- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #2.161
hayır nasıl dayanıyor ben onu merak ediyorum
ben ara öğünleri atlayınca bile bir mide kazıntısı açlık
ancak ara öğünü yersem ana öğünlerde fazla kaçırmıyorum düzgün yiyorum
zinde bir şekilde devam ediyorum
bilmiyorum arkadaş nasıl başarıyor güçlü bir bünyesi var sanırım
Merhaba arkadaşlar nasılsınız son zamanlarda giremiyorum doğrusunu söylemek gerekirse pek uyamadım bu ara sağlıklı beslenmeye ama en kısa zamanda dönüp geri kalan kilolarımıda vereceğim inşallah bu arada uzun zamandır görmediğim bir yakınımla karşılaştım ve bana çok zayıflamışsın dedi hatta formülünü sordu bende dikkat ettim dedim vede çook mutlu oldum...
Günaydın kıslarrrrr
işe başladım bugün aranıza bomba gibi döndüm.
sabah kahvaltım 1 kase k fleks
ara öğün 1 armut.
hosgeldin canimm
seni burda gordugume cok sevindim hepimiz yoklugunu farkediyorduk
yasasin ozge
ojj geldinn beaaa özlendınn ..... sanada motıve olmustur canım artıkın dıkkat ederekten devam edersın buyuk gunu atlattın sanırım mısafırlerınde gıtmıstır ..... devam edersın artıkınn
ayrıcana kızlar hepınıze gunaydınlarrrrr evet uzun suredır cok pasıf kaldı konumuzzz ama ınsallah sımdı bomba gıbı devam ederızzzzz
Hoşbulduk canım bende özledim yaw girmeyeli bayağı oldu hem motive oldum hemde motivasyonumu yitirdim hiiç dikkat etmiyorum bu ara koyverdim gitti.Şimdi izmire geçicez bir yerleşseydimde başlasaydım tekrardan oof of...
VALLA al bendende o kadar canım ya adet donemım 1-2 gune olucam bı yıyorum sorma gıtsın almadım ama veremedımde
duzene gırıcez ınsallah tekrardannn
Yerleşik hayata geçeydim bir başlayacamda hergün bir şehirdeyim bugün cuma balıkesirdeydim,bugün istanbulda öbürgün izmire gidicez inşallah ama ben bu arada düzensiz beslenmeden bayağı bir alacağım anlaşılan o kadar emek verdim üzülüyorum inşallah alamam.
DÜZENSİZ olsada az yemeye gayret goster ekmek fılan tuketme almazsın canım sıkma canını bu kadar bea
İnşallah canımda misafirlikti şuydu buydu derken kaçtı biraz ipin ucu.Çok takmıyorum ya ben halledicem aldıklarımı vericem inşallah..
inşallah canım inşallah
Birde kalanları verip başarı hikayemi paylaşmak istiyorumm
oy oyy bunu bende cok ıstıyorummmmm .....
sınav stresı dersane derken feleğim şaştı cok fazla kacırmıyorum ama ıstedıgım kıloya ınecek kadar potansıyelımde kalmadı cok yoruluyorumm hafta sonuu beynım donuyorrr.
hafta ıcı anca kendımı toparlıyorum ah ah
Toparlicaz canım ben kendi adıma burdan uzaklaşınca çok dağılıyorum ama burda bayağı bir gaza geliyorum arkadaşlarımızın sayesinde..
canım sana özelden mesaj atmak istedim kaç defa ama atamadım mesaj kutun dolu. boşaltırmısın ?
hayırdır izmire mi cıktı tayininiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?