- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #2.181
canım sana özelden mesaj atmak istedim kaç defa ama atamadım mesaj kutun dolu. boşaltırmısın ?
hayırdır izmire mi cıktı tayininiz ?
o kadar çok şey birikmiş ki ....
offf daha çok işim var kızlar yaaa
günaydın kıslarrrr
topiğimiz en altlara düşmüş :18:
Günaydın yükseltiriz biz topiğimizi son zamanlarda biraz boşladık ama şu k flakese bende başlamak istiyorum emzirmeyi bıraktım artık özel bir diyetmi uyguluyorsun k flakesle..
Yerleşik hayata geçeydim bir başlayacamda hergün bir şehirdeyim bugün cuma balıkesirdeydim,bugün istanbulda öbürgün izmire gidicez inşallah ama ben bu arada düzensiz beslenmeden bayağı bir alacağım anlaşılan o kadar emek verdim üzülüyorum inşallah alamam.
yok canım sabahları kalkamıyorum bide biray evde kaldıktan sonra erken kalkıp kahvaltı yapmam zor oluyor evde bende k fleks aldım sabahları 1 kase yiyorum tok tutuyor.
öğlende işler yoğun olmazsa eve gidiyorum yoğun olursa iş yerinde k fleks yiyeceğim.
günaydın arkadaşlar aranıza tekrar döndüm 77.9 kilo ile :)
günaydın kıslar sabah kahvaltısı bir kase nesfit
Günaydın Özgecim. Nesfiti ana öğünlerde tüketince acıkmıyor musun canım? yeterli geliyor mu?
Ben nesfiti ara öğünlerde tüketiyorum. Ana öğün olarak yetmiyo bana. Bebek emzirdiğim için hemen acıkıyorum.
Sanırım öyle Özgecim. Şimdilik yediklerimi azaltıp spor yapıyorum. Oğlumu sütten kesince işi daha sıkı tutcam. Hedefime az kaldı.
benim eltim emzirirken cok daha hızlı kilo vermişti.
ne güzel hedefine az kalmış benim daha cok var
Ben emzirirken hiç veremiyorum canım. Hep dikkat etmek zorundayım. Vücudum hem hızlı kilo vermeye müsait hem de hızlı kilo almaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?