Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
sabah kan testinin sonucunu aldım çok şükür hamile değilim
yaşasın hey heyyyyy
diyette nerde kalmıştık

hadi gözün aydın canım

yani arkadaşlar gerçekten
bu kilonun üstüne hamile kalmak istemiyorum
şimdi 80 kilo oluru 100 kilo olmadı 90
bide belimden rahatsızlığı olan bi insanım

haklısın canım bende bu yüzden kilo vermek istiyorum. sizinle burda konuşunca keyfim yerine geliyor ve hemen toparlanıyroum.

Akşama barışırsınız artık olur böyle evliliklerde tadı tuzu barışması güzel oluyo

inşallah bakalım hiç aramadı bu saat oldu ya

benim ki fit falan değil keşke fit olsaydı bende daha hamile bile kalmadan bu kadar kilo almamış olurdum. ama hiç umru değil adamın .

Sen boşver diyetine bak kişmse kimseyi düşünmüyo benim kocam gözümün önünde ne versem yer hiç düşünmez bide üstüne hmmm çok güzel olmuş der benimkide biraz odun galiba

yok ya zaten bu zamana kadar onların istediklerini yedimde noldu yavru panda oldum boyda yok :18: vericem kilolarımı çatlatıcam herkesi

valla benikide aynı herseferinde paşa beyimizin gönlünü ben yapacam (başta öyle alıştırdı tabi ondan)

bunların hepsi aynı odun

kız benimkide bana fazla karışma hadi hadi deme ben bişi istemem diyo :9 ben biraz telaşlı ve dakikk biriyim herşey zamanında hazır olcak adam bundan şikayetçi:)

valla kocanda olsa çocuğunda olsa ne kadar yaparsan yappp (zaten yaparsında onlar senin canlarındır yapmadan duramazsın)
ama erkekler çok bencilllllll
çocukda belli bi yaşa kadar kıymetini bilmiyor yani anlayamıyor
ben ilk önce zayıflayacam
dolabımı baştan aşağı yenileyecem
daha mutlu olcam özgüvenim daha çok yerine oturcak
belkii daha sonra bi çocuk daha olabilir (kardeş olsun adına)
amannnnnnnn

valla bu ramazanda kolumu kaldıramam
anca işe gidip gelirken yürüyorum o kadar
aa bide iftardan sonra kulaklığı takar dans ederim

dans demişken zumba dansı var kızlar süper bütün vücut hareket ediyor mükemmel bi tanıdığımız baya kilo verdi bu dansla

Bu konuda sana katılıyorum sahurdu ,çocuktu derken uykusuz kalıyom bide bakıyom iftardan sonra uyuyakalmışım kaldı ki spor verdiklerimi almayım yeter diyorum.

Bu konuda sana katılıyorum canım çocuktu sahurdu derken uykusuz kalıyom iftardan sonra bide bakmışım uyuyakalmışım

Bu konuda sana katılıyorum sahurdu ,çocuktu derken uykusuz kalıyom bide bakıyom iftardan sonra uyuyakalmışım kaldı ki spor verdiklerimi almayım yeter diyorum.

bende ramazanda üstüne almayımda verirsem zaten benim için sürpriz olur
yani iftar çok geç saat 9 da yemek yiyoruz çay faslı çayın yanında bi şeyler illa oluyor sonra saat 10 olmuş
sonra savura kalkacaz diye hemen yatağa ben kızı zaten erken yatırmak zorundayım
ye üstüne yat sahurda da aynı

kızlar ya ben dün akşam yemek yapamadım.

bu gün pazar var evin önünde arabayıda cıkaramadım işyerinde kaldım.

ne yicem şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…