeğim k fleks oldu yine.

ara öğün armut yedim.

akşama ne yapsam acaba

acıkmıyorum canım. ara öğünde de bir meyve yiyorum. yetiyor.

ama sen bebeğini emziğinden için yeterli gelmiyor olabilir.

Sanırım öyle Özgecim. Şimdilik yediklerimi azaltıp spor yapıyorum. Oğlumu sütten kesince işi daha sıkı tutcam. Hedefime az kaldı.

Son düzenleme:
Sanırım öyle Özgecim. Şimdilik yediklerimi azaltıp spor yapıyorum. Oğlumu sütten kesince işi daha sıkı tutcam. Hedefime az kaldı.

benim eltim emzirirken cok daha hızlı kilo vermişti.

ne güzel hedefine az kalmış benim daha cok var

Ben emzirirken hiç veremiyorum canım. Hep dikkat etmek zorundayım. Vücudum hem hızlı kilo vermeye müsait hem de hızlı kilo almaya.

bende hızlı kilo alıyorum ama vermeye gelince vücut kendini kasıyor sanırım.
bayramdı ameliyattı falan derken 1 ay hiç doğru düzgün dikkat etmedim.
800gr almışım hemen.
bu hafta alışma evresi hadi dedim yine cok fazla dikkat edemedim.
ama haftaya bomba gibi olmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…