- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.041
sabah: yarım kase sütlü nesfit
öğle: 3 köfte, patates kızartması, ayran salata, küçük bir dilim karpuz
akşam: akşam iftara davetliyiz yemeği abartmam inşallah
akşam yemekten önce 45 dk pilates yapıcam
yarın çalışmıyorum hem leslieyle 3 mil yürüyecem hem de ebru şallıyla pilates yapıcam
bende öğlen ızgara köfte yedim
yarın bende yüzücem yürüyüş yapıcam. belki sabah gitmeden bisiklet binerim.
kızlar ya benim evim halı döşeli özellikle oturma odası cok kirlendi siliyorum fırcalıyorum ama yok bir türlü cıkmıyor lekeler.
bi fikri olan var mı :18:
ozgecim tv de gordum karbonat dokuyor haliya bolca ama yaydiriyor yarim saat bekleyin sonar elektrik supergeyle supurun diyor du tertemiz olurmus bence dene
hımmm deneyeyim abla sağol. suyla karıştırıp mı dökcem toz halinde mi
Kızlarr 16.15 te ödül olsun diye 1 tane lahmacun yedim bol maydanozla. Yanında da 1 kutu diyet kolanın yarısını yedim. Sizce kaç kalori aldım? Akşam yemeği yemeği düşünmüyorum.
Kızlarr 16.15 te ödül olsun diye 1 tane lahmacun yedim bol maydanozla. Yanında da 1 kutu diyet kolanın yarısını yedim. Sizce kaç kalori aldım? Akşam yemeği yemeği düşünmüyorum.
hımm bı cıkolatada 200 kalorı varsa gofrette fılan lahmacundada 500-600 kalorıu vardır sanrm
Inşallah canım bir versem dr şu simitler gitse:)) benim en büyük sorunum göbek. Mekik çekiyorum belimi agritiyorum. Spor yapacak yer de yok ilçede. Bakalım ramazan şerefine verebilirsem ne alaa
haklisin bu benim sitede yazan findik lahmmacun minik herhalde
Yok yok bende baktım orta boy lahmacun diyor. Lahmacunda çok kalori olmaması normal çünkü hamuru çok ince ve içi kıyma ve sebzeden oluşuyor. Fazla yağda yok, sadece kıymanın yağıyla pişiyor. Dışarıda yenilebilecek en iyi kaçağın bol maydanozlu bir tane lahmacun ve ayran olduğuna karar verdimhaklisin bu benim sitede yazan findik lahmmacun minik herhalde
Yok yok bende baktım orta boy lahmacun diyor. Lahmacunda çok kalori olmaması normal çünkü hamuru çok ince ve içi kıyma ve sebzeden oluşuyor. Fazla yağda yok, sadece kıymanın yağıyla pişiyor. Dışarıda yenilebilecek en iyi kaçağın bol maydanozlu bir tane lahmacun ve ayran olduğuna karar verdim
Bende kalori takibi yapıcam yoksa çok saldım bu aratoparlamam zor olacak
Bende kalori takibi yapıcam yoksa çok saldım bu aratoparlamam zor olacak
Bende kalori takibini bir siteden yapıyorum.. Site adı söylemek reklama girer değil mi:):) Ama çok beğendim ben siteyi.. 3 aylık üye oldum.. Kalori takibini çok ii yapabiliyorsun o yüzden diyetini takip etmek de kolaylaşıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?