- 20 Mayıs 2010
- 1.634
- 17
- 358
- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.081
Off yarin pazartesi ve hic ise gidesim yok yaaa....
Bu hafta cok zor gececek.
Canım kolay gelsin sana biz buralardayız boş bırakmayız topiğimizi ...slm kızlar işyerindeki internette sorun var giremedim sabah. şimdi eve geldim öğlen yemeği için hemen yazayım dedim.
bu hafta cok yoğun gececeğini söylemiştim sabah evde kahvaltı yapmadığıma pişman oldum.
sabahtan beri 1 elma ile duruyorum ve su içtim.
31 temmuz bizim mali yılbaşımız o yüzden bu hafta cok fazla giremeyebilirim. telefonu bile elime almaya zamanım kaldı yoksa sabah mesaj atacaktım size.
sabah 1 küçük ekşi yeşil elma
bol su
öğlen patlıcan kavurması 1 kase yoğurt 2 dilim tam buğday ekmeği.
hu huu kızlar nerdesiniz
selam kizlar bende aksam gec yattim sabahte gec kalktim heryerim agriyo ceryanda kaldim herhalde heryerim tutuk ilac aldim
isler bana ben islere bakiyorum 2 saat sonar kendime gelirim artik
tarti gunumuz cuma oluyor arkadasim
baya varmış ıyı daha guzel bıraz daha verırım o zamana kadar ınsallah
merhabalarrr kızlarrr kılo bıldırımını normalde hangı gunler yapıyorsunuz cuma gunu mu ?
Canim jillian diyorum mutlaka yap
haa bu arada akşam 2 yıl önce diktirdiğim ve geçen eltimin nikahında giymeye çalıştığım fakat bacaklarımı bile sokamadığım bir elbisem vardı dün şeytan dürttü bi deneyim dedim elbise tam üstüme oturdu hatta eşimde yanımdaydı elbisenin olmadığı zaman dalga geçmişti benle ama akşam şok oldu şuan en büyük destekçim eşim artık karışmıyor diyetime sendeki bu azimle ben başa çıkamam nasıl biliyorsan öyle yap dedi. Elbisenin olmasıyla feci motive oldum bu gazla giderim artık ben. Sıra daha önceki olmayan kotlarda :))
haa bu arada akşam 2 yıl önce diktirdiğim ve geçen eltimin nikahında giymeye çalıştığım fakat bacaklarımı bile sokamadığım bir elbisem vardı dün şeytan dürttü bi deneyim dedim elbise tam üstüme oturdu hatta eşimde yanımdaydı elbisenin olmadığı zaman dalga geçmişti benle ama akşam şok oldu şuan en büyük destekçim eşim artık karışmıyor diyetime sendeki bu azimle ben başa çıkamam nasıl biliyorsan öyle yap dedi. Elbisenin olmasıyla feci motive oldum bu gazla giderim artık ben. Sıra daha önceki olmayan kotlarda :))
KızlarJillian'ıhafif başlayıp devam edebilirsiniz.
Hulya plates yap o zaman.
Kafayi yemek uzereyiz internet hala olmadi ve dunyanin isi var daha.puffff ya.
Kizkar bayrama süper olucaz. Benim elbisem hazir zaten onun icine girsem esimde sasip kalsa
KızlarJillian'ıhafif başlayıp devam edebilirsiniz.
Hulya plates yap o zaman.
Kafayi yemek uzereyiz internet hala olmadi ve dunyanin isi var daha.puffff ya.
Kizkar bayrama süper olucaz. Benim elbisem hazir zaten onun icine girsem esimde sasip kalsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?