Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Kızlar ne güzel topiğimiz aktifleşmiş yine. Çoğu zman bakıyorum kimsecikler yok. Hasta oldum, iyileşip döndüm. paylaşımlarınız artmış.
Keyifler nasıl kızlar?

geçmiş olsun canım.

benim 1 aydır işler birikmiş ondan yoğundum artık rahatım .

ve yarından itibaren hep birlikte kaldığımız yerden devam

Ha şöyleee. Siteye girdiğimde 2. 3. sayfalarda bulmak istemiyorum topiği. Herkeşler girince en üstte hep aktif görmeli bizim sayfamızı. Demeli 'aaaa ne güzel kilo veriyor buranın takipçileriii '

evet canım kesinlikle katılıyorum sana

geçmiş olsun canım.

benim 1 aydır işler birikmiş ondan yoğundum artık rahatım .

ve yarından itibaren hep birlikte kaldığımız yerden devam

Sağol Özgecim. Regl olunca mutlaka ayda bigün fenalaşıp yataklara düşüyorum. 2 çocuk da bana muhtaç, çok zor. Annem geldi saoğlsun çocuklara baktı, ben yatıp kendimi topladım. İyiyim şimdi. Kaldığım yerden diyete devam.

günaydın geleceğin çıtır ve seksi bayanları
güne çok güzel başlamalıyım diye kendimi şartlandırdım akşamdan ama sabah ağrıyla sancıyla uyandım regl olmuşum..hayda dedim bende şans yok
sonra toparlandım ama canım kahvaltı yapmak istemedi bende 1 bardak su 2 yaş incir yedim şimdi işteyim..
bugünü hafif geçireyim diyorum malum karnım davul gibi biraz hafifler belki..(uzun zamandır öyle bi dolu ki )

ayyyy ne güzel aranızda olmak...

geçmiş olsun canım ben de bugün regl oldum ayaklarım çok ağrıyo.....
tekrardan topiğimiz hareketlendi ne güzel

Sana da geçmiş olsun canım. İnş ağrısız geçer. Benim bulantılarım geçti ama acayip halsizlik yapıyo. Bi de kızımı okula götürdüm sabah 9 da. Oysa ki okul yolu 5 dk bile sürmüyo. Ne çabuk yoruluyorum ben ya. Bi de 11 de almaya gitcem.

Günaydın fıstıklar

sabah kahvaltım 1 kase k fleks

Günaydın Özgecim benim kahvaltım da

2 dl ekmekten yağsız kaşarlı tost
ve 1 er domates salatalık

K fleks hangisinden aldın? işe yarıyo mu canım. Benim kardeşim diyet yaptığımı bildiği için k fleks alıvermiş kendiliğinden bana
kırmızı meyveler. daha paketi açmadım. Nesfit işe yarıyodu ama denemedim bunu. bakcaz artık nasıl

merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben geçen hafta yıllık izindeydim giremedim foruma
beni yeniden aranıza alırmısınız
bu arada tatilde 1 kilo aldım

nesfit gerçekten güzel ben kuru meyveli olanını kullanıyorum diyet için deil ama sabahları kahvaltı ile uğraşmak zor geliyo bende bi kase ondan yiyorum çok doyurucu ve lezzetli :)

ikiside yarıyor işe canım. banada cankek gibi kahvaltıyla uğraşmak zor geliyor bi kase ondan yiyorum işyerinde de bazen öğle arası çıkamıyorum yine ondan yiyorum dışardan yememek için.

merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben geçen hafta yıllık izindeydim giremedim foruma
beni yeniden aranıza alırmısınız
bu arada tatilde 1 kilo aldım

Özgecim foruma dönmüşsün tekrar geçmiş olsun, nasılsın?

sende hoşgeldin canım.
çok şükür iyiyim.
bugün itibariyle yeniden start verdik ve yarış yapıyoruz

herkes geri dönmüş çok güzel :)

sabah kahvaltım
yeşil biberli omlet ve 1 dilim çavdar ekmeği ve çay

yeşil çay

arada siyah üzüm ve 6 adet badem ve 7 tane leblebi

Selam kızlar
ara öğün 1 kase k fleks

Öğlen 1 but haşlanmış tavuk
4 kaşık patates yemeği
1 bardak ayran

herkes geri dönmüş çok güzel :)

sabah kahvaltım
yeşil biberli omlet ve 1 dilim çavdar ekmeği ve çay

yeşil çay

arada siyah üzüm ve 6 adet badem ve 7 tane leblebi

afiyet olsun kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…