- 23 Haziran 2011
- 945
- 559
- 158
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
Saol canım sanada hayırlı ramazanlar nasıl gidiyor
çok şükür canık m uykusuzluk var
hayırlı ramazanlar kızlar adetli olduğum için oruç tutamıyorum şimdilik oruç tutan var mı aramız da
günaydın kızlar.
hayırlı ramazanlar.
dün adet oldum demiştim ya sabah kalkamadım yataktan kasıklarım ve belim feci ağrıyordu.
öğleye kadar izin aldım.
yeni kendime geldim.
siz neler yapıyorsunuz ?
hayırlı ramazanlar kızlar adetli olduğum için oruç tutamıyorum şimdilik oruç tutan var mı aramız da
Bende abdest aldım sahurda gelmezse tutacaktım niyet ettim az önce bozuldu
kızlar dün akşam ben çok kaçırdım bolca çekirdek çitledim napcam bu çekirdek işini bilmiyorum eşime söledim artık almayalım eve diye sabahta baya yedim napcam ben bilmiyorumşimdi yeşil çay içiyorum ve 40 dk bi yürüyüş yaptım
Kalorisi çok yüksek canım ya dikkat et
evet canım biliyorum dün yemeğimi gayet az yedim ama çekirdeğe gelince çoştumkilo verip sağlıklı bi şekilde hamile kalmak istiyorum ama veremiyorum bir türlü buyüzden artık diyet yapıyorum diye söylemeyeceğim kendime sağlıklı besleniyorum diyeceğim
kızlar dün akşam ben çok kaçırdım bolca çekirdek çitledim napcam bu çekirdek işini bilmiyorum eşime söledim artık almayalım eve diye sabahta baya yedim napcam ben bilmiyorumşimdi yeşil çay içiyorum ve 40 dk bi yürüyüş yaptım
evet canım biliyorum dün yemeğimi gayet az yedim ama çekirdeğe gelince çoştumkilo verip sağlıklı bi şekilde hamile kalmak istiyorum ama veremiyorum bir türlü buyüzden artık diyet yapıyorum diye söylemeyeceğim kendime sağlıklı besleniyorum diyeceğim
dün iş çıkışı eve gittim üstümü değiştirdim hemen sporları giydim yürüyerek koföre gittim.
işim bitince parka indim yürüyüş yolu 800metre 5 tur attım aletlerle çalıştım eve geldim duş aldım.ohhh nasıl rahat hissettim kendimi.
inşallah hergün bu şekilde yaparım yoluna girer. bi alışsam zaten tamam.
acaba ramazan bayramına kadar fark edilir bi değişim olur mu?
dün iş çıkışı eve gittim üstümü değiştirdim hemen sporları giydim yürüyerek koföre gittim.
işim bitince parka indim yürüyüş yolu 800metre 5 tur attım aletlerle çalıştım eve geldim duş aldım.ohhh nasıl rahat hissettim kendimi.
inşallah hergün bu şekilde yaparım yoluna girer. bi alışsam zaten tamam.
acaba ramazan bayramına kadar fark edilir bi değişim olur mu?
Bence olur ama bilmiyorum ama oruç tutacaksan zor olur spor işi baygınlık falan geçirirsin
parklarda olan o spor aletleri nasıl güzel oluyor vucudunu sıkılaştırıyor devam et hiç bırakma canım oruç tutunca da iftardan sonra çıkarsın yürüyüşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?