- 23 Haziran 2011
- 945
- 559
- 158
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
bende cok fazla su içiyorum işyerinde durmadan wc deyim
eşim her aradığında wc de oluyorum dalga geciyor benimle leptop alalım sana orda çlış diyor
valla biz domates ve biber kavurup yanında peynir vs yiyoz bu akşamda öyle yapcaz süper oluo hafif:)
evde makarnam var canım bide yoğurt çorbası yapcam :)
hımm bende börülce ekşilemesi yapayım olmadı .iş çıkışında koföre gitcem manikür pedikür yaptırcam.
koförden çıkıp parkta ikitur atıcam
hayatım botunca hiç manikür pedikür yaptırmadım kuaförde sıkılıyorum saç kestirmeye gittiğimde sıra varsa hiç beklemiyorum daral geliyo bana ama mecbur kaşlarım için katlanıyorum :)
Benimde ayaktırnalrımda batma oluyor mecburen yaptırıyorum gitmişken manikürüde yaptıryorum
Benimde ayaktırnalrımda batma oluyor mecburen yaptırıyorum gitmişken manikürüde yaptıryorum
ben kaşlarımı bile aldırmıyorum ayda yılda bir saç kesimi yada fön için gidiyorum:)
ben kaşlarımı bile aldırmıyorum ayda yılda bir saç kesimi yada fön için gidiyorum:)
en iyisini yapıyosun canım :)
simit yiyorum 3 parça :)
benim saçlar kıvırcık az uzasınlar çok kötü duruyolar 2 yada 3 ayda bir uçlarından aldırıyorum mecbur
İlk başladığımda öyle güzel kilo veriyodum ki bi metabolizma yavaşladı vermede yavaşladı
Bişey sorucam şimdi ben 7 aydır adet olmuyodumya buda kilo alımına neden olmuş olabilirmi yani kilo verme sürecim hızlanır mı acaba?
Bizim tartılma günü cuma günümü arkadaşlar
metabolizman direnç gösteriyordur canımö oluyo geçen sene dukan diyeti yaptım o zamanda olmuştu bende hızlı verince vücut savunmaya geçiiyor
kızlar ben cıkıyorum eşimden fırsat olursa akşam girerim.
çok çok öpüldünüz.
güzel yağ yakmalar
günaydın kızlar hayırlı ramazanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?