Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21

bende öğlen ızgara köfte yedim

yarın bende yüzücem yürüyüş yapıcam. belki sabah gitmeden bisiklet binerim.

kızlar ya benim evim halı döşeli özellikle oturma odası cok kirlendi siliyorum fırcalıyorum ama yok bir türlü cıkmıyor lekeler.

bi fikri olan var mı :18:

ozgecim tv de gordum karbonat dokuyor haliya bolca ama yaydiriyor yarim saat bekleyin sonar elektrik supergeyle supurun diyor du tertemiz olurmus bence dene

Kızlarr 16.15 te ödül olsun diye 1 tane lahmacun yedim bol maydanozla. Yanında da 1 kutu diyet kolanın yarısını yedim. Sizce kaç kalori aldım? Akşam yemeği yemeği düşünmüyorum.

Kızlarr 16.15 te ödül olsun diye 1 tane lahmacun yedim bol maydanozla. Yanında da 1 kutu diyet kolanın yarısını yedim. Sizce kaç kalori aldım? Akşam yemeği yemeği düşünmüyorum.

hımm bı cıkolatada 200 kalorı varsa gofrette fılan lahmacundada 500-600 kalorıu vardır sanrm

bugunku menu

2013-07-19 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Karpuz 1 DİLİM 132

[2] çoban salata 1 porsiyon 114

[3] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309

[4] Diyet Kurabiye 1 ADET 42

[5] Lor Kurabiyesi 1 ADET 100

[6] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115

[7] Keten Tohumu 10 GRAM 41

[8] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68

[9] Karper 1 ADET 65

[10] Diet Etimek 2 DİLİM 60

Toplam : 1046 kal.

haklisin bu benim sitede yazan findik lahmmacun minik herhalde
Yok yok bende baktım orta boy lahmacun diyor. Lahmacunda çok kalori olmaması normal çünkü hamuru çok ince ve içi kıyma ve sebzeden oluşuyor. Fazla yağda yok, sadece kıymanın yağıyla pişiyor. Dışarıda yenilebilecek en iyi kaçağın bol maydanozlu bir tane lahmacun ve ayran olduğuna karar verdim

yarin 1 lahmacun ve ayran menumde olabilir

Bende kalori takibi yapıcam yoksa çok saldım bu ara toparlamam zor olacak

Bende kalori takibini bir siteden yapıyorum.. Site adı söylemek reklama girer değil mi:):) Ama çok beğendim ben siteyi.. 3 aylık üye oldum.. Kalori takibini çok ii yapabiliyorsun o yüzden diyetini takip etmek de kolaylaşıyor..

Kızlarrr benim ufak bi problemim var. Tam 4 gündür tuvaletimi yapamıyorum. Bu sabah 2 kayısı yedim üstüne 1 çay kaşığıda ayçiçek yağı içtim bana mısın demedi. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok çok mutsuzum

Aynen bende birkaç gün takip ettim üye olup bende reklama girer diye yazamıyorum benim sitede hareketleri yediklerini hesaplayıp bugün şu kadar kilo verdiniz diyor.Ben yeniden başlicam takip etmeye insanı disipline ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…