Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
hayırdır canım ne oldu

beni kızdırmak için elinden geleni yapıyor zaten adetliyken cok kasıklarım belim ağrıyor biliyor bide dün işten sonra hiç oturamadım 10 a kadar kayınvalidemlerde yoruldum canım acıyor.

bişey söyledi o anda kızdım bende.

o oldu suratını bi astı konuşmuyor benimle salak.

akşam ne yatarken konuştu nede sabah giderken ben gidiyorum dedi.

nasıl gıcık oldum benki hiçbir şeyi uzatmam kıyamam barışırım hemen.

bende konuşmucam bu sefer.

olur öyle arada canım geçer bizdede oluyo özellikle adet dönemindeyken inadına yapıyo gibi gelio:)

olur öyle arada canım geçer bizdede oluyo özellikle adet dönemindeyken inadına yapıyo gibi gelio:)

inadına yapıyor ya.

ben 3 aya yakındır adet olmamışım zaten bi yandan kilo vemeye çalışıyorum.

dün hepsi gözümün önünde 3 çeşit tatlıyı götürdü helva kestiler bide üstüne

Allah şahidim 1 lokma almadım ama kaç yaşında insanlar yaptıkları çok günah.

olsun bak maşallah nefsin kuvvetli sen o kısmını düşün zayıflayınca görsünler seni

hımm oluyor canım böyle şeyler evlilikte canını sıkma akşama barışırsınız inş. böyle şeyler evliliğin tuzu biberi :)

olsun bak maşallah nefsin kuvvetli sen o kısmını düşün zayıflayınca görsünler seni

inşallah canım o zaman görcek o nasıl fitil getircem burnundan o bi zayıflamasında 120 kg ama hiç umru değil bana zayıfla diyor.

hımm oluyor canım böyle şeyler evlilikte canını sıkma akşama barışırsınız inş. böyle şeyler evliliğin tuzu biberi :)

öyle canımda ben hiç trip yapmıyorum aynı anasına çekmiş gıcık

sabah kan testinin sonucunu aldım çok şükür hamile değilim
yaşasın hey heyyyyy
diyette nerde kalmıştık

yani arkadaşlar gerçekten
bu kilonun üstüne hamile kalmak istemiyorum
şimdi 80 kilo oluru 100 kilo olmadı 90
bide belimden rahatsızlığı olan bi insanım

Akşama barışırsınız artık olur böyle evliliklerde tadı tuzu barışması güzel oluyo

arkadaşlar benim kilolarım bide eşimle aramda gerçekten sorun
kendileri son derece fit bi vücuda sahipler
adam rahatsız yaaaa bide normalde biraz despottur
hamileykende çocuğunu taşıyan çanta muamelesi yapıyor bana gıcık

Sen boşver diyetine bak kişmse kimseyi düşünmüyo benim kocam gözümün önünde ne versem yer hiç düşünmez bide üstüne hmmm çok güzel olmuş der benimkide biraz odun galiba

canım bende 80 kg yum ama bebeğim olsun istiyorum nisan ayından beri de başladık ama olmadı zaten yakamı bırakmadı hastalıklar şuanda ilaç içiyorum bağırsak düzenleyici kendimi de bu ilaçlar bitmeden hamile kalamazsın diye şartlandırdım kilo veremezsen hamile kalamazsın diye şartlandırdım ilaçın bitmesini bekliyorum kilo verebilir miyim bilmiyorum ama ilaçlar bitince korunmayı bırakcam inş. en kısa zamandada olur bebişim kiloları takmıyorum buyüzden

Doğru canım ya ben 63 kiloyla kaldım 84 e çıktım bi daha planlı hamile kalırsam önce hedefim 50 kiloya düşmek olucak

valla benikide aynı herseferinde paşa beyimizin gönlünü ben yapacam (başta öyle alıştırdı tabi ondan)

ne diyeyim herşey gönlünce hayırlısıysa olsun
anladım tabide ben en azında kendi eşim için söylüyorum
1. adam hem hamile kal ama sonradan gayet fit zayıf ol istiyor
2. adam sen kadar çocukla evle ilgilenirsen ilgilen her zaman bakımlı güzel diye bekliyor
3. adam ben hem işte çalışayım hem evde hem çocukla ilgileneyim bi pazarı bile şöyle kendime ayıramayım
her akşam aynı şey hani benim yemeğim hani benim terliğim ben duştan çıkana kadar hazır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…